Я уже в который раз слышу о этих фотографиях, но никто их не показывает... Это что, опять как с паспортами украинских наёмников о которых "слышал" собственными ушами Коновалюк?
Ага как и про российские паспорта , которые массово выдаются в Крыму. Ну а про фото голодомора СБУ само призналось.
как громко прозвучало! "фото голодомора СБУ само призналось"... вах, вах, вах! сфальсифицировали четыре фото -- значит и голодомора не было! ура, товарищи!
«Голодомор зруйнував українську культуру і свідомість» Для чого нам потрібно визнання Голодомору? У 1932-1933 роках по відношенню до українців було застосовано політику геноциду, спрямовану на повне або часткове фізичне знищення людей шляхом загибелі від штучного голоду. Крім значних демографічних втрат, було також піддано нищівній атаці наш національний інтелект і духовність. До цих подій в українців була витворена власна традиційна культура, яка включала в себе духовний і матеріальний аспекти і базувала на нормах звичаєвого права, християнської моралі, обряду, звичаю і передавалася з покоління в покоління через основну соціальну структуру – сім’ю. У роки Голодомору, навіть раніше, починаючи з колективізації, у цей сформований віками механізм запустили нові процеси, для того, щоб викорінити оте традиційне, що надавало нам українцям ознак етносу і самобутності. Була зроблена спроба витворення позанаціональної спільноти – радянської. І у складену віками спіраль нашої культури і свідомості було запущено нові радянізуючи процеси, які за довгі 70 років зробили свою справу. Ми дійсно стали інакшими. Хоча деякі наші традиційні елементи у всіх сферах життя ще лишилися. Тому сьогодні ми маємо розібратися в тому, що є дійсно нашим, що є привнесеним у культурі і від чого ми можемо дійсно відмовитися. І для того, щоб долати всі ці негативні наслідки, ми маємо перш за все визнати факт Голодомору і руйнації. А потім рухатися далі. У розвитку нашої власної культури і побудові європейської демократичної держави. http://ua.glavred.info/archive/2008/07/18/115013-3.html
при чём здесь "солидность конторы"?.. мне плевать с высокой колокольни на мнения "официальных людей" вкупе с их конторами... если ющенко в качестве руководителя страны, который ответственен за информирование людей, тупит с голодомором, то это не может означать, чт ок голодомору нужно относиться небрежно!.. я считаю, что просто этот вопрос нужно исследовать без участия "официальных людей", лучше всего, чтоб он даже и финансировался из независимого источника...
Український кінорежисер Олег Янчук за фільм "Голод-33" отримав перший приз Анрі Ланглуа (європейська номінація) на Венсенськом кінофестивалі. http://www.unian.net/ukr/news/news-301068.html
не бойтесь!... к примеру, мне нет дела до властей наших, российских, американских и тд... это барыги, они торгуют нами, собой, недвижимостью... главное то, что я знаю и помню..