интеренсо все разыгралось в конечном итоге - Янык вроде как как был Яныком так и остался а вот впопоузиция в дупі ....
Вважаю, що Мартіні розвів мене як кішіня. Але реально я не знаю що сказати...ну я не великий політичний стратег, але як так сталося, як провалили те голосування, чому за три дні не домовилися кулуарно навіть з тими комуняками? Тепер, щоб скинути уряд, тільки блок АП або силовий сценарій (а силового сценарію я особисто боюся, вважайте, що я слабачка, але я боюся). Шкода людей, найбільше. Може опозиція ще щось путнє придумає? Як вже далі терпіти в країні таку владу, після всіх недавніх подій?
перемога - це певна кількість кроків у правильному напрямку. щоб перемогти просто треба знати напрямок і почати йти. так що запишть мене до того сімпсона не знаю хто він, буду другим.
То дарма тобі здалося, Що ти, Віть, піднявсь до лося: Ні, Вітьок, скінчилась шара - Бо не лось вже, а лошара! ---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ---------- Дуже просто - реалізувати Закон України "Про Державний гімн України" у частині приспіву!
Щодо фейса - не знаю, а правда або є, або нема. Якщо є, то працює, а якщо тільки назва, то не важливо, працює чи тільки вигляд робить. ---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ---------- Тут, на форумі?
Финт коммуняк - подавших законопроект, но не подавших за свой (sic!) законопроект ни одного голоса - живо напомнил строки нашего великого земляка
30% народа хоче в европу через пів року. 60% народа хоче в европу прямо зараз. тут навіть якщо захотіти не знайдеш иншомислення.
Азаров, Герман, Богословська, Царьов, Якик, Колєсні ков ченко... - кожен потрактує так, як йому заманеться.