Відповідь: Голодомор Майнула згадка про "любиму картинку", стримався. Це до того, що німцям прикро за злочини нацизму (і їх дідів), а росіянам не варто, колупаючись в носі, розповідати:
Відповідь: Голодомор Приклад Німечини тут доречний абсолютно, хіба що вона була не таким жорстоким окупантом як Росія і колоніями володіла не так довго. Що ж до лінку, то знаєте, Степанич, я людина лінива і швидко втомлююся бродити нетрями Інтернету. Єдине чим можу Вам допомогти, то по-єврейськи відповісти питанням на питання. Як Ви думаєте, чому після розпаду СССР одній Росії дозволили мати ядерну зброю? Адже ж було чотитири спадкоємці цієї зброї - Росія Україна, Казахстан і Білорусія. Ось офіційна трактовка була - Росія спадкоємниця СССР. І саме з російської подачі.
Відповідь: Голодомор Повертаймося до обговорення Голодомору! Система лінків працює. Ставте лінки на відповідні гілки. На Вікіпедію ми не перетворимося, але й не буде порожніх питань\показів "де море".
Відповідь: Голодомор http://www.iatp.am/resource/science/thesis/zalinyan/g4.htm От якби Німеччина розпалась на свої складові (якщо не помиляюсь, там біля півтора десятка земель) і тільки одна земля взяла б на себе всю відповідальність, а всі інші визнавалися б як постраждалі від фашизму, - тоді приклад був би доречним. Додано через 1 хвилину Бувають. Думки. А не точки зору на історію власної країни.
Відповідь: Голодомор Всі активи СРСР в закордонних банках, а також всі дипломатичні установи та власність СРСР за кордоном після розпаду СРСР перейшли до РФ, тож заперечувати її правнаступництво СРР виглядає щонайменше недолуго. Так, стане легше, ви собі навіть не уявляєте як.... В нас є гордість і національна свідомість між іншим....
Відповідь: Голодомор Недолугість - це коли висновок роблять поспіхом, не думаючи і зважаючи тільки на одне речення. Цікава точка зору щодо гордості і свідомості. Втім...
Відповідь: Голодомор Вона розпалась... На місці одних колоній утворились незалежні держави (Франція, Норвегія, Бельгія), на формально незалежні (Польща, Болгарія), але фактично, з колоніальним статусом, а інші (Прибалтика, Західна Україна) підпали під ще більш жорстоку окупацію. Степанич, мені дивно, що Ви рахуєте Галичину, наприклад, одною із "земель" Росії. Це що, справді невігластво, чи спроба декому грати на нервах?
Відповідь: Голодомор Коли це я писав, що Галичина - одна із "земель" Росії? Що це взагалі за держава така? Я веду мову про Україну, яка є правонаступницею УРСР. До речі, якщо спілкування на форумі виводить з ладу нерви, краще цього не робити.
Відповідь: Голодомор Ага... Якби правителем Німеччини став грузин, з вусами, що палив люльку. Якби в Німеччині протікала Волга. Якби... Німеччина узята як приклад імперії, як 3-й Рейх, що загарбав сусідні (і не тільки) держави, знищував люд у приєднаних країнах. Приєднав до Рейху. Росія - теж своєрідний Рейх. Зі своїм вусатим фюрером, зі своїм югендом і СС. І Ви, Степанич, напевно це розумієте... Нє?
Відповідь: Голодомор Я розумію, що для Вас і Ваших однодумців взаємовідносини 3-го Рейху "з сусідами" такі ж, як у Росії з Україною. Це не відповідає історичній дійсності, якщо дивитися на історію з точки зору Великої України. Але переконати Вас неможливо. От тут і є одна з причин того, що Схід і Захід України не разом. І зарадити тут нічим. Якщо вже дійшло до того, що Президент вирішує СВЯТКУВАТИ зі шведами ПОРАЗКУ під Полтавою, а Мазепа - герой, то що ж тут скажеш. Тож най кожен залишиться при своїй думці.
Відповідь: Голодомор яким документом це визначено? Додано через 2 хвилини ....а з яких обставин у Вас викликає сумнів твердження, що Мазепа - Герой України, і один з найвизначніших чільників України?
Відповідь: Голодомор Починаючи з оцього: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1427-12 Я не кожу, що він "невизначний". Але. Багато років воюючи разом із союзником (Петром1) проти ворогів, маючи угоду з Росією, у важкий час зрадив цього союзника. Хіба це не підлість? До речі, більшість українців і навіть козаків його не підтримали. Додано через 2 хвилини Ай-яй-яй, Левандівко! А я би з Вами в развєдку нє пошол!
Відповідь: Голодомор .....шось Ви мене дурити намагаєтесь....там нема жодного слова про правонаступництво України за УРСР!!! натомість є посилання на тисячолітні (!) традиції державотворення України!
Відповідь: Голодомор Ниже, что усвоил из СМИ РФ. Россия объявила себя правопреемником СССР в части его международных финансовых обязательств (долгов). На этом основании вступила в права на все имущество и другую собственность царской России и СССР за его бывшими границами. Беспрепятственно отхватила себе лакомый кусок, поскольку другие республики по причине обнищания в СССР и насильственного объединения в "СОЮЗ" с РСФСР такого "жеста" сделать не могли. Это есть факт необоснованного, несправедливого, неправового обогащения. Долги СССР мизерны по сравнению с приобретенной собственностью за рубежом и награбленными за многие века империями богатствами недр, присвоенным рабским трудом народов освободившихся республик. Жизни бесчисленных миллионов жертв империй и связанными с этим материальными, моральными, политическими и иными потерями порабощенных народов оценке не поддаются. И надо помнить, что территория РСФСР бала местом рабства и гибели в концентрационных лагерях уничтожения, резервациях граждан бывших республик СССР. Кто сказал "А" должен сказать "Б". Объявив себя ТАКИМ правопреемником, Россиия "де-факто" (в полной мере это осознать ей еще предстоит) стала в полном объеме ответственна за имеющуюся и возникающую с течением времени ответственность (обязательства) СССР за вред от политических, преступного характера действий его властей на всей территории бывшего СССР. Спорных вопросов здесь в принципе не может быть. Вред: массово умервщление людей, геноцид-голодомор украинского народа в Украине и других землях его компактного проживания причинен преступными действиями государства СССР. Дело стоит за тем, чтобы это признать, "закрепить" юридически. Принять заинтересрванными сторонам соответствующие законы (сделала Украина) :naci: и заключить договора. Нужна добрая воля, покаяние. Со временем это возможно. На уровне международного сообщества (ООН) по голодомору-геноциду обязательным как закон может быть обвинительный приговор международного трибунала. Пока это утопия. Сейчас лишь слышим, Россия никому ничего не должна.
Відповідь: Голодомор А Ви кажете Додано через 2 хвилини Точно-точно! Пам'ятаєте? "Что -кому должен, я всем прощаю..." (с)