Василю, я не можу зрозуміти, якого суду ви шукаєте? А чи є і чи може бути взагалі така інстанція як суд в до- і постсовковій Україні? Та якби я мав більше гроші і підплатив тим, з дозволу сказати, суддям, вони б вас зробили винним в Голодоморі. Приходять на думку слова Лєрмонтова: но есть и Божий суд, наперстники разврата! Є суд народу. Ви живете в інформованому середовищі і не на какаві де інша думка крім офіційної заборонена. І знаєте всю інформацію про Голодомор. Вам мало? Чи ви не бачите, що диявольська кацапобольшевитська машина хотіла винищити українців якомога більше? Навіть саме слово "голод в Україні" - це оксюморон. А ви шукаєте якихось міфічних суддів. В Україні!
Та й в Україні признали,що гнилі важді купи кривавого гівна,що носило назву серсер,вчинив геноцид прот українського народу. Правда,мнягонько закрив справу,в зв"язку з тим,що вищезгадані тварюки здохли. Особисто я не погоджуюсь. Повинно бути засуджене саме ото плюгаве явище - совдеп.
Педро. Знову лізете туди, де Вас не просили? Дивіться сюди: Чувак раз тихенько пустив неточність, читай брехню, про зросійщення міст, його поправили. Він вдруге пустив неточність про Український народ, його знову поправили. Він втретє пускає неточніть про рішення суду, і його знову тикають носом у брехню... Скільки можна використовувати брехню в якості доказу? Тому не треба заступатись за людину, яка не вміє гідно нести відповідальність за свою брехню. Ні, Педро. Суддів я не шукаю. А от заставити думати свідомінутого йолопа і тикнути носом брехунів у їхню ж брехню не гріх, скоріше богоугодне діло...
Яка ж брехня,Василю?: Голодомор спеціяльно і задумувався,щоб,на місце знищених українців поселити гускаязичних хомосовєтікусів,швалі,без роду й племені,наволочі,через яку ніколи не буде Держави в Україні.
О! Ще один Гриць з конопель... Тільки що Федору Виговському товкмачив, Педрови пояснював, ще й Ромко туди ж... Зразу видно, що чукча не читатєль... Читайте, Романе уважно Побачили, що визнав наш, український суд? Не визнав когось винним, не звинуватив у злочині, а закрив справу через смерть звинувачених. Хоча вся доказова база зібрана слідчими. Отак от, шановний Романе. Дурять вас, а ви ведетесь...
Василю,я погодився з Вами в тому,що не6 могло бути спільного параду,бо не могли війська вермахту спільно марширувати з обсиканою вошивою мерзотою. А тут...не погоджусь. Савєцьтка родіна хомосовєтікусів - купа гімна,кривавого гімна. ---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ---------- Суд констатував, що Йосип Сталін (Джугашвілі), В'ячеслав Молотов (Скрябін), Лазар Каганович, Павло Постишев, Станіслав Косіор, Влас Чубар та Мендель Хатаєвич вчинили злочин геноциду, передбачений карним кодексом України. Але суд закрив кримінальну справу у зв’язку з їхньою смертю. Себто - здохли вони,як пси. ---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ---------- Так Ви признаєте,що смердячі важді гнилих хомосовєтікусів і їх смердячої родіни вчинили Геноцид українців? Суд це признав.
Ви читати вмієте? Там чорним по монітору написано "зросійщення міст". Ось Вам графіки, дивіться. http://clip2net.com/s/6bVBuq http://clip2net.com/s/6bVyXh ---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ---------- Ромку, а самому не смішно від отого "констатував"? Ця констатація ніц не варта, бо не має під собою юридичної сили. А от закриття кримінальної справи має. І це Вам повинно бути добре відомо. Здохли, Романе. Хто ж заперечує... Але здохли ЮРИДИЧНО НЕВИННИМИ. От і все... Йушч макАран вам порозвішував із "визнанням", "судом" і "роздачою зірок", а ви ведетесь на брехню, як діти малі... Суд нічого не признавав. Інакше після слів "ПОСТАНОВЛЯЄ" було б написано - визнати винними. Геноцид Українського народу. Так буде правильно.
До чого тут той,хто привів до влади Вашого взолотудючкугадящого боха? Є правова кваліфікація Голодомору 1932-1933 років в Україні та на Кубані як злочину проти людяності та геноциду
Дуже змістовна і обгрунтована відповідь, як для такого серйозного опонента. Навіть немаю слів щоб щось відповісти на той "шедевр" Вашої високої думки.
Відповідь на що? Наявність в кінці речення знаку питання не робить саме речення питанням. Натомість Ваші намагання приписати мені щось із розряду емоцій, жодного стосунку до розмови не має... Тому кразще за арматуру, у Вас получиться не гірше, я впевнений... Оце правильно. Краще мовчати... (далі за текстом) ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ---------- До чого? А хто ініціював суд над Сталіним за голодомор, не Йушч? Йушч. Суд відбувся? Відбувся. Всі рукоплескали за засудження Сталіна сотоваріщі? Всі. А хтось читав уважно матеріали суду? Ні. Читали статті в "Українській "правді"", не задумуючись над тим, що весь величезний перелік доказів, які були надані суду, не більше, як фон, аби не звернути увагу на коротеньку постанову - закрити справу. Ось до чого він. Правова кваліфікація є. Вироку нема. Невже Ви не знаєте, після чого людина стає злочинцем? Після вироку суду, а не після подання прокуратури, чи слідчих дій. Так що розвели вас вкотре, як сліпих котят. Вже забули про ту справу, але Федір далі її виймає...
А вам нічого з цих дібр не перепало, не плачте:empathy:, може Віктор Федорович згадає ---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ---------- Що зміг, те й придумав ---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ---------- Те саме можна сказати і про вас ---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ---------- Що за то країна така? ---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ---------- Ай-яй-яй, можна пустити скупу сльозу, ви наш борець за правду. А скільки брехні вилили ваші партійні геноссе? Ех...
Слава Богу я не націоналіст, тьху-тьху, не при святій неділі згадано, зірки і тризуби я свої чесно заслужив, не халявлючи по Мюнхенах і не під'їдаючи із рук хфюрера, і мені ще тоді стало розуму зразу роздивитись оту брехливу зграю майданутих... Головне, аби Вас не забув... Вам хтось боронить? Собака гавка, вітер носить... (народна мудрість)
Він до Ваших послуг пане. Де слово члена партії з 1905 року га? ..а член партії з 1905р.., ще дєдушку Лєніна на руках тримав, та дуже шкодую, що втратив шанс врятувати йому життя. Через ...у
Мда-а-а-а... Букав звичайно натикано багацько... Тільки зміст Ви так і не вловили. Людською мовою. Суд визнає людину винним у скоєні злочину. Після цього її можна називати злочинцем та проводити із ним всі дії, передбачені Законом. Потім злочинця можна амністувати, помилувати, брати на поруки, злочинець може вмерти, захворіти, може минути термін давності за скоєний злочин тощо. Злочинець залишиться злочинцем, якщо немає підстав його реабілітувати чи виправдати. У всьому цьому процесуальному ланцюгу, що стосується Сталіна&Со, відсутній один елемент - суд їх НЕ ВИЗНАВ ВИННИМИ, тому все решту не більше, як припущення. Так зрозуміло?
Ну, Василю, такого я не чекав! Заткнув вас Федір повністю за пояс. Одною лівою! А щодо вини... Я ще, здається, не повністю забув українську: Тобто, згідно з положеннями пункту 5 коментара до ч.2 ст.15 КПК України в ред.1960р. слідчий, прокурор та суд фактично визнав особу,в даному випадку осіб винними в скоєні злочину, оскільки остаточно вирішив кримінальну справу,закрив провадження в зв"язку зі смертю осіб, яких слідство, прокурор та суд визнали винними за ст.442ч.1 ККУ, дії яких не підпадають під реабілітацію.
Педро. Українська мова - це добре. Але варто вірити Суду, а не коментарям Федора. А суд сказав Людською мовою: Суд погодився із висновками досудового слідства, АЛЕ ВИННИМ НЕ ВИЗНАВ. Це юридична казуїстика. Фактично ж Суд прийняв тільки одне рішення - закрити кримінальну справу. От і все. Рішення суду прийняте для лохів, що не розуміють тонкощів юриспруденції. Якби було так, як намагається подати Федір, то тоді були би підстави в перейменуванні вулиць, названих іменами фігурантів справи, та засудження їх політичної діяльності. Аналогом можна вважати засудження Мартина Бормана Міжнародним Трибуналом в Нюрнберзі, якого засудили заочно, не будучи впевненим в його смерті.
P.s.Здається що ви вловили думку, що "леви" в контексті частини другої статті 15 КПК в ред. 1960р.таки злочинці чи як завжди? Наведіть текст постанови з цією фразою. Прошу пана. ---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ---------- Читайте Постанову Апеляційного суду міста Києва від 13 січня 2010р., а не дивіться в клюбі "Зоряні війни " під гундосого перекладача.