Голодомор

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем zet, 24 лис 2006.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

А вы жили в это время? Значит у вас старческая потеря памяти.

• Подобається Подобається x 1
  2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Я ніяк не можу зрозуміти. Кого Ви захищаєте? Тих катів, які знищили мільйони людей? А для чого Вам це?

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

А хто залишився з української інтелігенції?
    І русифікацію він теж провів,
    Правильно нікого не просили. Сказали один раз. хто погодився – живий, хто не погодився все відібрали і розстріляли.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

подобным аргументом, можно "обнулить" 95% ваших допысов ...
    так и я\ про то же, но причем тут голодомор? сами сказали, хочешь - иди, не хочешь -стреляем, если эта схема работала зачем голодомор?

разумеется провел, а из интеллигенции осталось столько же сколько и из русской, ей сердешной еще Иллич геноцид устроил (вот тут пожалуй действительно так и есть) но согласитесь для "геноцида" русификация с 90% до 70% - пыль, тем более вы привели цифру по изданиям, а если еще учесть новые ? не перевод старых а започаткування новых на русском?

правду! Гитлер - сволочь, но приписывать ему изобретение спида - ересь, так и здесь, кричат - "Украину хотели уничтожить" эти ребята, если бы хотели - сделали ... те каты и уничтожили миллионы и спасли не меньше, и это тоже правда а сейчас принято - в одни ворота пинать - ересь ...

4. Gron

Gron тафгай

Все так.
    Окрім "маленької неточності"- значно меньше.
    І ще.
    Спочатку знищили, потім врятовували(продовжуючі знищувати), потім тих хто врятовував, теж знищали, разом з іншими, хто підруку трапив.
    А ідеологічно, бажають виглядати білими та пухнастими, тільки ікла кроваві недають.

5. artobstrel

не согласен, увы но война скорее к сожалению, помогла коммунистам оправдать свое существование, Гитлер все четко изложил по поводу Украины и России - это земли Германии для немцев ... что означает полное отсутствие и Украины и славянских народов, разве что в качестве раб.силы, так что насчет "значительно меньше" не согласен, тем более с 90-х до сего дня количество смертей в стране возрасло геометрически в сравнении с таким же периодом совка ... а то что нищили - тоже правда, куда от нее денешься ...

6. Gron

Gron тафгай

Как Вы говорите, так Вы правы, но..

Какие были бы жертвы и был бы геноцид, это вопрос.(Белорусы,пару лет, пока партизаны не завалили гауляйтера, не сильно ощущали)
    Думаю, что огромные и был бы.
    Но сталинские цифры, для обеих стран(плюс все остальные страны, прямо или косвенно пострадавшие) реальны.
    Я скажу- страшно реальны.

7. artobstrel

Майн кампф, и вопросов - нет, про реальность сего труда Агатон приводил примеры из жизни Польши (а то некоторые юргенды его рассматривают как сказку
    увы, так и есть

8. terrible

terrible Well-Known Member

:)))
    так, це не книжка, а просто блеф :)
    "Український прорив" знаете? майн кампф таке саме.

9. Gron

Gron тафгай

Смішний Блєф-це фільм з Челентано.
    За такий блєф, як у майн кампф, вішати мало.
    За сталінський-також.

10. Arthur

Arthur Well-Known Member

Та якби всіх розстріляли, то не було би кому працювати. А голодомором зламали дух, люди вже не мали сил вчиняти опір, люди боялись.
    Московщина так само знищила українську незалежність. Недарма в Європі поставили знак дорівнює між комунізмом і нацизмом.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Было дело.
    Чего вспоминать?
    Как без москалей будуется, Шановный?

12. Arthur

Arthur Well-Known Member

Набагато краще. І саме головне без мільйонів трупів.

13. Tanka

Tanka Well-Known Member

Я просто в шоці, як на цій гілці дозволяють модератори знущатися над пам'ятю мільйонів загиблих українців усіляким артобстрілам, полковникам та іншим демонам. Взагалі в Україні є стаття про відповідальність за заперечення факту голодомору як геноциду. Що ви цим демонам намагаєтесь пояснити? Невже ви думаєте, що вони несвідомі свого знущання. Люди гроши отримують за писанину на українських форумах, то нехай - ми ж толерантні. Нехай заробляють, але ж не на цій темі.

• Подобається Подобається x 4
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Посылання на знущання будут?
    Или, как всегда, бла, бла, бла?

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

Цыфрами подтвердить сможете?

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

Шановная, а почему не на этой?
    Мои предки в 32-34 годах потеряли от голода своих братьев-сестёр.
    А Ваши?

• Подобається Подобається x 2
  15. Arthur

Arthur Well-Known Member

1,2,3,4,5,... Продовжувати.??

• Подобається Подобається x 2
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Шановный!
    Из опыта работы с людями могу сказать - Мудак НИКОГДА не станет НЕ МУДАКОМ!
    Пользуйтесь.
    Идею лично Вам дарю.

17. Gron

Gron тафгай

Це якись особливі, не арабські, чи інші, повинні бути?

18. Arthur

Arthur Well-Known Member

Я бачу. Можу з Вами погодитись.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Молодец.
    Ну, цЫфры.
    А Вы как бы после 0,9 написали?

20. Dexter

Dexter Well-Known Member

Інтересно ,чому після голоду 1933 р в УРСР і в місцях компактного проживання українців в СРСР, різко виросло число етнічних росіян?

а де твій аватар? :)