Голосуй! бо виграють...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 31 жов 2010.

?

На цих виборах я

Голосування закрито 1 лис 2010.
  1. голосував, бо виграють

14 голосів
    58,3%
  2. ще не голосував, збираюся

7 голосів
    29,2%
  3. не піду, бо виграють у любому випадку

2 голосів
    8,3%
  4. думаю я

1 голосів
    4,2%
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я боротися не хочу, а ви будьте чемні, поки мене не буде, бо я не люблю як хтось веде себе не по європейськи...
    То ваш варіант?
    А що робити іншим? Чекати поки весь схід побуває в Європі і зрозуміє, що можна жити по іншому?

не забудьте оформити візу при в'їзді в Україну, та податкову декларацію прихопити, а то приймуть закон і не пустять розумних назад. Щоб не баламутили...

• Подобається Подобається x 3
  2. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Вчора почула від знайомої, яка була членом комісії на одній з дільниць Львова щодо явки на виборах: зранку на відкритті дільниць були як завжди дисципліновані пенсіонери, пізніше люди віку 30-45років, молоді були одиниці, так з одного з студентських гуртожитків, які належать до тієї дільниці, з більш ніж 1000 осіб проголосували 70 чоловік. Думаю, що такі настрої суспільства очікували, тому і так безцеремонно зараз і оголошуються результати, бо пенсіонери на протести не готові зараз вийти, а молодь байдужа.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні секунди не сумніваючись в Вашій чесності, порядності, шляхетності і високій культурі, дозволю собі засумніватись в справедливості Ваших тверджень. Ситуація, напевно, набагато гірша, аніж Ви, оберігаючи моє слабке серце, змалювали.
    Не щадіть мене, я готовий прийняти всю страшну правду... Дайте посилання на ці жахливі цифри.

• Подобається Подобається x 1
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та нє, ви готові тільки на ПРавду.

Ви думаєте, що пр-ці ведуть статистику фальшувань?

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

Нет. Да и не интересна она мне. А вопрос стоял в цифрах, предложеных в качестве неопровержимых доказательств, господином Гроном. Вот мне и захотелось взглянуть на них. Ибо сеть пока ничего путного мне не предоставила.

6. Oxid

Oxid Well-Known Member

Цікаво порівняти дані екзит полу з попередніми результатами в Івано-Франківську міськраду по партійних списках
    ВО "Свобода" - 31,3 - 26,07%, "Фронт змін" - 13,6 - 13,75%, ВО "Батьківщина" - 11,2 - 9,23%, Партія регіонів - 6,9 -7,78%, "Третя сила" - 6,7 - 6,38%, "Удар" - 4 - 5,19%, "Наша Україна" - 4,21 - 4,25% Та ж теденція - Свободі, Батьківщині нараховано менше, ПР - більше... Це вже тенденція:)
    У Львові пороводились три екзіт поли, за їх даними Свобода набирала у всіх 34 -35 відсотків по партійних списках, цікаво, які будуть результати...:dntknw:

7. VasMT

Скористаємось калькулятором...
    Свобода - 31,3 -26,07 = -5,23
    "Фронт змін" - 13,6 - 13,75 = +0,15
    ВО "Батьківщина" - 11,2 - 9,23 = -1,97
    Партія регіонів - 6,9 -7,78 = +0,88
    "Третя сила" - 6,7 - 6,38 = -0,42
    "Удар" - 4 - 5,19 = +1,19
    "Наша Україна" - 4,21 - 4,25 = +0,04

Вам не здається, що Ваш висновок про "тенденцію" притягнутий за вуха?

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

) Ну хоч у 3/4 буде покращення, нє ?

• Подобається Подобається x 2
  9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Граница теперь по Збручу, а не по Днепру

• Подобається Подобається x 2
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дуже дивно, як це Запоржжя не повністю блакитне?

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сведения немного устарели (скажем - Луганск уже определили) - переизбрали старого мэра - опередившего коммуниста Килинкарова на 21 (sic!) голос! За Сергея Кравченко проголосовало 48138, за Спиридона Килинкарова отдали голоса 48117. А говорят - Лугансщина сине-белая... Поплыли сине-белые, поплыли. :)

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Навіть Луганск, який вже об'єднався із Росією у якийсь союз і то - ти диви. І тільки в нас - 100% перемога:
    Нащо вже було ті нещасні 5 мандатів тулити? Совок так совок.

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

С кем это мы объеденились? о_О
    Рятуйте!!!!
    Впрочем, стоп... Еврорегион "Донбасс"?
    Єврорегіо́н — організаційна форма співробітництва адміністративно-територіальних одиниць європейських держав, що здійснюється відповідно до дво- або багатосторонніх угод про транскордонне співробітництво.
    Может - не все ТАК плохо? :)

14. VasMT

15. FourA

FourA Дуже важлива персона

Добрый вечер, шановни пани и панове! Как говорится, по техническим причинам почти две недели отсутствовал на форуме. Ходил голосовать, но не потому, что беспокоился, что кого-то выберут или не выберут. Какое мне дело до тех, кто будет сидеть в креслах местных чиновников? Ради юмора голосовал не по партийным или иным спискам. Нравилась фамилия - голосовал за него! Не нравилась - не голосовал! В основном фамилии не нравились. Вот была бы хоть у одного, к примеру, фамилия Убийсобака - обязательно проголосовал бы! Но, к сожалению, не было ни одного Убийсобаки!

16. Полковник

Полковник миється в бані

А на -ОВ(а) фамилии были?

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

18. FourA

FourA Дуже важлива персона

Добрый Вам вечер! Русских фамилий было много. Большую часть Донбасса составляют русские и русскоязычные, а в Донецке их подавляющее большинство. Я не смотрел на национальность кандидата, выбирал лишь по эстетическим критериям - чтобы фамилия нравилась! Но таковых не было!

19. Полковник

Полковник миється в бані

Т.е. Иванов Вам по звучанию не нравится?

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)