А тим часом,в Харкові,савєцькі підстилки збираються відзначати день народження того,хто нищив їх дідв. Хто там згадував про якусь державу Україна?
Так виглядає, що Допогєповск (колишній Харків) став найбільш українофобним містом, навіть перегнавши в цьому Донецьк і Одесу. Не думаю, що хтось в Україні шкодував би якби допогєпавци вирішили колективно приєднатись до МС. Баба з воза...
Ну, поєднали праведне з грішним, та нехай. А знаєте, я навіть не сумніваюсь, прийшов би до влади якийсь нацист - в перелік включили б і свастику Нє, нє, нє. Я вже якось і так. Вас би, заслуженого, з зірками і тризубами... О-о-о! Вражає! Ви знайомі з мудрістю народу?
Це Ви так собі придумали? Дайте повний витяг із офіційного документу, який визначає ці винятки. Наразі на офіційному сайті ВР України є лише оце, в редакції 1960 року в редакції 84-го року в редакції на момент суду Як бачимо, жодної згадки про винятки немає. То в якому документі вони перелічені?
ага, как хотели всякие элементы развалить страну так и до селе хотят, один Харьков РФ отдать, другая Львов - Польше ... красота
из Спецсводки СПО ПП ОГПУ по Ц[ентрально]Ч[ерноземному]О[кругу] о подготовке колхозников к переселению. 13.11.1933 г. ЦА ФСБ РФ. Ф. 3. Оп. 1. Д. 776. Л. 61-65. Заверенная копия. из Спецсводки СПО ПП ОГПУ по Ц[ентрально]Ч[ерноземному]О[кругу] о подготовке колхозников к переселению. 13.11.1933 г. ЦА ФСБ РФ. Ф. 3. Оп. 1. Д. 776. Л. 61-65. Заверенная копия. из Спецсправки ПП ОГПУ для ИПО №8743 о ходе вербовки колхозников для переселения, 04.11.1933 (из Спецсводки ПП ОГПУ по Горьковскому краю о вербовке колхозников для переселения, 28.10.1933). Руководящий партийный состав заселяется в Одесскую область. Спецсводка ГПУ УССР о том, как в домах уничтоженных украинцев в голодном 1933 году массово делали ремонты, подготавливая эти дома к заселению завербованных россиян. Докладная записка Переселенческого комитета при СНК СССР № 229/1с о возвращении переселенцев, к которой прилагается некий план по возвращению переселенцев, но этот план почему-то даже сегодня не публикуется ФСБ Российской Федерации. Докладная записка Переселенческого комитета при СНК СССР № 229/1с о возвращении переселенцев, в которой говорится уже не о 21.9 тысяч переселенных российских семей (117 тыс 149 чел), как в ведомости, а о 45.5 тысячах (~ 250 тыс переселенных). Можно только представить, сколько было переселено на самом деле. Ведомость об отправлении эшелонов с переселенцами в Украину по состоянию на конец 1933 года, в которой говорится о 21.9 тысячах переселенных российских семей (117 тыс 149 человек). А в докладной записке Переселенческого комитета при СНК СССР № 229/1с "о возвращении переселенцев" говорится уже не о 21.9 тысяч, а о 45.5 тысячах семей (~ 250 тыс переселенных).
По-перша, ніхто не збирається разваліть страну поскільки тої страні нема. Бо Україна де святкується день народження людоїда сталіна - це не Україна. Тим більше не держава. І якщо починати творити державу, я б почав з примусової репатріації кацапів на родіну. Такими ж методами, як вони висилали нас, галичан - українців, поляків, євреїв. В 2 години ночі, збирайся і в телячий вагон. Ось коли Україна очиститься від тої смердоти, тоді вона почне набувати і форм і змісту...
Добре сказали. Совки вони такі, спочатку слюнявлять червону шмату і дають присягу на вірність СеРиСеРи. А потім коли запахло смаженим втікають із Росії. Слюнявлять націоналістичний прапор і носять бандерівький тризуб. І як би вони зараз не хаяли і виступали пороти націоналізму, від грошей зароблених при носінні націоналістичної символіки, вони ніколи не відмовляться, вони за ті гроші скоріше вдавляться. І якби з Україною щось трапилося, вони б біжали і з неї і слюнявили інший прапор і третю присягу давали, а треба було і нацистський прапор слюнявили б. І заробляли під цією символікою гроші. От такі вони борці з націоналізмом, гроші кишеню не тягнуть
Вовків боятись - в ліс не ходити. З вовками жити, по вовчи вити. Скільки вовка не годуй, а у слона все одно більший... Народна мудрість.
Зрозуміти не важко... Я з 1994-го не сплю ночами, чекаю... Не дал бог свинье рогов, а бодуща была бы. Рос. народне прислів'я.
э не еще как есть, вот давеча наши французам накостыляли, а то что некоторым наши отдельные граждане кажутся идейно не ровными так то их личные проблемы ... почему? Сталин воссоединил Украину хотя конечно и скушал не мало , дуализм ... можно конечно так, но это приведет к срочному закапыванию половины выселятелей в схроны, и резкому тиканию за бугор второй половины ... Украина это не хоровод в вышиванках, тут разные люди живут и у всех граждан одинаковые права на страну ... да с какого он бандеровский? его бандера придумал? завтра тягнибок се адидас на голову оденет - адидас станет тягнибоковским????? за это платят? где? все верно у нас таких втиканцев - полно, теперь з Канад и Пендосии вумничают ... ---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ---------- убили 10 млн а переселили сто тыш ... и это называется заменили? тут как в анекдоте, "ты либо рыбу уменьшай либо я сейчас весь автобус перестреляю"
Ви теж погано в радянських школі вчилися забули як за СеРиСеРи називали синьо-жовтий прапор і тризуб Це ви у Васі запитайте.
вот я как раз не забыл - никак его в школах не называли ... это вам кто-то страшилку про кровавокрасныйсовок на ночь рассказал вот и ужаснулись ...
О, бачу, Василю, ви мене вже встигли вовком обізвати. А далі свинею... Ви знаєте, чесно кажучи, мені інколи подобається з вами дискутувати. Поки кацапчики не налізуть. Ось тут ви і побачили кацапського нацика з комуністичною свастикою на аватарі і давай вислужуватись! І невже ви думаєте, що український народ безконечно буде терпіти кацапську нечисть? Колись терпець урветься і згадається Батурин, голодомори, висилка в Сибір і небачене в історії мордерство нашого народу. А що кацапська погань - це молодець проти овець ми побачили в країнах Балтії. Дали на вибір: вчити мову або вшиватись в смердячу рашу. І багато репатріювалось? Сидять як вош в кожусі. І не протестів і не репатриації. Колись і в Україні час розплати за звірства пробє...
Забули вже,як ваші плюгаві ідеологи зображали Героїв? Не дивуюсь,то ж савєцькі підстилки,шваль брехлива. Таке ж смердяче гамно,як і ваша родіна.