Відповідь: Головний біль 1) При головной боли попробуйте очишенный Ибупрофен (Бурана, Ibuxin), что продаётся в ваших аптеках 2) Поставьте на экран зашитный поляризуюший экран, рассеиваюший излучение или работайте в очках. 3) Занимайте эргонометрически правильное положение перед экраном. Стул должен быть удобным и центр экрана находиться примерно на уровне глаз..
Відповідь: Головний біль Це одна з самих непонятних болячок,над причинами якої вже не одно століття ламають голови вчені.http://migraine.ru/
Відповідь: Головний біль мігрень з’являється тільки внаслідок зовнішніх подразників... наприклад, нервова робота....
Відповідь: Головний біль Мигрень — неврологическое заболевание, наиболее частым и характерным симптомом которого являются эпизодические или регулярные сильные и мучительные приступы головной боли в одной или обеих половинах головы. Приступы головной боли чаще всего длительные, 4-72 часа, не снимаются обычными противоболевыми противовоспалительными средствами после лёгкой степени, обычно сопровождается т.н. аурой - предшественником мигрени. Есть несколько диагностических критериев. Кроме того, есть несколько современных эффективных групп препаратов, помогающих против мигрени. Происхождение мигрени сейчас связывают более с замкнутой циркуляцией нервного возбуждения в мозгу, в том числе, с моноаминергической регуляцией, чем с органическими причинами (т.е. боли от нарушения кровообращения не всегда являются классической мигренью).
Відповідь: Головний біль не обов"язково,кажуть що в неї спадкова теорія,і вона заложена в генах. Моя дружина прожила з мігренню роки,від юності до зрілих років,отож про мігрень я знаю багато.
у будь- якої болі є причина , ми про неї можемо навіть не здогадуватися - це як сигнальна лампочка. ( У мене були гінекологічні проблеми , вирішила їх і голова можна сказати не болить ніколи)
Рецепт від мене Поскільки голова болить не тому, що має нервові закінчення, а тому, що інтоксикація крові перевищує планку, то: При наростанні болю випити побільше рідини - бажано теплої (насильно). Біль повинна послабшати. Далі вияснити причини виникнення болю і їх не допускати. І забудьте про всілякі пігулки, якщо це не фізичне пошкодження нервів... Пишу як людина із ну дуууже великим стажем "головного болю". Останні 4 роки до лікарів не ходив і по цьому питанню не піду. Єдине що мені тоді казали - ви абсолютно здорові! По деталях історії хвороби - пишіть в Приват. Тому ЩО! Ліцензії на медичну практику не маю, крім особистої і близьких ---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:02 ---------- А як що до болі протягом 5-ти днів, коли на очі не можеш дивитися? І це пройшло. БО! Якшо бувають періоди, що в людини голова не болить (не маю на увазі вплив знеболюючого), то такий стан може бути завжди. Важливо знати, що людину виводить з такого стану.
Мене голова болить дуже рідко. Але зато як болить то просто нічого не можу робити, ні на чому зосередитись. В такому випадку рятуюсь Спазмалгоном. Біль проходить за пару хвилин. Знаю що шкідливий препарат але...
стикався з головним болем в задній частині голови, хтось із знайомих казав, що то підвищений тиск - не знаю, може і так. Виникав, як правило, після перенапруження, деколи міг бути кілька днів. Тепер навчився відключати, треба тільки потім на протязі дня не перевантажуватися. От зараз, наприклад, тоже похоже болить, але до завтра має пройти, якщо захочу звісно. п.с. хтось може пояснити, що таке біль з медичної точки зору? Чому болить я вже приблизно розібрався, а от що болить і де ще ні. Нервові закінчення чи рецептори отримують подразник, який передається в мозок, там опрацьовується і відсилається відповідь. А чому болить? І що?
Болить, тому що судини звужуються, крові важко проходити через них. Тому і болить. В мене на погоду зазвичай болить. Жах. Приймала спазмалгон раніше, зараз на евро цитрамон перейшла. Думаю, що він безпечніший за звичайний та більш якісний. А от щось на зразок кетанову не раджу. Голова, звісно, боліти не буде, але печінка взагалі відпаде, якщо довго приймати.
не користуюся таблетками, тільки ті такі жовті, круглі з кислим смаком забув як вони називаються їм деколи коли є.... раз судини звужуються... знач їх тре розширити...де болить поняв... а от чому? ---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:28 ---------- .................
думаєте причина в голові? ---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ---------- як варіант.. смерть термос....
А це,що????? ---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ---------- Морська сіль допомагає,прикладати її до скронь,попередньо засипавши її в шкарпетку,чи мішечок....