Good man = провокатор Азеф

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 15 бер 2023.

1. Good man

Good man Обычный человек

Сколько ты тут врал по поводу того, что я за тобой бегаю, а сейчас признал ровно обратную ситуацию. Очередной слив Слива.:)))

2. Slav

Slav Well-Known Member

Ти в цій темі за мною почав ходити і паскудити і далі ходиш за мною і паскудиш.

Я тебе попередив і дав тобі шанс. А якщо ти не хочеш, то побачиш, які будуть наслідки.

3. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):)))
    Слив, я объективно доказал, что ты балабол. На что тебе ничего не нашлось ответить по существу. Ты начал хамить, за что получил заслуженно "тупо". В ответ началась истерика.
    Поэтому ты кому-нибудь другому рассказывай свои сказки, форум всё хранит. Кто здесь может давать кому-то шанс, так это только я тебе. Но уже понял, от такого балабола, как ты, извинений за свое поведение не будет.
    Sliv есть слив.

• Тупо Тупо x 1
  4. Slav

Slav Well-Known Member

Йди на хyй, бидло моцкальске! :fuck: Ти є фсбешний, тупорилий троль і провокатор! Ти на цьому форумі працюєш на нацистську єблівушку-срассіюшку.

Останнє редагування: 18 бер 2023
    • Смішно Смішно x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Слив, разберись со Сливом, кто из вас настоящий слив.:haha::haha::haha:
    Доложить по форме.

• Тупо Тупо x 1
  6. Slav

Slav Well-Known Member

Йди на хyй, бидло моцкальске! :fuck: Ти є фсбешний, тупорилий троль і провокатор! Ти на цьому форумі працюєш на нацистську єблівушку-срассіюшку.

• Тупо Тупо x 1
  7. А ти на кого працюєш, що підтримуєш цей срач?
    В приватну переписку і виясняйте там хто з вас більший козел.

8. Slav

Slav Well-Known Member

Це може і правильно. Але як його примусити перейти з форуму в приватну переписку? Воно ж вирішило ходити за мною і паскудити.

Я хочу, щоб адміністрація форуму звернула увагу на його витівки.

• Тупо Тупо x 1
  9. Поки що ти хочеш щоб звертали увагу на тебе.
    Але ти у нас "невловимий Джо".
    Чому невловимий - бо на@уй нікому не потрібен. Як і той кацап.

10. Slav

Slav Well-Known Member

Я вже скаржився на нього адміністрації форуму, але, так виглядає, адміністрація форуму поклала величезний йух на форум.
    Якби він тільки мене діставав на форумі, то би можна було тільки мене звинувачувати в тому, що я з ним конфліктую. Але цей троль не тільки мене діставав на форумі.

• Тупо Тупо x 1
  11. Наразі ти дістаєш всіх свої м бабським ниттям. Видали тему. Так буде краще для тебе.

12. Slav

Slav Well-Known Member

Як це зробити? Може я з часом видалю цю тему, якщо буду знати, як це зробити. А ви можете її не читати, якщо вона вам не приємна.

13. Good man

Good man Обычный человек

Я только что сходил в туалет и подумал. А ведь я только что насрал на слив. И это действительно так, мне буквально насрать на мнение Sliv-а. И не только мне. Абсолютно все люди всего мира в туалете срут на мнение Sliv-а.:haha::haha::haha:

• Тупо Тупо x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Расстрою тебя, администрации форума ничего человеческое не чуждо, там люди тоже ходят в туалет и демонстрируют Sliv-у своё отношение к нему.:))):))):)))

• Тупо Тупо x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Наш Sliv забыл кто он такой. Ничего, приятно ему напомнить.

16. Good man

Good man Обычный человек

Ты, трепло, по своей инициативе влезал в мои разговоры с другими людьми. Твой уровень - сливаться после аргументации.

17. Slav

Slav Well-Known Member

Гівно ман, йди ти на xуй, тупориле москальське бидло!

18. Good man

Good man Обычный человек

Сливу нечего возразить по существу.

19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Та не залицяйтеся вже так, пане. Ви відкрили гілку, робите у ній періодичний камінг-аут, та вдаєте цнотливість.

20. Slav

Slav Well-Known Member

Я вже зрозумів, що йому би тільки комусь напаскудити -- він, як Чікатіло, від того дістає великий кайф. Типовий наглий, смердючий, проклятий москаль.

Я відкрив гілку, а йому може того і треба було, щоб мати ще додаткову гілку, де би паскудити.

а де твій аватар? :)