гомеопатія / лікування травами

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Євген, 23 тра 2007.

1. галичанка

галичанка New Member

Відповідь: гомеопатія / лікування травами HELP !!!

сЙН! мЮОХЬЁРЭ ЛЕМЁ АСДЭ-КЮЯЙЮ РЕКЕТНМ ВХ ЮДПЕЯС РЮЙНЦН ЦНЛЕНОЮРЮ!(РСР ВХ Б ОПХБЮР ЮАН Е-mail)

аН ЦНЛЕНОЮР, Б ЪЙНЦН Ъ АСКЮ, РЮЙХИ ЪЙ БХ НОХЯЮКХ. оПН ЕТЕЙРХБМЁЯРЭ РЮЙНЦН КЁЙСБЮММЪ ЁГ ЯБНЦН ДНЯБЁДС МЕ ЛНФС ЯЙЮГЮРХ, АН ЫЕ ЛЮКН ВЮЯС ОПХИЛЮЧ КЁЙХ, УНВЮ БЁДЦСЙХ ОПН МЭНЦН УНПНЬЁ. ю ЪЙ БНМН МЮЯОПЮБДЁ?

╡ ЫЕ, ЛНФЕ БХ ГМЮ╨РЕ ЪЙЁЯЭ ЖЁЙЮБЁ ЯЮИРХ Г ЁМТНПЛЮЖЁ╨Ч МЮ ДЮМС РЕЛС?

дНДЮМН ВЕПЕГ 1 УБХКХМС

Додано через 6 хвилин
    Уко! Напишіть мені будь-ласка телефон чи адресу такого гомеопата!(тут чи в приват або е-mail)

Бо гомеопат, в якого я була, такий, як ви описали. Про ефективність такого лікування із свого досвіду не можу сказати, бо ще мало часу приймаю ліки, хоча відгуки про нього хороші. А як воно насправді?

І ще, може ви знаєте якісь цікаві сайти з інформацією на дану тему?

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Дивіться ПП

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

про гомеопатію розумію, я привів приклад звичайного лікування.

4. галичанка

галичанка New Member

Дякую!:)

• Подобається Подобається x 1
  5. Michel

Michel Member

6. Ука

Зате ой як потішать фармацевтичні компанії!

• Подобається Подобається x 2
  7. Mirka

Mirka Well-Known Member

Я сина весною до гомеопата повела із-за незрозумілого пятна на щоці, яке то зьявлялось то зникало, плюс постійна хворобливість, що вже почала проявлятися асматичним бронхітом. Сказали що інтоксикація тоберкульозна. Сказали що усі сімптоми про які ми з ними визначили до лікування мають минути. Але на жаль деякі з симптомів не минули. Роблю висновок пагано нам поставили діагноз, або пагано пролікували.

8. Ука

Залежить що залишилося, а а що пішло. Якщо залишилася шкіра - тоді все нормально. За законом Герінга зовнішні шкірні прояви ідуть в останню чергу, а на етапі лікування можуть навіть суттєво погіршуватися. Якщо вдалося позбутися шкірних проявів, а асматичні бронхіти залишилися, то це дуже сумно - Вас просто залікували...

9. libra

libra New Member

Мої вітання. Чи може хтось порадити хорошого лікаря гомеопата для лікування алергії та всіх наслідків. Моїй доньці 13 років,почалося все з діатезу в 3 місяці ,і стафілококу в кишківнику.

Порадьте хорошого лікаря гомеопата для дитини!!!

Останнє редагування модератором: 11 січ 2009
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я не бачу нічого поганого в бабусях, які лікують травами... вони їх не заговорюють, вони просто розуміються на їх дії для організму... я знала одну таку жіночку в Львівській області... помогла моїм знайомим з лікуванням псоріазу і епілепсії..
    дуже жаль, що вона сама отримала алергію на трави і тепер вже не лікує...

моя бабуся роками "Порадницю" виписує...

11. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

трави не такі безпечні як вважаєтьяся, а лікувати грудних дітей травами, особливо внутрішньо то є бомба яка рано чи пізно вибухне..... Крім того при купанні діток в травах треба також помятати що через шкіру теж щось попаде, так що не треба концентрованих ванн

Відносно АД , діатезу і іншого у грудної дитини. Перше правило виявлення аллергену завести харчовий щоденник, де детально записувати що їсть мама і як реагує дитина, тудиш записуються усі зміни по домашній хімії, мамині духи косметика, ремонт у сусідів, курець тато і інше. Дуже подібно на параною але діє.
    Прийдеться змінити повністтю багато своїх звичок, змінити раціон , змінити методику приготування, але воно того варто.

Відносно нетрадиційних аллергенів які можуть вилізти в АД у дитини
    - овсянка - допомагає виключення з харчування
    - морква - допомагає вимочування
    - картопля - допомагає вимочування
    - цибуля - допомагає вимочування
    - вода - те що тече з львівських кранів деколи жахає - фільтри на воду допомагають досить непогано.
    - сіль - у нас при несоленій дієті мами дитина алергізувала. як тільки мама вживала сіль . аллергія зника, яким то боком не знаю але так було.

- домашні рослини - плющ, каланхоє, фіалки.

- хлорка -запах хлорки теж може викликати висипку.

- одяг мами - недостатньо прати одіг дитини у дитячому чи господарському милі, адже дитина торкається маминого чи татового одягу праного якось хімією.

Відносно гомеопатії - нам хороші гомеопати не попалися але своєї аллергії ми здихались користуючись принципом "подібне лічиться подібним" тобто якщо вводити аллерген в великому розведенні малесенькими дозами то можна з часом перебороти аллергію. нам помогло ми з 2 років вживваєимо молоко, яке мало не вбило малу в півтора місяці.

При лікуванні користуємося Аллопатією- хелевські препарати, Еуфорбіум, енгістол, і такого типу, для інфекцій горла і носа хлорофіліпт.

Досить успішне також застосування ефірних олій, але тут дуже дуже оберехно, наш метод при перших признаках застуди чистимо апельсини по усіх кімнатах і розкладаємо шкірку - працює і запах хороший

• Подобається Подобається x 4
  12. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

нарила цікаву штуку

• Подобається Подобається x 3
  13. нталька

нталька Well-Known Member

Підніму тему про гомеопатів. Чи справді єдино вірною є класична гомеопатія?
    Малий часто хворів і я звернулась до гомеопата, якого порадили. Особливо нічого не читала про цю галузь. Гомеопат не класик. При першому захворюванні препарати допомогли за 3 дні. При подальших кожен раз було по-інакшому.
    І зараз знову хворі. ГЛ назначено кілька, але результат став кращим коли перестала їх давати, а давала дитин лише трави. І ось виникли великі сумніви чи не забагато тих препаратів?!
    Чи в когось є позитивні відгуки щодо комплексного лікування гомеопатичними препаратами?
    А ще трохи подивувало, що коли приймаєш ГЛ, то не можна трав (навіть ромашкового чаю), бо вони нейтралізують дію гомеопатії. :dntknw:

14. Ука

не тільки трав, а й цитрусових, кави, міцного чаю, всього сильнопахучого.

про класичну гомеопатію краще читати сайт котока, там, до речі, можна отримати і консультацію на гострий стан.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

то про гомеопатію?

16. zoyana

zoyana New Member

в мене подібний варіант! в дитини алергія, слава богу без асми, але такий дерматит, що після ночі постіль в крові. ми звернулися до гомеопата на В.Великого (вона така "непривітна"о_О, що до неї страшно смс писати), вона призначила 4 препарати: 2 чередуються зранку, 2 ввечері і так на 2 місяці. дуже хвилююся, щоб зробити все правильно і не втратити час, бо проблема з дерматологічної може перерости в респіраторну.
    порадьте лікаря - гомеопата, що вам допоміг.
    дякую

17. Ука

запитайтеся тут

18. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Ні, не довіряю...:) Але в принципі я не проти щеплень, якщо, наприклад покусав скажений собака - що гомеопатію вживати?;)

19. nata-k

nata-k Well-Known Member

Гомеопатію в жодному разі вживати не варто.

20. syavych

syavych копач

Це ви конкретно про скажену собаку чи в загальному? Якщо другий варіант, то аргументуйте :)

а де твій аватар? :)