п.2.6 Правил форуму. Але ж ніхто не спромігся їх реабілітувати посмертно, скажімо, як і верхівку Вашого Третього Райху на чолі з Гітлером, Геббельсом та страчених згідно з вироком МВТ, хоча закон дозволяє це зробити при наявності підстав. Отже з постанови .... ".. Крім того, органом досудового слідства встановлено і доведено, що вони вчинили злочин, який кваліфіковано за ч. 1 ст. 442 КК України.. "..Розглянувши кримінальну справу на стадії попереднього розгляду та дійшовши висновку про необхідність закриття кримінальної справи за вказаних підстав, апеляційний суд зазначає, що вона не може бути призначена до судового розгляду колегією суддів, оскільки такий розгляд відносно осіб, що померли, не передбачений чинним кримінально-процесуальним законодавством України, за винятком зазначених у п. 8 ч. 1 ст. 6 КПК України випадків, коли провадження в справі є необхідним для реабілітації померлого або відновлення справи щодо інших осіб за ново виявленими обставинами.."
Щоби когось реабілітувати, варто спочатку засудити. Невже так важко вибудувати логічний ланцюг? Не "Вашого". Це Бандера прислуговувся цим особам. Прошу не плутати. Та Ви можете тисячу разів сказати "встановив та довів", але поки Суд не винесе вироку, це будуть порожні звуки у вакуумі.
Справа була порушена не стосовно конкретинх осіб а за фактом здійснення посадовими особами геноциду в Україні. А суд відкрив шлях для компенсацій постраждалим. Таких судів від громадян тисячі.
Це Ви розкажіть якомусь націоналісту. Через відсутність розуму і здатності мислити вони поведуться на таку лазан'ю... А далі йде перелік осіб, ВІДНОСНО ЯКИХ порушена кримінальна справа... Все, чи ще якусь маячню нестимите?
В процесі досудового рослідування були встановлені конкретні особи, які скоїли злочин передбачений ст.442ч.1 ККУ Я про це ж саме. Але,12 січня 2010 року Апеляційний суд міста Києва розпочав попередні слухання по справі. 13 січня суддя В. М. Скавронік розглянув кримінальну справу. Рішенням суду підтверджені висновки слідчих Служби Безпеки України про організацію здійснення у 1932–1933 роках на території УСРР керівництвом більшовицького тоталітарного режиму — Йосипом Сталіним, В'ячеславом Молотовим, Лазарем Кагановичем, Павлом Постишевим, Станіславом Косіором, Власом Чубаром та Менделем Хатаєвичем — геноциду української національної групи, тобто штучного створення життєвих умов, розрахованих на її часткове фізичне знищення[12]. 21 січня 2010 року рішення суду набуло чинності[13].Голова СБУ заявив, що рішення суду відкрило шлях для компенсацій постраждалим[14] Операція колективна відповідальність провалилась
А можна почитати це "рішення суду"? Ви мені пальцьом тицніть, бо я не зміг знайти самостійно... Мабуть Гугль в мене інакший, несвідомий...
Хочете вкотре васславіць савєцькую родіну? Вперед Київ , 1933 Полтава, 1933 Полтава, 1933 Харків 1933 трагедия всего советского народа, говорите...1933 год. Украина и Россия в фотографиях
Романе, знову Ви за старе? Я просив не Вас, а іншу людину. Просив показати мені рішення суду, а не фотографії. Так зрозуміло?
Так суд був пАмаранчовий. Під патронатом найкращого друга всіх націоналістів, роздавателя геройських зірок і тризубів, всенароднообраного Йушченка.
..а ось фрагмент з постанови, яку Ви шановний особисто й надали.. Дайте слово комуніста. А що каже Ваш лікар? Щось "мушка" у пАбИдИтелей збилася...
Ви повинні бути йому вдячні. Він привів до влади Вашого боха,гадящоговзолотудючку призидента того,що зараз на території України. І він почав топити варовку,яка вкрала у Вас фсьо.
А чого Вас шановний ті фотографії так бентежать? Нехай люди дивляться на "подвиги" смердючої совєцької сволоти
Ще були "трійки": самые гуманные в мире?" 22 листопада усі форумчани привітають Вас з 9-ю річницею помаранчевої революції
Та мені глибоко чхати на Вашу рахівницю. Тим більше, що і з пам'яттю у Вас не дуже... Не кажучи вже про логіку. Ви можете бачити через час і через простір? У Вас феноменальні здібності. Скажіть, а в яку ціну буде арматура ф14 і цемент М400 восени 1914-го року? Нехай дивляться, хто ж проти... Воно мені треба, ваше привітаня? Як справжні савєцкічєлавєкі (Романе, я правильно написав?) відмічаєте щороку річницю свого лоховства і тупості... Як тоді казали, - разом нас багато, нас треба лікувати. І були праві...
І оце така відповідь на фотографії де задокументовано злочини радянської влади? Троллінг якийсь... Вам показали не документи, а ФОТО злочинів Вашої улюбленної савєтской власті, а Ви не знайшли нічого кращого ніж впасти в якусь клінічну "нєсознанку"? А потім ще дивуєтесь чому к савєтской власти та її обожнювателям нормальні люди відносятся з такою гидливою огидою.
Таким, як ви, я вже давно не дивуюсь. Сто сорок шість сторінок теми. Були і фоти, і свідчення очевидців, і документи, і підрахунки загинувших і ненароджених, і прокльони і хвалебні оди... Мені ж потрібно було, аби чувак із ніком Fedir Vygovskiy показав "рішення суду", яким підтверджені висновки слідчих Служби Безпеки України про організацію здійснення у 1932–1933 роках на території УСРР керівництвом більшовицького тоталітарного режиму — Йосипом Сталіним, В'ячеславом Молотовим, Лазарем Кагановичем, Павлом Постишевим, Станіславом Косіором, Власом Чубаром та Менделем Хатаєвичем — геноциду української національної групи, тобто штучного створення життєвих умов, розрахованих на її часткове фізичне знищення. Бо мені не вдалося його знайти. Як гадаєте, чому? І як тільки всі зрозуміли, що йушченокський суд, яким так хизувались свідомі, створив мильну бульку, а не повноцінний вирок, почалось...
Василю,Ваше начальство повсємєстно запрєщаєт пользовацца етім продуктом іностранних кампаній. Во ізбєжаніє.
Чудова ілюстрація з'їзду на що завгодно, крім чіткої відповіді на конкретне питання... Ви ще забули чиюсь задницю втулити і свіжонавалену купу...