Голодомор

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем zet, 24 лис 2006.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот и поцікавтесь, действительно прежде чем флудить. и каким макаром война к голодомору ? ...

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

а ще, ее дети не народились и того по сотне за каждую - Сталин убил 1 млрд украинцев - во теперь все исторически достоверно !

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  3. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Члени комісіі, які здійснювали перепис населення в УРСР напередодні війни, виявили зменшення українців на 20%. Через короткий проміжок часу майже всі члени цієї комісії зникли безвісти.

Сталінські услужники не постраждали від геноциду не турбуйтеся. Вони усіх пАбИдИлИ.

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

уж ваших точно, до сих пор скулят ...

ага .... так и было ... у нас есть официальная статистика и есть "мнение", это как вера, ее ничем не прешибить ... да кстати чего там ваши идеологи не говорят о геноциде городского украинского населения? почему в городе на заводе украинский рабочий получал такую же пайку как и русский, еврей, казах, удмурт, эвенк ?

5. iso

iso Well-Known Member

Ну немає у вас інших критеріїв, окрім ковбасних

• Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

пардон - мы о голоде говорим, в его рамках это единственный критерий ...

7. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Вообще-то речь шла о целенаправленном истреблении миллионов своих соотечественников ради сохранения власти в руках их палачей.

Палачей крупного калибра, вроде Сталина, интересовала именно власть.
    А вот палачей более мелкого калибра, вроде его личных шавок и всяких энкавэдэ интересовали сытные пайки и возможность жить на шару.

Именно ради ЭТОГО и умерли насильственной смертью миллионы.

Будете теперь оправдывать палачей или переводить разговор на колбасу?

• Подобається Подобається x 5
  8. iso

iso Well-Known Member

Я розумію, що жодних аргументів Ви не сприймете ніколи в силу своїх переконань і виховання. Може тоді аргументом буде для Вас думка доктора історичних наук - Дмитра Табачника
    «Мы должны донести до мира, что искусственные голодоморы советской эпохи были нашим украинским Холокостом. Это был сознательный геноцид украинского народа, который наложил свой безжалостный отпечаток на всю нашу историю, на национальное самосознание».

• Подобається Подобається x 4
  9. Fedir Vygovskiy

Спецоперація(за матеріалами розслідуваної кримінальної справи) була спрямована саме проти української частини населення. Як відомо Україна-аграрна країна. В селах тоді мешкало майже 90% українців. Міста були вже зросійщеними. Як і сьогодні. Тому "геніальна спецоперація" під керівництвом дєдушкі Сталіна и ко, була спрямована саме проти сільського населення України(кріпаків без паспорту і виїзду за межі села.).
    Дружня порада.

Та при владі сидять:)))

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

11. artobstrel

гм, ну давайте по порядку, зачем проводилась насильственная выемка зерна и т.д? промышленность после гражданской войны и разрухи прибывала в печальном состоянии, рыночная экономика в тех условиях была не возможна так как у города попросту не было чего дать селу, нормальний товарообмен промтоваров на сельхозпродукцию при разваленной промышленности - не работает, выход был только один - забрать силой, потому то это все и вышло как вышло, не вопрос, где-то кто-то мог применить голод как средство давления, но на кого? это 33й год, почти все сельское хозяйство это колхозы, никаких воинствующих действий против режима в тот период селяне не делали нет никакого смысла морить их голодом специально, по этому нет признаков геноцида по национальному признаку вообще, вот неумеренная политика в с/х и в целом в экономике могла привести, собственно и привела к тому что было ...

пардон, а какую власть интерисует что-то еще?

ради власти? на подходе следующая мировая война, тогда это было очевидно всем, нужно было за 10- лет создать промышленность и довести ее до мирового уровня, как это сделать? ведь в 41м году вопрос встал ребром, или отбится или прекратить существование ... вот и результаты ... трагедия конечно, но можно было иначе или нет,я не знаю, кто знает - прошу пусть скажет ...

про колбасу не я начал, оправдывать в вашем понимании этого слова - наверно буду ...

та ладно ...

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

як відомо весь СССР в 1933 году - аграрная страна ...

да ну?
    раскрываем шире глазЫ, и взираем не спеша, то о чем так смело лепиим но не знаем ни шиша

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

яволь!

12. Fedir Vygovskiy

Ну невже важко прогуглити слово русифікація? .. зросійщення — сукупність дій та умов, спрямованих на зміцнення російської національно-політичної переваги в країнах, що входять до складу Росії, чи перебувають в сфері її впливу, за допомогою переходу чи переведення осіб неросійської національності на російську мову й російську культуру та їхньої подальшої асиміляції[1] Сором і годі.:)

Тобто Ви заявили про це публічно?
    Закон України "Про Голодомор 1932-1933 років в Україні"
    Стаття 1. Голодомор 1932-1933 років в Україні є геноцидом Українського народу.
    Стаття 2
    .
    Публічне заперечення Голодомору 1932-1933 років в Україні визнається наругою над памят"ю мільйонів жертв Голодомору, приниженням гідності Українського народу і є протиправним.

Тобто Ви, допомагаючи мені, надали пану Артобстрелу вичерпну відповідь стосовно відсутності масового голоду в містах України 32-33рр. Чи так мені слід Вас розуміти?
    P.S.Зросійщення, русифікація(слова-синоніми).

13. VasMT

Копнемо глибше:
    Конституція України.
    Український народ - громадяни України всіх національностей.

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Розумійте так, як Вам заманеться.
    Але цифри - річ вперта. Спостерігаємо збільшення українців в містах на фоні постійного лементу про зросійщення.

14. Fedir Vygovskiy

Але ціна питання

Але вона завжди на умі...

Бачите до чого призводить співпраця з міжнародними злочинцями?

Ця казочка Ваша про колективну відповідальність за діїї "кризис-менеджерів" у 33-му в Україні, вже давно на форумі нікого не смішить.

Глибше не глибше, копай не копай, гугли і Постанову читай..Текст Постанови апеляційного суду м. Києва у кримінальній справі за фактом вчинення геноциду в Україні в 1932–1933 роках

І Вам і мені зрозуміло чому міста набагато менше постраждали від голоду.

Тому там і видавались пайки.. Слабо спростувати хронологію русифікації в України з 29 пунктів, яку надав, якщо не помиляюсь пан консультант.

15. VasMT

Читаємо:
    А далі йдуть інформативні рядки
    Як бачимо, суд нікого не визнав винним по суті справи, хоча слідчі зібрали доказову базу, натомість закрив справу.

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

Зараз не про голод, а про постійне перекручування фактів.
    Як було заявлено?
    Що маємо насправді? Отож... Спагетті на вуха.
    А чо так мало? Член КПСС товарищ І.Фаріон щось коло чотирьохсот давала... :)))

16. taksist

taksist Well-Known Member

мені треба шукати ваші слова де ви гарантували що не будете по всьому форуму за мною бігати і мене коментувати?
    чи може ви просто чесно напишете що забули але відтепер будете триматися даного вами слова не писати мені?

17. Fedir Vygovskiy

Смерть не є реабілітуючою обставину, це слід знати.

Заочно вирішувати долю людини(підозрюваного, обвинуваченого), без її фізичної явки в судове засідання могла тільки радянська влада та її суди. Тепер це суди РФ. Наприклад Коновалець Ребет, Бандера, Резун та мільйони загублених вже душ. Це світовий та історичний правовий нонсенс. Не відволікємось, далі по тексту постанови:
    ..Таким чином, досудовим слідством встановлені беззаперечні докази того, що в 1932-1933 роках Сталін Й.В., МолотовВ.М., Каганович Л.М., ПостишевП.П., Косіор С.В., Чубар В.Я. і Хатаєвич М.М. організували та вчинили геноцид в Україні, ...Обвинувачення Сталіну Й.В., Молотову В.М., Кагановичу Л.М., Постишеву П.П., Косіору С.В., Чубарю В.Я. і Хатаєвичу М.М. за ч. 1 ст. 442 КК України органом досудового слідства не пред’являлось і не могло бути пред’явлене в зв'язку з їх смертю. З цих причин обвинувальний висновок у справі не складався.
    Підстав для реабілітації Сталіна Й.В., Молотова В.М., Кагановича Л.М., Постишева П.П., Косіора С.В., Чубаря В.Я. і Хатаєвича М.М. немає,..
    Від себе. Як бачимо, справа стосовно них закрита з нереабілітуючих підстав, бо й стаття 442 ч. 1 ККУ обвинувачення не має термінів давності.(!!)
    P.S...Бачите,як Ваші "леви" керували.

Не зрозумів ще раз.Прошу пана.

18. VasMT

Я знаю. Але факт є факт - суд НІКОГО не визнав ВИННИМ. Хоча слідчі і надали доказову базу.
    Відповідно нікого і не реабілітували. Справа закрита. А наше законодавство нас запевняє, що ніхто не може бути визнаним винним у злочині, без відповідного рішення суду.
    Що стосується радянського правосуддя, то чомусь раз за разом чути заклики засудити КПСС, хоча всім відомо, що "Слава Капеесес вообще не человек".

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Повторю.
    Ви заявили, що
    Натомість дані переписів свідчать про протилежне, а саме про зростання кількості українців у містах.
    Все просто.

19. Fedir Vygovskiy

А як називається гілка?:)))

Є ньюанс. Особи, які скоїли злочин передбачений статтею 442ч.1 ККУ не підлягають навіть посмертної реабілітації, про що теж йдеться в постанові. Прошу пана.
    Я зазначив, що згідно з постановою суду спецоперація була спрямована саме проти осіб української національної групи, яка на момент її проведення була зосереджена в сільській місцевості, а це близько 90% селян. Вам знайома фраза: "Вимирали села" але ж не міста? Зібрали пазли?

Це не має відношення до проведення спецоперації на селах. Якщо й має,то тільки в тому контексті, що останні(особи української нацгрупи) рятувались від смерті в містах. До речі фраза "Села вимирають" актуальна й сьогодні. Здогадайтесь з 1-го раза звідки коріння?

Ви хоч самі вірити в них? Тільки дайте слово комуніста.

20. VasMT

Є нюанс.
    Тобто це не Ваші слова?
    Однако...:facepalm:
    Я повине вірити Вам? о_О

а де твій аватар? :)