Ну, не только этим. Скажите, а что в принципе можно показать в этом ХУДОЖЕСТВЕННОМ фильме? С ТАКИМ названием? Надеюсь, поделитесь, когда увидите.
http://www.geocities.com/holod3233/ фото из архива Нансена здесь http://nabo.nb.no/trip?_t=0&_b=NANSEN_ENG&_s=E&_n=0&_q=10&_l=www_eng_l&_r=M1076 [/img]http://ipicture.ru/uploads/080724/hq3pCpaf82.jpg[/img][/quote]
Навіть не знав, що є на світі такі "люди", які можуть писати про фальшивість голодомору. Шкода що не вродились вони в цей час...
Мені, тому чиї батьки пережили голодомор, все більше і більше хочеться бити брехунів, по нахабній львівській пиці.
ты понимаешь, моя бабушка тоже пережила, и много рассказывала. Вот в чем дело! Но почему-то у нас в голове не перевёрнуто всё наперекосяк типа "это всё сволочи москали зробили" и "геноцид украинской нации"..
Да достало уже. Хоть бы чем то помогли тем, кто пережил голодомор. А то натыкали уродливых католических крестов и радуются. Вот и вся помощь, только пиар голимый.
це Ви бачите різні сторони речей? а навіщо щось робити з Вами? і так ясно що провалите Ви всі ті фотки... тому що... вибачте... Ви нічо не знаете подібні фотки не так давно тримав у руках. так само, худі хлопчики... з одним, що вижив, спілкувавсь. майже нічого не памятає, бо малий був. стверджувати щось можна, лише коли знаеш історію фотки. а що скажете про "галицький віночок"?
А кто знает? Галичане? Мне рассказывал мой отец - а ему тогда было всего 5 лет - и большую часть того, что было - он знал из рассказов старшего брата - которому было 8 лет... А мне уже - 51! А молодежь - моложе моих детей рассказывает - как было "на самом деле".... Вы подумайте - "Всесоюзная кочегарка", машиностроение и металлургия - русские и русскоязычные в подавляющем большинстве. Никаких "галичан" и националиств - и голод, от которого люди бежали из Украины.... Я уже описывал в этой ветке - мой отец и его старший брат - прячась от постов нквд - сбежали из Луганска к родственникам в станицу Митякинскую (20 км от Луганска - но это же Ростовская область).... Голод был - ПРОТИВ ВСЕХ - без выбора национальности, без выбора рода деятельности (крестьянин или шахтер).... Вот что означает - "бачать різні боки речей."
Я может эмоционально отреагировал - но голод был у НАС. Я считаю, что это преступление большевистского режима...То, что мы до сих пор не осудили эти преступления - вина нашего руководства. А оно - боится это сделать, поскольку все - повязаны так или иначе с кпсс - и Ющенка, и его ближайшее окружение. и ВР и правительство.... И вместо осуждения действительных виновников - вбрасывают идею о вине "москалей".... Надо - не "вестись" на дурню - а думать....
Не втримався... Моя бабця 1909 року народження, царство їй небесне, розповідала нам, піонерам і комсомольцям, як в далекому 1947-1949 роках вона, щоб прогодувати 4-х своїх дітей і 2-х прийомних, батьків яких розстроляли фашисти, їздили по харчі на Западенщину. Їхали на вагонах (не в вагонах, а на...). І ось Борці За Свободу І Незалежність Вільної України ГАКАМИ (зкручений або зплетений з грубого дроту тризуб з загнутими вістрями (рос. КОШКА) зтягували з дахів вагонів ВСЕ, ВСЕ, ВСЕ за що вони чіплялись. Сумка - сумка, мішок - мішок, ребро - ребро, шия - шия... Коментарі не потрібні....
ГОЛОДОМОР – БОРОТЬБА З УКРАЇНСЬКОЮ САМОСВІДОМІСТЮ - Ви вже двічі вжили слово Голодомор і при цьому не додали купу докорів на нашу адресу. Страшна трагедія. Я читав спогади Хрущова, дуже важливе джерело. Він ні слова не каже про Голодомор, він був керівником партійної організації в Україні в 1938 році. Але пише, що тоді в Україні «знімали» п`ять шарів керівництва. Розстріляли першого секретаря, прийшов другий – його теж розстріляли, потім прийшов третій, і так п`ять шарів знімали. В інших регіонах, мабуть, такого все-таки не було. Дикі речі. І, звичайно, це боротьба з українською самосвідомістю. http://kobza.com.ua/content/view/2662/1/
Не втримався,я тут не дописую на цій гілці,але шановний "стриянине" коментарі потрібні,бо ви перекручуєте факти у кращому комуно-гебельсовському варіанті. Хто знімав голодуючих зі Сходу у 47 році з вагонів Які борці? коли на всій залізниці,майже від Волочиська,між стовпами були натягнуті металаві дроти,на рівні трошки вищому від вентиляційних труб вагону,і проїхати на даху можна було тільки лежачи за трубою не піднімаючи голови(інакше її зрубало тонким металевим дротом).Це було зроблено совітською владою для припинення масової втечі голодуючих зі Сходу.Також були вислані спеціальні загони на кшталт прикордонників,які завертали всіх назад,по прямому наказу не допускати біженців на ЗУ. І не перекручуйте розповіді старших людей на догоду своїм "потребам",бо свідків тих подій нащастя ще є в достатній кількості і при добрій пам"яті,можу влаштувати зустріч при бажанні.