Відповідь: Голодомор Соррі, Невстранцю, якщо десь вже в цьому обговоренні приводились такі аргументи - то я просто пропустила! Особисто я вважаю, що на момент прийняття конвенції і визначення слова "геноцид" не було відомо фактів прихованого геноциду - т.з. політкоректного. Це Фашист заявив, яка раса і нація найкращі, а всіх решту в голос прирік на знищення! В нашій колишній державі все робилося з під поли. В голос про знищення ніхто не говорив... Але якщо сьогодні ми скажемо, що голодомор не був геноцидом, то завтра скажуть - нема геноциду, нема злочину!
Відповідь: Голодомор Это необоснованное утверждение. Так может сказать только человек с логикой, похожей на Вашу. Т.е. только тот, кто почему-то считает, что геноцид - это синоним "страшнейшего преступления" и этим словом нужно называть все страшнейшие преступления. Т.е. "если человек убил много людей - он серийный убийца. А кто говорит, что он не серийный убийца - тот оправдывает убийцу". Не вменяйте оппонентам свою логику, иначе дискуссии не выйдет. Вам, наверное, лень читать тут всё. Моё мнение сформулировано более-менее в № 244 на пред. странице. Был бы польщён Вашим вниманием к нему и коментариями.
Відповідь: Голодомор Невстранцю, у мене є безліч знайомих свідків тих подій і яка б в мене логіка не була, але ці факти, розказані ними, це факти зумисного знищення цілих сіл, мільйонів населення. це геноцид! А шановні опоненти самі логікою не блєщют! То в них перегини на місці і просто збирали зерно, то таки дійсно морили голодом, але не спеціяльно, а заради спасіння городян, то добре - морили і спеціально, але ж не тільки українців!!! А тоді все знову по колу. Мені абсолютно не віриться, що в когось з них діди були серед тих потерпілих - хіба стояли на кордоні і останнє забирали в голодних людей! п.с. найстрашніше слово для мене голокост
Відповідь: Голодомор О! Дякую, Умо! Беру свої недосконалі висновки назад. Тоді немає проблем! Вислів "ГЕНОЦИД НАРОДУ" грамотний і правильний. Немає про що сперечатись. Тільки дивно, чому Ума мені пояснює, а не наприклад Юхновський з трибуни ВР? Особисто для мене заперечення "був намір", чи "не було наміру" несуттєві.
Відповідь: Голодомор Как, и Вы??? Ума, т.е. читать не будем из принципа. Угу. Ясно. Благодарю за общение :cool:
Відповідь: Голодомор Щойно о 16.27 Верховна Рада України 233-ма голосами признала голодомор геноцидом українського народу, прийняла законопроект в редакції Президента України
Відповідь: Голодомор Взагалі треба скриптами заборонити відкриття гілок за контекстом "НАТО", "Державна мова", "Голодомор", "УПА". Тоді наші опоненти підуть у відставку.
Відповідь: Голодомор ТЕПЕРЬ (см. сообщение Нью Шрека) никаких сомнений щодо Вашей логики у меня нет. По крайней мере, в том, что в ВР сидят настоящие представители своего народа. Такие, как большинство простых украинцев. И это хорошо.
Відповідь: Голодомор А на іншому форумі Пересвет Пише по іншому: http://vostok-zapad.com.ua/forum/index.php?showtopic=587&st=60
Відповідь: Голодомор Ну и? Ну если не компетентны люди в вопросе, что тут можно говорить? Согласен со второй частью законопроекта публичное отрицание Голодомора является просто аморальным и циничным.
Відповідь: Голодомор Мороз - молодец ! Нашел золотую середину. А отрицать и никто и не отрицал самого факта Голодомора. Все подробности с учетом поправок Мороза. http://www.podrobnosti.ua/power/parliament/2006/11/28/371958.html
Відповідь: Голодомор Согласен с Данилой! Можно было заменить на преступление против украинского народа. Вот интересно есть на Украине люди, кто не признает сам факт Голодомора на Украине? ИМХО это нереально.
Відповідь: Голодомор Чернобилец Це ж Ви писали: http://vostok-zapad.com.ua/forum/index.php?showtopic=587 Оригінальні думки!
Відповідь: Голодомор С учетом нынешних формулировок Закона мои выводы о последствиях принятия закона не совсем верны. Они были основаны на предыдущих. Учите Закон.