Голосование и его итоги

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 17 січ 2010.

1. olegp

olegp миється в бані

с фупа
    Сразу после выборов мы примем закон о русском языке!
    Posted by DiDUS
    http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,207489389

И я его подпишу (с) Янукович

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це не плюс януковича, це мінус ющенка... ;)

ющенко зафейлив:
    - проблему голодомору.
    - вступ в нато.
    - українізацію, популяризацію українського.
    - об’єднання церков.
    і так далі...

3. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Вы ему так сильно верите? :) Я не исключаю, что Янык ограничится чем-то типа "официальный статус". И это для Украины плохо. Все ваши проблемы снимет русский второй гос и уравнивание в правах УПА. Только тогда Украина получит реальную нацию и качественно новый политический исте́блишмент, что позволит укрепить и развить государство.

4. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Ющенко - это вообще отдельный перл )).

5. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

За пару дней успеете? :)

6. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Я уже Вам писал про все проблемы.:)

Насчёт политического истеблишмента... Качество наших политиков от этого абсолютно не зависит. Там другие причины преобладают.

7. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ага... Надо ведь не только с пацанами перетереть, но и с пацанками, а тут больше времени уйдет.;)

8. olegp

olegp миється в бані

так отож! Ющ даже разумную идею евроатлантической интеграции обговнял- ибо проталкивал ее в бандле с неликвидами- мовой и иными укроприбамбасами

9. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Олегп, да чем же Вам эта несчастная мова так насолила?

10. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Нормальные "кеманичи" из ничего не возникают :pardon:. А политическая среда современной Украины здоровым климатом не обладает. Дай Бог, чтобы появился тот, кто все устаканит и решит проблемы противостояния. Вот это был бы прогресс. А потом и керманич нормальный появится :)

11. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Все взаимосвязано.

12. olegp

olegp миється в бані

та в общем то я к ней позитивно отношусь, знаю ее на advanced level, иногда говорю с укромовными на ней[OFFTOP](щоб не забыть, а то вдруг и вправду по вашему выйдет, стучу 3 раза:)):)):)))[/OFFTOP]
    я выступаю тока против ее явно излишнего, в десятки раз превышающего этнолингвосотав,ее присутствия в Харькове
    поскольку меня интересует эта тема, и я принимаю в ней активное участие, у Вас создается впечатление, шо я ненавижу мову в принципе, но это не так

13. duncan

такий собі -- "типовий українець"... :)

так тішитися тре, що українці такі [STRIKE]селюкуваті[/STRIKE] прості, так ні -- тре русифікувати, шантажувати газом, [STRIKE]тролів [/STRIKE] політичних маргіналів підгодовувати... :)

і нащо, питається? :)

схоже на те, що у пана якісь українці в дитинстві цукерки віднімали... :)

14. duncan

тобто знаєте, як читаються букви з абетки? ;) :rolleyes:

15. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Пані Акуліно! Скажіть, будь ласка, що це таке, "русскоязычное население"? Чи є таке населення в Германії?, В Їзраїлі, В США? І як там вирішується проблема двомовності? І взагалі, чи є така проблема і чи є такі прецеденти? І скажіть, шановна пані, чи є таке поняття десь, як англомовне населення, чи япономовне?
    - І тут я Вас не можу зрозуміти: про яке Право Ви тут говорите? Якщо не важко, назвіть ті Права(щоб і я знав про них) детально. Дякую.
    - А тут я Вас зовсім не розумію. Як громадяни України можуть бути "самыми разными по национальностям людьми"? Якщо людина є громадянином України, то вона автоматично стає українською людиною. Я не знаю як у вас, але у всьому світі се є так.
    - То се є так! А якщо Україну приєднати до Московії(РФ), то тему українськой загрози до РФ не будуть гоняти ані лужковці, ані кадировці, ані хто. То може приєднаємо? Вам жеж потрібні робітники нашару(раби)?;)

16. olegp

olegp миється в бані

Якщо людина є громадянином України, то вона автоматично стає українською людиною по громодяньству
    но не по национальности:))

17. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Интересно, а почему негритяне (афроамериканцы) до сих пор не потребовали ввести в США вторым госом суахили?:scratch_one-s_head:

18. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Так у тому і річ, що яка довіра може буди до шапкоздирача? Тут він говоре, що підпише, а за кордон("вражім" ЗМІ) каже, що се не є питанням і Він не буде нічого такого робити. Ви слідкуєте за руками ілюзіоніста?
    - Ви фантазуєте? Невже Ви ще не переконалися, що НІКОЛИ він не буде президентом? Якщо Москва його злила, то які в нього можуть бути шанси?
    - І се зрозуміло! Все, те що Вам добре, те і для України добре... Шуткуєте?:) Але, се зовсім не смішно.
    - У нас немає проблем у цьому напрямку. А є проблеми з 5 колоною і люстрацією. Якщо ці проблеми будуть вирішені, "питання двомовністі", відпаде автоматично...
    - Про се ми вже чули, дякуємо за пораду, але про яке "государство" Ви кажете? про російську імперію? В Україні немає "государства". Україна є Вільна Республіка. І се майте собі на увазі....;)

19. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А он ночной сторож и ему делать нечего, вот и развлекается, время коротает...:)

20. olegp

olegp миється в бані

потому что нет оснований

а де твій аватар? :)