Голосуй! бо виграють...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 31 жов 2010.

?

На цих виборах я

Голосування закрито 1 лис 2010.
  1. голосував, бо виграють

14 голосів
    58,3%
  2. ще не голосував, збираюся

7 голосів
    29,2%
  3. не піду, бо виграють у любому випадку

2 голосів
    8,3%
  4. думаю я

1 голосів
    4,2%
  1. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А в мене западло вийшло. Шось ті за кого я голосував нікуди не пройшли.

Я голосував наступним чином

- Облрада партія - Громадська позиція
    - мер Львова - Писарчук
    - Мер Винник - Матвіїшин
    - все решта - соціалісти

І шось воно ніц з того не вийшло :sad:. Ну нічо. Будем далі дивитися на безпрєдєл на нижньому рівні пористів, свободівців і т.п. і тихенько робити свою роботу :)

• Подобається Подобається x 1
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я, может, сам из Ивановых-Петровых-Сидоровых. При чём здесь - нравится не нравится фамилия Иванов? Смотря какой Иванов? Нравится, конечно. Но хотелось чего-то необычного, редкого! Я в душе эстет! А по поводу голосования - если серьёзно - политика не принадлежит к числу стратегических игр с открытой позицией. Где нам известно абсолютно всё! Настоящее положение, позиция главных фигур, предыдущая история. Политика - игра с закрытой позицией. А в таких играх наиболее оптимальный метод ведения игры - метод Монте-Карло! Брать кубик и бросать! Или метод случайного выбора! Я вот остановился на благозвучности фамилии. Ничуть не худший метод, чем выбирать по партийным спискам! Мы вон в СССР вроде бы тоже голосовали за нерушимый блок коммунистов и беспартийных. Стали мы от этого счастливее?

• Подобається Подобається x 3
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

• Подобається Подобається x 6
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Регіонали всю виборчу кампанію поливали брудом кандидата з БЮТ Олександра Сіна. Головна фішка, до якої вони змогли додуматися, що слово sin з англійської перекладається як "гріх". Але це, навпаки, додало популярності політику, який став новим мером Запоріжжя. :)

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

• Подобається Подобається x 4
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Конечно!
    Только не стали, а становились.
    Моя супруга аж визжит - как хочет стать депутатом чего-нибудь.
    Я, естественно, смеюсь.
    А чего смеяться?
    Вот такие наглые дуры (дураки) и правят нами.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Шо?
    И за ЭТО банят на данном форуме?????

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Самі вибрали, на себе і жалійтеся.

• Подобається Подобається x 5
  9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Да, здається в Запоріжжі люди більш розумні, ніж в моєму місті. Як писав один видатний український драматург "...забацане місце, куда рєдко ступа культура".

10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Доброе Вам утро, шановна пани Nevermind! Как говорят наши славянские братья - поляки: Что занадто, то не е здраво. - Я смысл поговорки излагаю, но она широко известна. -Это уж слишком заковыристая фамилия. За такую фамилию я побоялся бы проголосовать. Надо попроще быть. Поближе к народу. И народ к тебе потянется.

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Так, у вас найбільш інтригуючий вибір мера. Бютівець Аваков проти кримінального авторитета Гепи від ПР.

З дуже маленьким відривом перемагає неголений Гепа. Чи то харків'яни не при своєму розумі, що голосують за кримінальника (ах так, забула - нинішній президент теж колишній зек, це вже в порядку речей), чи то вибори сфальсифіковані (а це вже ближче до істини).

;)

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Однозначно, без варіантів. Мені більш цікаво, як в Запоріжжі не дали пройти фальшуванням.

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Так, щось з розряду фантастики.

Ось сусідній Дніпропетровськ показує більш життєвий сюжет:

Всі дніпропетровці останні кілька років плювалися в бік мера Куліченка: Дніпропетровськ потопає в бруді, смітті, неосвітлених вулицях і розбитих дорогах. Шансів знову стати мером в нього нібито не було.

Безпартійний Куліченко незадовго до виборів вступає в ПР, його основний конкурент Циркін також вступає в ПР і різко знімає свою кандидатуру з виборів: у результаті за крісло мера Куліченко бореться з купкою слабких кандидатів, що поливають один одного брудом, і в умовах низької явки виборців (а також використання адмінресурсу та «каруселей») впевненно перемагає.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Адназначно змухлювали Йулькіни... :)))

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

І в суд самі на себе подають.:) Все гаразд?
    http://lb.ua/news/2010/11/05/72974_Nemetskiy_deputat_ES_sprosit_s_YA.html

16. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вам ще смішно? Тоді вони йдуть до вас. Ви ж з Львівської області, якщо не помиляюсь?
    http://www.segodnya.ua/localelections/14192240.html

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

всі ці вибори фарс-треба ввести виборчий ценз по майну і IQ-сидиш на соціальних допомогах-не маєш права голосувати.нема мозгів-те саме.

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

З цим погоджусь однозначно.;)

20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Уявіть таку ситуацію: перспективний підприємець потрапляє в якусь аварію, та стає інвалідом (стає залежний від соц.допомоги). Поки він боровся за життя, компаньйони відсудили бізнес, дружині інвалід не потрібен, а інші родичі не захотіли опікуватись (це все за ВАшою логікою, що такі люди не варті нічого). Життя може запросто зробити такий крутий поворот, що і не снилось і якраз це трапляється з тими, хто такий самовпевнений!!!

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

Ще таке: хто має в таких умовах вирішувати, чи давати право на можливість мати право голосу? Знову якась комісія? І де гарантія, що з "неугодними" не зможуть таким чином розправитись?

а де твій аватар? :)