Голодомор

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем zet, 24 лис 2006.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Так виглядає, що Допогєповск (колишній Харків) став найбільш українофобним містом, навіть перегнавши в цьому Донецьк і Одесу.
    Не думаю, що хтось в Україні шкодував би якби допогєпавци вирішили колективно приєднатись до МС. Баба з воза...

• Подобається Подобається x 2
  3. Robert

Robert Well-Known Member

Ну, поєднали праведне з грішним, та нехай. А знаєте, я навіть не сумніваюсь, прийшов би до влади якийсь нацист - в перелік включили б і свастику

Нє, нє, нє. Я вже якось і так. Вас би, заслуженого, з зірками і тризубами...

О-о-о! Вражає! Ви знайомі з мудрістю народу?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це Ви так собі придумали?
    Дайте повний витяг із офіційного документу, який визначає ці винятки.
    Наразі на офіційному сайті ВР України є лише оце, в редакції 1960 року
    в редакції 84-го року
    в редакції на момент суду
    Як бачимо, жодної згадки про винятки немає.
    То в якому документі вони перелічені?

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага, как хотели всякие элементы развалить страну так и до селе хотят, один Харьков РФ отдать, другая Львов - Польше ... красота

6. Romko

из Спецсводки СПО ПП ОГПУ по Ц[ентрально]Ч[ерноземному]О[кругу] о подготовке колхозников к переселению. 13.11.1933 г.

ЦА ФСБ РФ. Ф. 3. Оп. 1. Д. 776. Л. 61-65. Заверенная копия.

из Спецсводки СПО ПП ОГПУ по Ц[ентрально]Ч[ерноземному]О[кругу] о подготовке колхозников к переселению. 13.11.1933 г.

ЦА ФСБ РФ. Ф. 3. Оп. 1. Д. 776. Л. 61-65. Заверенная копия.

из Спецсправки ПП ОГПУ для ИПО №8743 о ходе вербовки колхозников для переселения, 04.11.1933

(из Спецсводки ПП ОГПУ по Горьковскому краю о вербовке колхозников для переселения, 28.10.1933). Руководящий партийный состав заселяется в Одесскую область.

Спецсводка ГПУ УССР о том, как в домах уничтоженных украинцев в голодном 1933 году массово делали ремонты, подготавливая эти дома к заселению завербованных россиян.

Докладная записка Переселенческого комитета при СНК СССР № 229/1с о возвращении переселенцев, к которой прилагается некий план по возвращению переселенцев, но этот план почему-то даже сегодня не публикуется ФСБ Российской Федерации.

Докладная записка Переселенческого комитета при СНК СССР № 229/1с о возвращении переселенцев, в которой говорится уже не о 21.9 тысяч переселенных российских семей (117 тыс 149 чел), как в ведомости, а о 45.5 тысячах (~ 250 тыс переселенных). Можно только представить, сколько было переселено на самом деле.

Ведомость об отправлении эшелонов с переселенцами в Украину по состоянию на конец 1933 года, в которой говорится о 21.9 тысячах переселенных российских семей (117 тыс 149 человек).

А в докладной записке Переселенческого комитета при СНК СССР № 229/1с "о возвращении переселенцев" говорится уже не о 21.9 тысяч, а о 45.5 тысячах семей (~ 250 тыс переселенных).

• Подобається Подобається x 5
  7. Pedro

По-перша, ніхто не збирається разваліть страну поскільки тої страні нема.
    Бо Україна де святкується день народження людоїда сталіна - це не Україна. Тим більше не держава.
    І якщо починати творити державу, я б почав з примусової репатріації кацапів на родіну. Такими ж методами, як вони висилали нас, галичан - українців, поляків, євреїв. В 2 години ночі, збирайся і в телячий вагон.
    Ось коли Україна очиститься від тої смердоти, тоді вона почне набувати і форм і змісту...

• Подобається Подобається x 4
  8. VasMT

Ну так почніть... А ми підтягнемся.

9. Dred

Dred Well-Known Member

Добре сказали. Совки вони такі, спочатку слюнявлять червону шмату і дають присягу на вірність СеРиСеРи. А потім коли запахло смаженим втікають із Росії. Слюнявлять націоналістичний прапор і носять бандерівький тризуб.
    І як би вони зараз не хаяли і виступали пороти націоналізму, від грошей зароблених при носінні націоналістичної символіки, вони ніколи не відмовляться, вони за ті гроші скоріше вдавляться.
    І якби з Україною щось трапилося, вони б біжали і з неї і слюнявили інший прапор і третю присягу давали, а треба було і нацистський прапор слюнявили б. І заробляли під цією символікою гроші.
    От такі вони борці з націоналізмом, гроші кишеню не тягнуть :mocking:

10. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

"Не викликайте вовка з лісу, бо прийде та з'їсть";)

11. VasMT

Вовків боятись - в ліс не ходити.
    З вовками жити, по вовчи вити.
    Скільки вовка не годуй, а у слона все одно більший...

Народна мудрість.

12. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Я бачу що Ви, все ж таки, зрозуміли про "прийде та з'їсть"...;)

13. VasMT

Зрозуміти не важко... :)))
    Я з 1994-го не сплю ночами, чекаю... :mocking:
    Не дал бог свинье рогов, а бодуща была бы.
    Рос. народне прислів'я.

14. artobstrel

э не еще как есть, вот давеча наши французам накостыляли, а то что некоторым наши отдельные граждане кажутся идейно не ровными так то их личные проблемы ...

почему? Сталин воссоединил Украину хотя конечно и скушал не мало , дуализм ...

можно конечно так, но это приведет к срочному закапыванию половины выселятелей в схроны, и резкому тиканию за бугор второй половины ...

Украина это не хоровод в вышиванках, тут разные люди живут и у всех граждан одинаковые права на страну ...

да с какого он бандеровский? его бандера придумал? завтра тягнибок се адидас на голову оденет - адидас станет тягнибоковским?????

за это платят? где?

все верно у нас таких втиканцев - полно, теперь з Канад и Пендосии вумничают ...

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

убили 10 млн а переселили сто тыш ... и это называется заменили? тут как в анекдоте, "ты либо рыбу уменьшай либо я сейчас весь автобус перестреляю"

15. Dred

Dred Well-Known Member

Ви теж погано в радянських школі вчилися:mocking:
    забули як за СеРиСеРи називали синьо-жовтий прапор і тризуб

Це ви у Васі запитайте.

16. Romko

Ще трупи не всі закопали.
    А землі ще довго пустували,роботи непочатий край.

17. artobstrel

вот я как раз не забыл - никак его в школах не называли ... это вам кто-то страшилку про кровавокрасныйсовок на ночь рассказал вот и ужаснулись ...

18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

"Жовто-блакитный" , не ?

19. Pedro

О, бачу, Василю, ви мене вже встигли вовком обізвати. А далі свинею...
    Ви знаєте, чесно кажучи, мені інколи подобається з вами дискутувати. Поки кацапчики не налізуть. Ось тут ви і побачили кацапського нацика з комуністичною свастикою на аватарі і давай вислужуватись!
    І невже ви думаєте, що український народ безконечно буде терпіти кацапську нечисть? Колись терпець урветься і згадається Батурин, голодомори, висилка в Сибір і небачене в історії мордерство нашого народу.
    А що кацапська погань - це молодець проти овець ми побачили в країнах Балтії. Дали на вибір: вчити мову або вшиватись в смердячу рашу. І багато репатріювалось? Сидять як вош в кожусі. І не протестів і не репатриації. Колись і в Україні час розплати за звірства пробє...

• Подобається Подобається x 3
  20. Romko

Забули вже,як ваші плюгаві ідеологи зображали Героїв?

Не дивуюсь,то ж савєцькі підстилки,шваль брехлива.
    Таке ж смердяче гамно,як і ваша родіна.

а де твій аватар? :)