Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Не помню, но кто-то на форуме говорил о таких экземплярах фразу: "Тильки воны знають, як мае буты" (тс, тс некоторым - нет времени раскладки на и с крапкой переключать!)! Мне очень понравилось!
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Это Вы к кому сейчас обращались? Ко мне или к аффтару цитируемого выражения? И потом. Что за параграфа в КОДЕКСЕ? Полные непонятки. Пани хворает?:cowboy:
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Боюсь что да, продолжительно и неизлечимо. Пани Марына - черкните адресок, апельсинов пришлем, уж не побрезгуйте, они ведь не на березках ростут. :moskali:
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Навіть не збирався. Але так воно є. Майже всі держави ЄС - в НАТО. Ви так і не відповіли чому проти системи безпеки котра перевірена часом. Взагалі, гадаю не варто Вам хизуватися майже кожен день, тим що багато їздили по світу. Це не дуже важко, особливо коли працюєш у туристичному бізнесі, а Ви напевно там і працюєте, судячи з Ваших дописів. Можливо Ви є господарем турфірми. Бажаю вдачі, щиро. А я працюю на фабриці, інженером. Платять мені нажаль не стільки, щоб їздити Європою. Але я не розумію людей, як Читач Обкому, чи от Ви тепер, які вважають можливим мені закидати що я ніде не був, та інше. Доречи в Угорщині був, у Росії до Красноярського краю. Та все життя попереду. Побажання: грайте чесніше, вмійте програвати у дискусії, не опускайтеся до дрібних особистих образ на кожному кроці.
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Данило, как всегда пальцем в небо. Не работаю я в турбизнесе, даже близко около него не оборачиваюсь. Занимаюсь скорее строительством и недвижимостью, если это Вас интересует. А был действительно много где. И туристом и по работе. И повидал соответственно немало. А то что я как Вы говорите "хызуюсь", дак скорее опытом делюсь, если кого то жаба давит, то другим, возможно, интересно. Если Вам мало платят на заводе - ищите другое место, сейчас есть возможности, тем более для человека Вашего упорства и способностей. Так же от всей души желаю удачи. А ездить надо, хотя бы для расширения своего кругозора. По поводу "особыстых образ" почитайте лучше свои предьидушие посты, на писаные в Вашем обычном хамоватом стиле. Соответственно на них получаете адекватный ответ, при том в ответ, я стараюсь не хамить, а отшучиватся. А по Нато.. там уже практически все сказано, добавлять почти нечего. Просто от Ваших постов такое впечатление, что у Вас задание пропиарить Нато по форумам. ЗЫ И где это я проигрывал интересно. Пожелание: Не считайте каждую свою "перлу" выигрышной, это не так.
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові А що поганого що мої пости не пусті і мають чітку окреслену лінію? Дістало, вже чесно кажучі, про гроші, завдання. Та скажіть вже адресу, піду наніматися, може дійсно хто заплатить. Гроші не завадять. Там у гілці НАТО вже дійсно додавати немає чого, але Ваших дописів на тему немає, ну то вже як забажаєте, я дійсно не начальник гілки. Додано через 1 хвилину Отож, старайтеся. Додано через 2 хвилини Це вже стеля, у моїй галузі, більше лише обіцянки-цяцянки. Додано через 3 хвилини Де? Пропустив, мабуть, за тою агітацією, безкоштовною.
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Ну наконец признался Пожалуйста Даныло: Нынешняя штаб-квартира расположена по адресу: 1100 Брюссель, бульвар Леопольда III, по северо-восточному периметру города. Обратитесь, думаю сумеете договорится Додано через 3 хвилини Веточки по туризму почитайте, там и делюсь. Да и душей там отдохнете, а то все политика да политика.... В Венгрии то где были? Где я там был пока говорить не буду, а то опять скажете , что хызуюсь.
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Ніренгаза. У Пешт не було часу, бізнес, туди його в ....
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Ньеретхазаа, приблизительно так по венгерски произносится. Первый крупный город после пересечения границы. Рекомендую поедте в Будапешт на Новый Год, это сейчас не очень дорого, а впечатления будут на всю жизнь. Будапешт чем то похож на Киев, но , не в обиду киевлянам будет покрасивее несколько. В Будапеште обязательно сходите в купальни Сечени, своеобразный аквапарк, которому более 150ти лет. Вообще Венгрию очень люблю, несмотря на полную непонятность их языка. Зато КАКИЕ там порции в барах, нам и не снились. Взяв 1е, 2е, и 3е можно просто лопнуть. Заказывали с женой салат и 2е на 2х. Еще был в Хайдушебосло, на Балатоне, в Гьйоре и Захони.
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Данила, дружеский совет. Пойдете в эти турецкие купальни, ОБЯЗАТЕЛЬНО захватите плавки!:borat:
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Еге ж, обов'язково, ось тільки до Брюсселя в касу заскочу, а тоді у купель.:D
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові К стати венгры, в основном, понимают немецкий, английский и как ни странно русский язык.
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Упс-с-с-с! А це до чого? І про що? Невже такі коломийки діти співають?:eek: Ну а якщо дорослі, то взагалі кранти. Шось Ви, Цьотю... А-а-а! Жара, свято, алкоголь! Уф, а то налякали... Спати, спати, вранці не похмеляйтеся!
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Дааассс! Тут НоТоЦоМуС явно перебрал.... Но вот слова: А на старість мусить, лично мне очень понравились. Есть в них что-то ТАКОЕ, описАть, не могу, но берут за одно место конкретно!
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Ну это с точки зрения "руского хлопа"! А с точки зрения поющих? Это ж какая зависть! Может, тут корень ненависти к "руським"? А все остальное - попытка объяснить основы?
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові А разве тут такие есть? Еще не встречала. А вот не сумевших за всю жизнь усвоить украинский, то таки попадались...
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові А це вже відкрите хамство та образа форумчан. Але чого ще можна чекати від забаненого вуйка? Здається, час закликати модераторів, а декого забанити ще й по ай пі, якщо йому бракує ай кью. PS Вуйко, для тебе достатньо моєї української, чи додати троха галицького діалЄкту?
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Странные бабы у вас там, в Самборе! :moskali: Додано через 1 хвилину П.С. НоТоЦоМуС, хватит дурака валять, пишите под своим ником. С ув. П.
Відповідь: Голос мови сильніший від голосу крові Культура та інтелігентність так і пре! Ви б, цьоцю, Галичину не позорили.