Відповідь: В.Ющенко: Страны, виновной в голодоморе, уже не существует. Ёптить! Ну почему же "нашу"??? ОБЩУЮ!!!
Відповідь: Голодомор О, как! Оказывается, не в терминах дело! Вот, по-тихоньку н а ч и н а е т с я: Признание голодомора геноцидом или "трагедией" (как предлагали деятели из ПР) не влияет никак на право жертв обращаться с исками к РФ, как правоприемнице СССР. Т.е. сама формулировка никак не меняет сути. Единственное что дает эта формулировка разрушает миф о СССР как о чем-то хорошем и нужном. Вот и все. Естественно это не нравится постимперской России. http://www.fraza.com.ua/zametki/02.12.06/31342.html
Відповідь: Голодомор Это Верховная Рада что ли дает право кому-то обращаться с исками к другому государству? А как же ООН?
Відповідь: Голодомор ...Оставшиеся в живых жертвы голодомора 1932-1933 гг. могут претендовать на выплату компенсации со стороны России. Об этом «i» сообщил известный украинский юрист Игорь Городецкий. «Теоретически, пострадавшие от действий советского режима граждане могут требовать выплат. И Россия, как правопреемница СССР, должна будет выплатить им энную сумму компенсации. Но это возможно в случае, если факт геноцида против украинского народа будет принят на международном уровне»,— говорит господин Городецкий... http://www.eizvestia.com/news/11/0/5568/
Відповідь: Голодомор Полковник, на международном уровне не примут, так как Голодомор не попадает под определение Геноцида в соответствии с международно-правовыми нормами.
Відповідь: Голодомор Один український журналіст пригадує, як у 50-60-х роках їздив по селах, десь на Волині. Заговорив із селянами про Голодомор, про Сталіна. Раптом один немолодий "товарісч" почав палко захищати Сталіна. Журналіст запитує "А чому ви так людите сталіна"? - Сталін мене врятував та виховав у дитбудинку ? - А де ваші батьки ? - Померли від голоду у 1933-му...
Відповідь: Голодомор Интересно доктор пишет: Ну и раз уж мы стали восстанавливать историческую справедливость, то следующим шагом должен стать «Закон о признании демократических реформ и самостийности в 1991 – 2006 годах геноцидом народа Украины». И не стоит останавливаться на достигнутом в вопросе геноцида. Законотворческий процесс в этом направлении должен быть непременно продолжен... (Кузьма Крысак, врач реанимации (Киев) http://www.fraza.com.ua/zametki/04.12.06/31396.html
Відповідь: Голодомор Martini, а чи не пора закрити цю тему. Це найбільша трагедія за всю історію нашого народу. І тут якісь жарти, якесь висміювання виглядає особливо жорстоким. А два попередні іноземні дописувачі вже стараються перевести цю тему в фарс.
Відповідь: Голодомор Pedro, вам як лікарю мабуть цікаво буде поглянути на цифри. Погляньте: Численность населения Украины по годам. Данные Ревенко: 1940 41,34 млн. чел. 1950 36,588 1956 39,747 1959 41,869 1970 47,126 1979 49,755 1985 50,840 1989 51,707 1993 52,244 1995 51,474 2000 49,456 2001 49,037 Госкомстат: 1990 51,94 1992 52,24 1993 52,11 1994 51,73 1995 51,3 1996 50,82 1997 50,37 1998 49,92 1999 49,43 2000 48,92 2001 48,46 2002 48,0 2003 47,62 2004 47,28 2006 46,886 http://www.korrespondent.net/main/148162 Можете самі за стандартними методиками демографів підрахувати скільки міліонів населення України зникло між 1992-м та 2006-м роками, та визначити причини. І ніхто не шукає! Ото вже фарс далі нікуди. А ця трагедія українського народу вам трагедією не здається?
Відповідь: Голодомор 6 миллионов за 15 лет потеряно. Почти полмиллиона в год. Я уже несколько раз на старом форуме приводил. По оценкам ООН в 2050 будет 25 миллионов населения, по оценкам АН Украины 35 миллионов. Трудно сказать, кто из них правильнее оценку дал, но в любом случае тенденция нерадостная. Для сравнения. В России по оценкам ООН в 2050 будет 114 миллионов населения. Тоже угрожающе. Они там это уловили, поэтому национальные программы принимают. Педро бы назад вернулся бы, отказался бы от австралийского гражданства, все таки на одного бы больше стало. А потом и остальные подтянутся из США, Чехии, Канады.Может и Пересвета перетянем с Полковником.
Відповідь: Голодомор Цікава позиція. Те, що було 70 років назад - трагедія, це ніхто і не заперечує. А от коли переходимо на сучасність - то це вже "фарс"!
Відповідь: Голодомор Степанич, і Ви туди ж? Ви що, не можете розрізнити між страшенним голодомором, штучно насадженим більшовицькою Росією і сучасним бардаком, коли 7 мільйонів закордоном, повимирали пияки чи молоді жінки не хочуть народжувати дітей? Починаючи з 1991 Ви багато бачили випадків смерті від голоду? Тих двох товаришів я можу зрозуміти. Філософія теперішньої Росії - чим гірше в Україні, тим росіяни більше задоволені. А ось чому Ви в тому таборі - я ніяк не можу зрозуміти.
Відповідь: Голодомор В нашому, в нашому я таборі. Саме тому і говорю про СУЧАСНІ проблеми. Ніхто ж не ставить знак рівності між Голодомором і "сучасним бардаком". Але ж і "сучасний бардак" замовчувати не можна! Про це мова, а не про те, був Голодомор злочином чи не був. Хто так питання ставить? Звісно, був злочином. Звісно, був трагедією. Звісно, не можна його замовчувати. Але ця трагічна сторінка історії нашого народу ніяк не може бути виправданням "сучасного бардаку"! З приводу того, що росіяни задоволені нашими негараздами... Ті росіяни, яких я знаю особисто, так не вважають. Можливо, є й такі, які вважають. Як і деякі українці стосовно Росії.