Голодомор

Discussion in 'Історія' started by zet, Nov 24, 2006.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Окупанти

І головне, він подобався у Кремлі. Вам я бачу взагалі подобається цей керований уряд. А от мені ні. Зараз його потяг уходить, тому дехто трошки нервує, аж зудить. Тра в БАНю, заодне й помитися.

2. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Уважение к закону у граждан появляется тогда, когда закон написан грамотно, юридически четко и обосновано. Закон, принятый Верховной Радой (которую разгонял президент) безграмотен и не соотвествует нормам международного права априори. Приследует исключительно популистские взгляды.

В украинском законодательстве есть ответственность за отрицание ГОЛОДОМОРА. Чего Я никогда не отрицал.
    Голодомор был и не только на Украине. И представляет собой социальную катастрофу исторического масштаба, за которую несет ответсвенность Советская власть.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

тільки не беріть на себе повноваження Конституційного Суді, я ті прошу.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

і Росія.

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не зривайся з котушок, це взагалі інша тема гілки про Голодомор. Тут мова про окупацію.

• Подобається Подобається x 1
  6. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

А РФ як правонаступниця СРСР не збирається виплатити потерпілим та їхнім спадкоємцям компенсацію, як це зробила Німеччина?
    ))))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони ж "брати", які виплати?

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Хлопці, невже Ви не бачите? Пересвет бажає відійти від головної теми, зневілювати, зпровокувати ВАС, бо вже не має аргументів.
    Про голодомор в іншій гілці, не ведіться на ці прийоми.

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

До чого тут Кремль? Подумайте самі: був геноцид, були винні у ньому. У діючому законі вказано, хто винен? Ні, як кажуть, "читай между строк". А в пректі ПР чітко сказано: що було, хто винен.

Якщо Ви натякаєте, що цей уряд керований з Кремля, то я в цьому дуже й дуже сумніваюся. А уряд мені не подобається ніякий із тих, що були. Нині діючий уряд кращий серед поганих. Інші були ще гірші.

10. mota_boy

Та нехай собі плюється, Вам що шкода????

11. mota_boy

тільки брати вміють? Я так і думав
    ))))

12. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Пардон Муа, mota boy.

Коллективизацию на местах, приведшей к Голодомору на Украине проводили власти УССР, все вопросы к современному руководству Украины, которое является наследницей УССР.
    Я не исключаю, что РФ совместно с УКРАИНОЙ могут понести обоюдную ответственность. Россия как наследник СССР, Украина как наследник УССР.

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ЗАКОН УКРАЇНИ № 376–V Про Голодомор 1932–1933 років в Україні:
    Стаття 1. Голодомор 1932–1933 років в Україні є геноцидом Українського народу.
    Стаття 2. Публічне заперечення Голодомору 1932–1933 років в Україні визнається наругою над пам'яттю мільйонів жертв Голодомору, приниженням гідності Українського народу і є протиправним.
    джерело

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Так записано у прийнятому законі. А от що пропонувала ПР:
    "Стаття 1. Голодомор 1932–1933 років в Україні є злодіянням сталінського режиму проти людства, національною трагедією українського народу".
    Так було б точніше. І об"єктивніше.

А факт штучно створеного владою голоду - Голодомору - ніхто й не заперечує.

15. zet

zet Дуже важлива персона

Пересвет хватит чушь пороть. если сегодня издаст указ Путин и подкрепит его кордоном из войск где-нибудь в Сибири, то вы сибиряков обвинять будете?

16. levandivka

Відповідь: Голодомор

Три дні не поротиме.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Геноцид...
    А як назвати політику української держави за останні 15 років,коли без війни,без голодомору населення зменшилось на 5(7)млн.?

• Подобається Подобається x 5
  18. levandivka

Називайте, як політиків тої держави - не промахнетеся...

19. zet

zet Дуже важлива персона

Конечно, ничего хорошего. Но массовых захоронений. кажись не было, так что по-любому лучше. Или у вас другие сведения?

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

На жаль,уся наша історія-суцільний мазохізм.І тішитися,що немає масових захоронень нічого,це ж уже не просто історія - це наше сьогодні

а де твій аватар? :)