гомеопатія / лікування травами

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Євген, 23 тра 2007.

1. Стас

Стас цікавий

Спочатку все-таки треба встановити причину дерматиту. тоді відповідно буде ясно чи купати в травах чи їх пити.

2. Tatiana Lev

Tatiana Lev Well-Known Member

Мудрий алопат( і без склерозу ) завжди скаже своєму пацієнту:" Прошу попитайте в свого гомеопата, чи не зашкодить моє призначення ліків його курсу лікування? " Або щось схоже.

Я колись таке начудила: коли дитина моя була якраз на "чистці печінки", якщо так можна сказати загалом, то я так хотіла чимось ще полікувати її, може глисти має,

бо( далі йдуть різні версії родичів: синяки під очима,не їсть і т.д.) , що дала на той час супер-пупер новинку "ВОРМІЛ"-- від усіх бід допомога. Добре,що хоч потім сказала дохтору-гомеопату....

Він так нервувався, що я така дурна ТАКЕ дитині дала малій (ну мені то ніжніше сказав, але суть одна).
    Тоді я вже помудріла трохи і перш ,ніж починати експерименти (а згодом й зовсім перестала) ,дзвонила і все узгоджувала з ним-----що зашкодить, а що ні.

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

А як ви пропонуєте ту причину встановити ?

• Подобається Подобається x 1
  3. Regenbogen

Regenbogen Member

У Wiktor'a. Він тут на форумі. Точніше я всі проблеми вирішив. Зараз дружина лікується.

Tatiana Lev, моя красуня так само спочатку скептична була, так як офіційна мУдацина таке не лікує. Але перші ластівки були вже на другий день.

Купіть Арніку 1000. Якщо, не дай Бог, поріжитесь, або синяк буде від удару, розчиніть 2-3 гранули у 200 гр. води і випийте. Буде здивовані результатом. Потім перестанете всяку ахінею від горе-вчених постити. Команда Даріо Спінеді вже давно має багато напрацювань, але чомусь грошей на дослідження ніхто не дає. А навіщо на дешевий і ефективний спосіб гроші тратити, якщо в перспективі нічого не заробиш.

Останнє редагування: 2 тра 2014
    • Подобається Подобається x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Гомеопатія це не лікування травами.

• Подобається Подобається x 3
  5. Olenall

Olenall миється в бані

так це різні речі, але в комплексі, з гарними консультаціями, то непогано. А ще добре коли є надія, наприклад на страховку Здоров’я & Процвітання при захворюванні отримувати виплату від 75 до 250 грн за добу, не багато, але надійно

6. irynap

irynap New Member

Дорогі учасники! Терміново потрібна допомога! СИнові вже сьогодні потрібні антигрипін №1 і 2, белладонна. Аптека закрита. Може хтось має вдома і міг би на сьогодні поділитися. Напишіть, будь ласка.

7. Марточка

Марточка Well-Known Member

irynapМаю антигрипін лише, але ще 1 годину 20 хв буду у Львові, дальше їду за місто.

8. irynap

irynap New Member

Як з вами сконтактуватися? Мій телефон 0673901109. Можу під'їхати куди завгодно. А це Антигрипін №1 і №2?

а де твій аватар? :)