Голосуй! бо виграють...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 31 жов 2010.

?

На цих виборах я

Голосування закрито 1 лис 2010.
  1. голосував, бо виграють

14 голосів
    58,3%
  2. ще не голосував, збираюся

7 голосів
    29,2%
  3. не піду, бо виграють у любому випадку

2 голосів
    8,3%
  4. думаю я

1 голосів
    4,2%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Из этой массы букв, внимания достойна только первая цитата.
    Про то, что якобы на сцене....
    Я вот тут посмотрел немного видео. Наиболее впечатлило количество и качество наблюдателей во дворце спорта.
    Возникает справедливое сомнение в адекватности представителя участкома 30302, который решил, "что мол не заметят?". Неужели нельзя было пропечатать эти листки в туалете, в машине, в коридоре... Нет, надо было выпертись на сцену и под лучами софитов "случайно" вынимить печати и непропечатанные листки.
    Это, и это не вызывает сомнения у умеющих думать людей, спланированная и проплаченная провокация. При этом не сложно понять, кому выгодна эта провокация и откуда ростут ноги...

• Подобається Подобається x 3
  2. Oxid

Oxid Well-Known Member

Вибори - це все-таки змагання, протистояння, суперництво,бо це демократія... Можливо, існує більш ідеальний суспільний лад, монархія чи комунізм, чи керована демократія, коли вибори якщо і бувають, то формальні, протистояння партій не відволікає людей від зосередження виключно на економічних проблемах, що теоретично повинно б вести до економічного і духовного процвітання... Але дехто вважає, що щастя - не в спокійному ідеальному суспільстві, а в боротьбі за щось чи проти когось...:) Така діалектика...
    ПР - жорстко централізована, дисциплінована партія, і її суперником може бути теж дисциплінована і централізована партія, але не Батьківщина, Наша Україна та інші національно-демократичні а тим більше ліберальні партії, де з дисципліною слабенько...:sad:

А про "чесні" вибори.... Дані екзит полу у Волинську облраду - Батьківщина 32, ПР 15, Свобода 11, фронт змін 6, попередні результати (93 відсотки оброблено) - Батьківщина 20, ПР 19, Свобода 5, Фронт змін 3. А у Львові і Львівській області результати будуть ще цікавіші... Екзіт пол помилився?:crazy:

• Подобається Подобається x 4
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Гениально! Разумеется, любители Гепы и Януковича столь же неадекватны, как их хозяева.
    Не далее как сегодня, какая-то сумасшедшая старуха, которой не понравилось что я стою в метро слишком близко к проходу, орала что пожалуется Кернесу и он меня примерно накажет.:crazy:

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не треба...Коли не хочеш бачити, то й не побачиш...Он і по "ящику" регіонали, позичивши у Сірка очі, доказують з піною у рота, що все було супер демократично і прозоро...Єх, а я противсіхам ще до виборів президента предрікав такий розвиток подій...Як об стінку горохом...

• Подобається Подобається x 4
  5. bora

bora Well-Known Member

Та де... якщо там п"яні хлопаки бздури кричать на камеру - про яку дисципліновану партію мова йде?

Порадьте в такому разі...якщо ці дехто вибирає партії для того, щоб подивитись хто ж кого, що робити тим, хто хоче направду розбудови економічної, духовної, соціальної сфер в цій країні? Виїхати і не заваджати ставки на тих "боксерів" робити?

• Подобається Подобається x 1
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тоді уряд справляється - скандалів - "хоть завались"...

7. bora

bora Well-Known Member

Вони один одного абсолютно варті.
    Чому такий наглий цирк? Чому це викликає азарт, а не бажання тицьнути некомпетентних у їх дурниці носом? Якщо завтра ці сили поміняються місцями - буде ж той самий цирк. От нема сили на ці неподобства дивитись більше. Ну як можна було голосувати за тих хто сидів, за тих хто агітки розсилав зі словами "продай органи дитини" і відверто аргуметував що це суспільство хоре, тому тіко так грубо і примітивно йому треба писати. А те суспільство бере і голосує за тих хто вважає його бидлом.
    Дуже гірко.

Я не розумію як в такому бедламі, без зрозумілих орієнтирів, в неповазі до всього можна далі жити.

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Поїдьте хоча б Тернопіль, увімкніть радіо шансон (по всіх станціях) і тоді не будете розповідати про органи дітей... бо дах знесе від пропаганди...

Нахабу квітами не проженеш! Потрібні дуже гострі квіти. Вам з під писка мову забирають а ви пропонуєте мовчати, вам вводять новий податковий кодекс, а ви питаєте - чого такі жорстокі плакати? Інакше ви взагалі уваги не звернете на то про що вони говорять...

П.С. Плакати і будь яка інформація негативного змісту мені не подобається...

Зробіть собі екскурсію в Донецьк. Якщо не надумаєте там лишитися (там же стабільність) тоді може зрозумієте чому Свобода не хоче так жити. І чому Добкін дозволяє собі неадекватну поведінку в оцінці інших партій.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Но это к выборам отношения не имеет. :)

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Тут пан Юзьо Обсерватор написав кілька слів про цих європейсько-міжнародних спостерігачів. Які чомусь всі калякали на... апщєпанятнам.

Львівські Обсервації

У багатьох містах та областях на вибори прийшло менше половини виборців. А скільки прийшло і, потоптавшись у черзі, розвернулися? Бо не бачить народ жодних світлих перспектив, апатія і розчарування взяли верх. А в мутній воді неорганізованості, звичайно ж, рясно зародило зловживання. Бо ж хіба у тому, що понабирали недосвідчених членів дільниць, нема зловживання? А в тому, що їхню кількість обмежили? А в тому, що повикидали представників опозиційних партій? А в тому, що Україна б’є рекорд з тривалості підрахунку голосів?

Зловживань безліч. А от міжнародні спостерігачі задоволені.

Коли я це прочитав, то так легонько припух. Але, виявляється, сенсації в цьому нема. Ті спостерігачі лише з понтом міжнародні, а насправді – то все старі савєтскі кадри. Перше, що кидається в очі – усі вони, сновигаючи з каналу на канал, балакали на чістєйшем общєпонятном. Ну, хіба дехто задля приколу замість «и-икати», «а-акав» на гамериканський манір або традиційно не вимовляв якийсь звук.

Про російських спостерігачів ніц не буду казав, бо та ґранда вже роками виконує один і той же сценарій. Але ось та гейби незалежна тусня – то вже єнша пара ґальош. Ну, наприклад, такі рускоязичні спостерігачі, які представляють «Международную организацию содействия развитию избирательных технологий «За справедливые выборы». Цих приперлося найбільше. І що цікаво – майже усі вони представники богообраного народу. А керівники цієї організації Марк Пружанскій і Єлєна Тєпліцкая (для понту Хелєн) очолюють Американсько-російську торговельно-промислову палату.

Який стосунок до торгівлі мають вибори – невідомо. І цікаво, що ці «міжнародні» спостерігачі ніде, окрім України, себе не проявили. Причому аж тричі: у 2006, 2007 і в 2010 роках. А більше ніде і ніколи.

Ще один «експерт» з Німеччини – Алєкс Лурьє. Такий німець, як я малаєць. Насправді – Алєксандр Лурьє – чкурнув з Одеси в 1991 році. Він теж дуже любить свою історичну батьківщину Україну і теж колобком прокотився по всіх українських телеканалах, не соромлячись розхвалювати своїх харківських дгузєй – Гепу і Допу.

Інший спостерігач – ну, чистий тобі англієць з такою характерною англійською хвамілією Ебралідзе. Про представників лівих партій з Сербії і Болгарії і говорити нема що, ці братья-славянє тільки в компанії депутатів Госдуми і з’являлися на ефірах. Тому уже нічого дивного, що Латвію представляв депутат Європарламенту Алєксандр Мірскій – вузький спеціаліст з виборів у Росії, де він теж радісно благословляв чесність і демократію, а під час нападу Росії на Грузію, захищав саме російську позицію. На «5 каналі» всюдисучий Мірскій гнівно таврував БЮТ за те, що він сміє скаржитися на зловживання влади.

Щойно тільки з’явилися сумніви у компетентності цих липових спостерігачів, як МЗС України кинувся їх захищати: «міжнародне співтовариство, що забезпечило за запрошенням президента безпрецедентно широке як для місцевих виборів представництво міжнародних спостерігачів, підтвердило наявність у країні конкурентної демократії». А закиди щодо підозріло бездоганного володіння общєпонятним – «це лише свідчення того, як далекі від європейських цінностей і європейської політичної культури деякі з тих опозиційних діячів, хто так часто представляє себе найбільшими ревнителями європейської інтеграції».

Тю! Плюй такому в очі, то він ті скаже, жи дощ паде.

• Подобається Подобається x 7
  11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

• Подобається Подобається x 2
  12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що ви пропонуєте, прошу пані... Бо я від вас чув тільки критику поки що. Критику всього... Чи не всього?

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

В Ряснянський ліс....поки не прихватизували....

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

15. Oxid

Oxid Well-Known Member

Добкін краще вас сказав: "Це політичне сміття. Хай вони на мене не ображаються, але їх треба вимітати поганою мітлою":haha:
    Ото вже зразу - виїхати... а поборотися?:)

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дальневосточник, ви на вибори ходили? Голосували?

17. bora

bora Well-Known Member

По радіо Шансон хоч аудиторію цільову вихопили. А палатки і листівки не вибирали читача.
    До чого тут квіти? Адекватні люди треба. А не горлопани.
    А кого доведеться кликати щоб цих вигнати??

Я мала багато екскурсій за своє життя. Мені більше подобається Європа і очевидно, що порівнювати я буду з нею. І їхати туди, де не обирають у владу некомпетентних екстремалів чи варягів.

Подивитись тепер сесії в прямому ефірі. І обрати других кандидатів якщо не буде пізно на інших виборах.
    До речі, Горбаль на якого вони так їдуть - не гірше за аби кого з тих, кого вони можуть запропонувати на посаду губернатора.

Скільки могла, стільки боролася. Зараз не бачу з ким. Не вірю, що в цій компанії ножа в спину не встромлять.
    Все що могла моя сім"я робила для своєї країни. І колись недобиті представники однієї партії образили рідну людину, яка віддала своє здоров"я заради того, аби українці не вимерли, і в них родились нормальні діти.
    А ще..я певно й не борець тепер. Бо до рівня таких не опускатимусь. Я толєрантний "розбудовник цивілізованого соціального життя" якщо так можна сказати. Якщо такі в цій країні не потрібні - то чия вина? Більшість бажає чогось іншого, то я не боротимусь за те чого вона не бажає, бо не маю права комусь нав"язувати інші стандарти життя. Піду туди де світогляд такий самий.

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Я їду у відрядження тому відповідати не зможу. Та й по тому не бачу сенсу. Через рік хіба - коли все стане явним (для тих хто хтітиме бачити).
    Але чому ніхто не розуміє, що дали тому кого не хочуть таким чином чудовий карт-бланш? Адже обіграти "сильних" можна тільки розумом. А натомість у цих партій буде тільки більше приводів постібатися один з одного.

Останнє редагування: 3 лис 2010
  18. Gron

Gron тафгай

Юлєненависнику, пеерфіл, та й просто розумна людина яка легХко розвязує логічні задачі, може мені бовдуру пояснити, як в Одесі переміг пр-кандідат на пост мера, а один з його суперників набрав 80(!!!) голосів, тоді як його партія в Одесі нараховує в рази більшу кількість, родичів та корєшей у місті теж декілька сотен, скільки тисяч працює на його підприємствах????
    Як партії набрали необхідний відсоток а їх лідери у бородьбі за крісла мера отримали від 5(!!!) до 80 голосів?

Так це він один, а обурених із схожих обставин 5-7 кандидатів.
    Це я вже мовчу про Едіка, який саме менше набрав 70 відсотків.
    Але навіть якщо не буде перевиборів, то власне я задоволен.
    Жодна розумна людина в місті Одеса, на чесних виборах, непроголосує за пр і це у місті, де воно(пр), нібито досі перемогало.
    Гаплик вам у місті, бо це ви в Данєцках-Луганськах пацани, у нас - ледве-ледве ідійоти.

• Подобається Подобається x 5
  19. Ома

Ома Дуже важлива персона

І це вже міняється. Реальна явка була до 20%, а не 45%. На це і розраховувалось. Привіт Спіці.

• Подобається Подобається x 5
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не можу підібрати пристойних слів, що зробили із Харковом і Одесою.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)