Голосуй! бо виграють...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 31 жов 2010.

?

На цих виборах я

Голосування закрито 1 лис 2010.
  1. голосував, бо виграють

14 голосів
    58,3%
  2. ще не голосував, збираюся

7 голосів
    29,2%
  3. не піду, бо виграють у любому випадку

2 голосів
    8,3%
  4. думаю я

1 голосів
    4,2%
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Даремно.
    Вони ж і ліс прихватизувати можуть. Куди ховатися..?

• Подобається Подобається x 7
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Він давно прихватизований...:nea:
    І шо далі?
    Охранніки пристрілять?
    А бабло на патрони?
    Фік там.:nea:

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну, так...
    можна ще й бабло на доїзд із ближніх сіл полічити, "тому не охороняють".

4. Romko

Та й толку...
    Вони давно виграли....

а вчора це вже було точно відомо.

• Подобається Подобається x 2
  5. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

СБУ затримала Ратушняка з $2,5 млн і документами міськради, - ЗМІ

20:17, 31.10.2010
    У місті Чоп на Закарпатті на митному переході Служба безпеки України (СБУ) затримала мера Ужгорода Сергія Ратушняка з 2,5 млн доларів і документами міськради. Про це заявив нардеп від фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов.

http://www.zaxid.net/newsua/2010/10/31/201724/
    ===============

Одного вже виграли - себто переміг ...

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

Я щось таке по каналу ахмєтова чув , .... ти диви - правда ...

«З метою забезпечення громадського порядку та безпеки громадян» під час проведення місцевих виборів Західне територіальне командування внутрішніх військ МВС України збільшить кількість патрулів на вулицях міст західних областей України.

Як повідомив УНІАН начальник групи зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України Вадим Голуб, у містах Луцьку, Івано-Франківську, Калуші, Чернівцях, Львові, Тернополі, Рівному, Ужгороді, Хмельницькому та Кам’янець-Подільському до несення служби з 29 по 31 жовтня 2010 року щоденно залучатимуть близько 500 військових правоохоронців, 22 собаки та 17 автопатрулів, які нестимуть службу з 18.00 до 02.00 години.

Збільшення кількості патрулів внутрішніх військ начебто пов’язане з тим, що велика кількість працівників міліції задіяна на охороні виборчих дільниць.

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

=======================
    На виборах у Львові лідирує «Свобода» – Писарчук

31.10.2010 19:47
    За попередніми результатами екзит-полу, який проводить Партія регіонів, на виборах до Львівської міськради лідирує партія «Свобода».
    Про це сьогодні під час відеомарафону «Львівщина вибирає місцеву владу» повідомив кандидат на посаду мера Львова від ПР Петро Писарчук.
    «Ми проводимо паралельний екзит-пол для себе особисто. Ми розставили скриньки і провели опитування, зважаючи на те, що є багато нарікань на можливі фальсифікації. Ми також хотіли б знати свою ситуацію. Хоча ці результати далеко не реальні, але «методом тику» «Свобода» має вже 30% на місцевих виборах» - сказав Писарчук.
    За його словами, результати виборів будуть об‘єктивними, адже немає підстав наразі вважати їх сфальсифікованими.

• Подобається Подобається x 1
  6. Peri

Peri Well-Known Member

Ромку,ти не байдужий!То якось інакше називається,тільки не байдужість.Повір,знаю що кажу.Бо бачила направду байдужих - то ти і вони - то небо і земля.І навіть то,шо ти відгукнувся,то є свідченням твоєї небайдужості.:)

• Подобається Подобається x 4
  7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Останнє редагування: 31 жов 2010
    • Подобається Подобається x 3
  8. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Та проголосувала я... прям летіла на свою дільницю...
    Тепер буду сподіватись, що 5 моїх плюсиків поставлені не дарма...
    Я - повністю за оновлену владу... бо інакше від перестановки місць доданків сума аж ніяк не міняється...

• Подобається Подобається x 5
  9. Romko

Нє...якби прийшли до мене додому....:scratch_one-s_head:

то,може б й проголосував...:nea:

• Подобається Подобається x 5
  10. Deus igrok

На ФУПі , таваріщ livandovy4 виклав

Львів. Екзитпол станом на 16.00

Свобода 35%
    ФЗ - 10
    ПР - 8
    НУ - 5
    Рух - 5
    Пора - 4
    СУ - 4
    ---------------
    РХП - 3
    Укр. соборна - 3
    Удар - 3
    -------------
    За Укр - 1,4
    Європ. - 1,5
    Батьківщина - 2 (знята!!! [​IMG] )

ПРОТИВСІХ - 6
    ----------------------
    ---------------------

мер
    Садовий - 46 (рхп)
    Писарчук - 20 (пр)
    Михальчишин - 12 (Свобода)
    Гірняк - 7 (Укр. соборна)
    Кубів -5
    Луців - 1 (ну)
    Гінка - 1,5 (удар)
    Шпіцер - 1 (кун)
    --------------------------
    опитано 2100 респондентів

хочете вірте, хочете - ні

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Ну шо , шустер каже
    пр 36 , бют 13, фронтовики- 6 , КПУ і Свобода по 5 ... а тігіпич ... позор .. 3,6; - доля зрадника, нє ?

Ну а шо у Львові ??? А ?

• Подобається Подобається x 4
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ми собі ще намалюємо (с)

12. Deus igrok

Ухти, товариш з фупу надіслав на ФУП то саме шо тікишо Копатько у шустера назвав ...

13. Leri

Leri Well-Known Member

ой не знаю хто і як там виграє, я не голосувала... по банальній причині...

приїхала до дому (до Жовкви) із Червонограда у 20:00 - зайшла на свою виборчу дільницю... розвернулася і пішла до дому...

там черга як напевне колись у часи застою за ковбасою була... і пускають до "каси"/чи то пак до кабінок/ тілько по 5 чоловік...

а мені надто сильно хотілося просто випити гарячого чаю і щось з'їсти...

прийшла до дому - дізналася що всі мої родичі крім молодшого брата також виявилися неготовими до стояння у черзі за цим "дефіцитом"
    а брат,як справжній патріот вистояв 2,5 години і виконав свій громадянський обов'язок...

я думала ще перед десятою піти... але чомусь так солодко задрімала після вечері :)

отож на цей раз вибори пройшли без мене...

• Подобається Подобається x 6
  14. Romko

Вчора то вже всьо було зафіксовано...

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я исполнил свой гражданский долг-проголосовал против голубых.

• Подобається Подобається x 10
  16. Ома

Ома Дуже важлива персона

От бачте, і тут ми від вас відрізняємось. Я теж пішла після 20.00 По-перше, чекала на чоловіка, щоб удвох підти. А по-друге - спеціально, щоб подивитись на зльот вампірів-вурдалаків, бо Хелоуін. :) Ні, їх ще не було. Мабуть після 22.00 злетяться.
    Так от - на дільниці крім нас була старенька бабуся-сусідка і все. Полялякали із членами комісії. Сказали, що 50% проголосувало, переважно старенькі, які о 8.00 вже вишукувались у чергу. Думаю, що вони голосували за КПУ, але переможе відомо хто. Тим не менш, ми свої 7 галочок проставили.

---------- Додано в 01:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

Ну я ж казала. Ні в кого ще результати невідомі. А ми - впєрєді планєти всєй:

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вам і іншим нагадаю - за 2 тижні до виборів можна піти і перевірити себе в списках...
    Такий закон. (правда куди йти перевірити - сам не знаю :pardon: )

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ома, Ома...
    Увімкніть канал "чесних" новин. Там вже четверту годину вовсю цифірями сиплять :))).
    І ось що цікаво:
    - ВСІ, чуєте, ВСІ спостерігачі, політологи і офіційні особи в один голос заявляють: Вибори в Україні пройшли ВІЛЬНО, ЧЕСНО і без ПОРУШЕНЬ!
    Виникає логічне питання: - а де так широко анонсовані Йулькіними брехологами фальсифікації і злочинні порушення?
    - ВСІ, чуєте, ВСІ лідери партій і громадських об"єднань, визнали об"єктивними дані екзит-пулів, та вважають, що суттєвих порушень не було. Ну крім звісно Йлькіниїх брехологів.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Просто бьют в набат.
    Василю, Василю.
    Ех, що навіть скажеш.

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В тому то й річ, що говорять правду. Яценюк, наприклад, нарахував на всю Україну близько трьохсот порушень. Переважна більшість з яких - технічні.
    А по прешому національному о 22.00 якийсь Йулькін зразу завив - ФсьопрАпало! Тьху им пОдноги...

а де твій аватар? :)