Голосуй! бо виграють...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 31 жов 2010.

?

На цих виборах я

Голосування закрито 1 лис 2010.
  1. голосував, бо виграють

14 голосів
    58,3%
  2. ще не голосував, збираюся

7 голосів
    29,2%
  3. не піду, бо виграють у любому випадку

2 голосів
    8,3%
  4. думаю я

1 голосів
    4,2%
  1. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Для мене залишиться загадкою як можна так читати дописи. Через одне речення певно. Дубль два.
    Лузер перегонів 2004 який завдяки Ющенку перетворився у царька з практично не обмеженими повноваженнями.

Прем'єр геолог. Президент колишній гопник. :)))

Наприклад підвищити ціни на газ для свого спонсора Фірташа перед тим здавши інтереси України у міжнародному суді.

ЛОхоелекторат ще певно довго буде реагувати на біле та на червоне серце. :)))

Вова вже відчув ці взаємини на своєму писку. :)))

• Подобається Подобається x 5
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А що ви сперечаєтесь....
    Вперед...

• Подобається Подобається x 1
  3. bora

bora Well-Known Member

Маю багацько друзів в Тернополі. Може запросити їх сюди.. Як один кажуть Свобода їм треба була шашками помахати, щоб решта чиновників рухалися. Але більше вони ніц не вміють і нічого відповідно не зробили. Нема серед них фахівців, нема господарів.

• Подобається Подобається x 3
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Господи-святы!
    А шо так?
    Ведь справжние националисты!

5. bora

bora Well-Known Member

Та чо..як націоналісти на протести відходили справно. Щонайгучніше - то за ними було.)) Ім"я зробили, хтось проголосував.. Зате на наступні вибори їх рейтинг гепнеться як завше нижче плінтусу. В нас же народ доки всіх можливих гуль собі не налупить - не заспокоїться.) То за Янека, то за Свободу..шарахає ним, як дурний кадилом.
    Я за інше переживаю.. Що як вони зрозуміють що ніц вдіяти не зможуть і хіба на гучних воєнних гаслах можуть підняти собі рейтинг? Не один політик так собі ціну набивав.. От тільки чого це країні коштувало... Тоді доведеться таки виїхати...

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А для політика і не треба бути господарем. Це совок. Тоді були "харошіє хазяйствєнікі". Політик повинен бути політиком, організувати умови і знайти спеціалістів, які б це виконували.
    На Заході політик може сьогодні бути міністром іноземних справ, завтра міністром оборони а післязавтра міністром асенізації.
    Ось тільки чи хлопці зі Свободи є добрі організатори чи просто балаболи а ля совок - вам судити...

• Подобається Подобається x 4
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Вам легче судить - на растоянии-то лучше видется!
    Лучше скажите, мусор в Тернополе вывозить начали?

8. Pedro

Ви маєте на увазі москалів і пяту колону?:)))
    Будьте певні і до них черга дійде...

9. bora

bora Well-Known Member

Е, ну то Ви не в курсі наших справ - ті самі яйця тіко в профіль - міняють міністерства в кілька днів.)
    Хіба? При совку були гарні господарі? Де? ІМХО, щоб тобою набрані фахівці не крутили, як циган сонцем самому треба в чомусь хоча б розбиратись. А покричати на мітингах можна й без освіти.

Все вірно. Нема до чого придертись. Ще б вони знали, ЯКІ умови треба організовувати. Більше ніц не бажаю власне.
    Пропоную всім подивитись трансляції з засідань і зрозуміти кого вибрали.

Рано радіємо. Я думаю вони так само завзято боротимуться і за те, щоб діаспора не пхалась до нас на форуми. Хіба Ви для них українець?

Цікаво, якби якийсь політик назвався б Святим йому б молилось 30% електорату? Чи все ж хотіли б подивитись на його справи?

Останнє редагування: 2 лис 2010
    • Подобається Подобається x 2
  10. Pedro

Я і не радію. Це просто я відповів Полковнику за методом "какой привет такой и ответ".
    Чесно признатися, я б за Свободу ніколи не голосував. Попри те що я не люблю крикунів, я дещо знаю про Тягнибоків.
    Але своєї опінії нікому не хочу навязувати.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Не зовсім правильно, але рацію маєте... Мало того, що перебирають всіх по черзі, тай ще не вчасно... Не в той момент..

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Василю, Василю.
    http://news.liga.net/news/N1031310.html
    Джерело підходить?

13. Oxid

Oxid Well-Known Member

Свобода - далеко не один Тягнибок, просто ПР у нас сприймається як партія російських шовіністів, якій слід протиставити український націоналізм..

14. VasMT

Э-э-э-э, Ома!
    Так не честно :). Этот абзацец, что Вы процитировали, касается только технических вопросов. Но никак не проведения самое выборов. :)))
    Об чем недвузначно заявил в том же блоге Гудрун Мослер-Тернстрем:))),

Вот тут первоисточник ;)

15. bora

bora Well-Known Member

По-моєму останнім часом й без того всі протиставлялись - навіть в межах однієї коаліції. Врешті решт на все решта бракувало часу.
    А може це вони домовилися так - щоб відволікти всіх від провалів в економічній площині? Мені саме так виглядає. Ну бо ніхто прийти спокійно і працювати не хоче. Всім дай скандал...

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я впевнений, що ви не вірите, що говорите. Бо все це - повна брехня. Отже - брешете і особисто ви, а не тільки регіони. Ваша ідея "врать раді дєла - можно". Єдина правда - те, що панночка Демократія в Україні - помирає. А європейські спостерігачі можуть тільки констатувати хворобу або засвідчити смерть. Тому що все інше - їх просто не стосується. Брехня і крупція - це ваш вибір, а не їх.

• Подобається Подобається x 2
  17. VasMT

18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Де притягнення до відповідальності!? Де чесні і прозорі вибори!? Що робиться в Одесі, Харкові, в Донецьку в двох районах різко зросла відвідуваність дільниць після 20-00о_О...

19. VasMT

Почекайте, най Йулька сі'поправит :))). Слабих до криміналу не тре брати, бо той каміфлюй, жи вна придбала за тлусті піньонзи, вже просрочений... Ще зконає, до холєри, від свїх пігулок...
    В Україні!
    А що там такого сі'робит, чого Ви знаєте, а єнчим не кажете?
    А шо, по восьмій спостерігачів вигнали з дільниць? Чи вони вже п"яні були?

20. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Если Вам лень гуглить, я это сделаю за Вас:

а де твій аватар? :)