Голосуй! бо виграють...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 31 жов 2010.

?

На цих виборах я

Голосування закрито 1 лис 2010.
  1. голосував, бо виграють

14 голосів
    58,3%
  2. ще не голосував, збираюся

7 голосів
    29,2%
  3. не піду, бо виграють у любому випадку

2 голосів
    8,3%
  4. думаю я

1 голосів
    4,2%
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Визнаю, що поспішив з висновком...Емоції не завжди гарний радник...Повністю визнаю Вашу правоту.

2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Ой, не знаю, що далі буде з цією країною, якщо ця хунта уже пролізла у Львів. У нас сьогодні в Одесі силою захопили Мерію. Протоколів Гурвіц ще не отримав.о_О

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Богом обрана титульна нація, дай їй Бог здоров"я....

4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

А ще щось можете додати до цілої фрази

5. VasMT

Можу...
    В історії багато прикладів штучної селекції т.з. громадян.... Які мають право...
    І вирішувати в тому числі...
    Вибирайте любу і натягуйте на Україну.

6. TesTanya

7. VasMT

Сама постановка питання вважає можливим наявність верховної сили, разуму, волі тощо...

8. TesTanya

Кожен в першу чергу бачить те, що хоче бачити.

9. VasMT

я, наприклад бачу так:
    Ніхто немає права в таких умовах вирішувати, чи давати право на можливість мати право голосу?

10. TesTanya

Я підтримую думку так: ніхто, при жодних умовах, не має вирішувати чи має людина прово вибору - якщо є всі необхідні умови для цього: вік старше 18р, без інших умов (майнових, соціального стану, освіти, професії...).

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

всі так звані демократії починались з того що виборче право було в обмеженої кількості людей-наприклад в США після незалежності тільки землевласники могли вибирати.На мій погляд функція уряду перерозподіляти частину нац доходу зібраного в вигляді податків-решта похідне бо тільки помагає забезпечувати процес.Тоб то якщо не кладеш до казанка не маєш права вирішувати куди іде .Але люди які голосують теж повинні приймати рішення осмислено а не за пачку гречки чи тому що всі так голосують-малий тест по загальних питаннях Конституції поміг би відсіяти тих хто поняття не має що там він вибирає.Інакше все перетворюється в охлократію-згадайте чим закінчились вибори директорів за Горбатого-зараз виборчий процес така сама профанація тільки в загальнодержавному виміру

• Подобається Подобається x 1
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

З пабєдой....бєзбазара....:bazar:
    Головне - не псіх....справочка налічєствуєт....:gamer:

• Подобається Подобається x 7
  13. zet

zet Дуже важлива персона

У нас в Кременчуге выиграла Батьківщина. Правда, голосов "против всех" было больше. На втором месте Регионалы и Яценюк - на 3-м месте. Но теперь что-то считают и корректируют, регионалы опротестовывают и т.д.
    Явка же около 35%.

• Подобається Подобається x 4
  14. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Не сдался !!! Голосовал.;)

а де твій аватар? :)