Полковники не бегают. Полковники находятся там, где Родине важнее. ---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ---------- Вот, Вы у своих нынешних дружбанов-нациков денюжку и просите: http://www.mankurty.com/?page_id=114
Ещё и драпают, как в 41-м... Так где же ваша Родина? Я думал Львов... Ни к кому у Вас уважения нет: ни к жертвам Голодомора , ни к жертвам Холокоста...
Коли Ви почали про море я згадав анекдот: Пливе по Сpедіземному моpю єврейське піратське судно: лівий боpт - 40 гpізних гармат, пpавий боpт - відповідно, на щоглі pозвивається величезний чорний прапор з чеpепом і кістками, а нижче - маленький, білий ... ну так, про всяк випадок! .
У меня к палачам и их нынешним прихлебателям уважение отсутствует. А про Холокост во Львове Вы почитайте, пожалуйста.
За отрицание Холокоста в цивиллизованных странах (не волнуйтесь, я не про Россию), дают срок. Придёт время, то же будет за отрицание Голодомора... Я на сайты ущербных не заглядываю. Это Ваш удел. Мені так здається, що гілка Голодомор не для анекдотів... Та Полковника...
А хто його заперечує? Скільки людей загинуло у Поволжі і на Кубані... Тому я і приховав свій допис під тегом "офтоп"
Вы что антисемит? Вы лично оскорбляете переживших, а это ничуть не лучше... Ещё вопросы? По-перше, вони не грамадяни України. По-друге, ніщо не заважає Путіну дати грошову компенсіцію їх нащадкам та тим хто вижив також... Це мені нагадує "маленький білий прапор"...
Кліберене, Ви вирішили пограти у Моїсея? ---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ---------- ніщо не заважає Януковичу зробити ТАКож... І Ющенко ніхто не заважав!
А Україна (УССР) частиною СРСР не була? Була - так само, як і РСФСР. А голодомор був і там і тут. ТАК якого біса Росія повинна платити гроші Україні? І ще до речі: у НКВД служило багато евреїв - то значить і з Ізраїля можна гроші вимагати!
Спадкємець, у даному випадку Росія (добровільно) узяла на себе перед усім світом відповідальність за усі дії СРСР. Тобто і перед Україною, яка до нього належе. http://www.youtube.com/watch?v=JCN0J285aC0 Українці ще не збожеволіли, щоб вимогати компенсацію за Голодомор з Ізраїлю, якого в ті часи, як держави не їснувало, на підставі того що деяки його спавробітники були євреями та громадянами СРСР... А може Ви запропонуєте ще з Грузії вимагати, на підставі того, що Сталін був грузином?
Гроші за шо хочете? За то що Голодомор був геноцидом - то притягнуто за вуши. То що було ограбування сіла для швидкого розвитку промисловости - ТАК ще можна сказати. Але постраждали українці від того менше за Поволжя, Кубань і Центральну Росію. Богу дякувати! Як варіант... то може все ж хтось грошей і дасть!
Маєте право на свою точку зору... Наливайченко: Международное содружество уже признало Голодомор геноцидом Яка справа украінцям до грамадян Росії? Най за них Путін дбає... Аби не Росія, правда?
А в темі про Юлю Ваші ж колеги навпаки Український суд ганьблять! Самі ж визнаєте, шо у Росії своїх жертв голодомору вистачає - не до іноземців!