Відповідь: Окупанти І головне, він подобався у Кремлі. Вам я бачу взагалі подобається цей керований уряд. А от мені ні. Зараз його потяг уходить, тому дехто трошки нервує, аж зудить. Тра в БАНю, заодне й помитися.
Відповідь: Окупанти Уважение к закону у граждан появляется тогда, когда закон написан грамотно, юридически четко и обосновано. Закон, принятый Верховной Радой (которую разгонял президент) безграмотен и не соотвествует нормам международного права априори. Приследует исключительно популистские взгляды. В украинском законодательстве есть ответственность за отрицание ГОЛОДОМОРА. Чего Я никогда не отрицал. Голодомор был и не только на Украине. И представляет собой социальную катастрофу исторического масштаба, за которую несет ответсвенность Советская власть.
Відповідь: Окупанти Не зривайся з котушок, це взагалі інша тема гілки про Голодомор. Тут мова про окупацію.
Відповідь: Окупанти А РФ як правонаступниця СРСР не збирається виплатити потерпілим та їхнім спадкоємцям компенсацію, як це зробила Німеччина? ))))
Відповідь: Окупанти Хлопці, невже Ви не бачите? Пересвет бажає відійти від головної теми, зневілювати, зпровокувати ВАС, бо вже не має аргументів. Про голодомор в іншій гілці, не ведіться на ці прийоми.
Відповідь: Окупанти До чого тут Кремль? Подумайте самі: був геноцид, були винні у ньому. У діючому законі вказано, хто винен? Ні, як кажуть, "читай между строк". А в пректі ПР чітко сказано: що було, хто винен. Якщо Ви натякаєте, що цей уряд керований з Кремля, то я в цьому дуже й дуже сумніваюся. А уряд мені не подобається ніякий із тих, що були. Нині діючий уряд кращий серед поганих. Інші були ще гірші.
Відповідь: Окупанти Пардон Муа, mota boy. Коллективизацию на местах, приведшей к Голодомору на Украине проводили власти УССР, все вопросы к современному руководству Украины, которое является наследницей УССР. Я не исключаю, что РФ совместно с УКРАИНОЙ могут понести обоюдную ответственность. Россия как наследник СССР, Украина как наследник УССР.
Відповідь: Окупанти ЗАКОН УКРАЇНИ № 376–V Про Голодомор 1932–1933 років в Україні: Стаття 1. Голодомор 1932–1933 років в Україні є геноцидом Українського народу. Стаття 2. Публічне заперечення Голодомору 1932–1933 років в Україні визнається наругою над пам'яттю мільйонів жертв Голодомору, приниженням гідності Українського народу і є протиправним. джерело
Відповідь: Окупанти Так записано у прийнятому законі. А от що пропонувала ПР: "Стаття 1. Голодомор 1932–1933 років в Україні є злодіянням сталінського режиму проти людства, національною трагедією українського народу". Так було б точніше. І об"єктивніше. А факт штучно створеного владою голоду - Голодомору - ніхто й не заперечує.
Відповідь: Окупанти Пересвет хватит чушь пороть. если сегодня издаст указ Путин и подкрепит его кордоном из войск где-нибудь в Сибири, то вы сибиряков обвинять будете?
Відповідь: Голодомор Геноцид... А як назвати політику української держави за останні 15 років,коли без війни,без голодомору населення зменшилось на 5(7)млн.?
Відповідь: Голодомор Конечно, ничего хорошего. Но массовых захоронений. кажись не было, так что по-любому лучше. Или у вас другие сведения?
Відповідь: Голодомор На жаль,уся наша історія-суцільний мазохізм.І тішитися,що немає масових захоронень нічого,це ж уже не просто історія - це наше сьогодні