Відповідь: Голодомор і євреї Беседе мешает дешёвое "оригинальничание" с перекручиванием ников. Вы не обидели меня, т.к. примерно 178-я по счёту, но, мягко говоря, показали себя... как бы это сказать... А! Я ведь уде сказал! Неоригинальной, вот! При этом забыли ответить на вопрос о том, что Вы думаете об указании автором виновных. Так что не знаю, о чём Вы здесь "спорите", но прошу без меня :D :D Прощайте!
Відповідь: Голодомор і євреї Багато говорити не буду: 1) Наскільки ця авторка володіє предметом про який вона взялася писати? Підозрюю, що не володіє зовсім. 2) МАУП виграла всі суди, хоч звинувачували їх в антисемітизмі не раз. А різного роду Рабіновичам, навіть їх "українські" суди не змогли знайти антисемітизм в діях МАУП. Співчуваю. 3) Щодо престижності МАУП, то раджу порівняти її з престижністю Соломонового університету. Відразу все стане на свої місця. Взагалі Щокін молодець. Створити такий приватний ВУЗ це вам не статті в ЛГ писати.
Відповідь: Голодомор і євреї Наверное все всегда не так однозначно, как и любые исторические события. Если почитать Солженицына «Двести лет вместе», так он другую картину рисует. ИМХО. Статья – эмоциональная реакция. Опасение, что взгляд на трагедию (ии) будет многогранным. Причин всегда много. А тут просто: «Никуда не смотрите, вам пальцем показали, куда смотреть, вот туда и смотрите». Поэтому судя по всему и в ЛГ опубликовали. Ясный взор не менять, и не моргать, держать палец на спусковом крючке. До подачи команды
Відповідь: Голодомор і євреї ЯКИЙ-ЯКИЙ ? ПТУ для кадровичок та менеджерів "старший куди пошлють ?" Піарять самі себе - Ви мабуть бачили постери, де стоять троє щасливих випускників, притискаючи до грудей журнали "Персонал" ? Хоча біс його знає - раніш кадровики стовідсотково були зав"язані на КГБ. А тепер ?
Відповідь: Голодомор і євреї За СРСР була назва у народі: ПТУ-"памагітє тупому устроіться":D . На мою думку у МАУПі забагато показушної бутафорії. Та не зрозуміло які дивиденди в них від того антисемизму?
Відповідь: Голодомор і євреї Незрозуміло взагалі, чому певне "гніздо" прикриває свою діяльність "освітнім бізнесом". Краще би ресторан відкрили для відставних генералів. І, як у старому анекдоті, "за додаткову платню офіціант може обізвати відвідувача ***** ******".
Відповідь: Голодомор і євреї Напевно полюбляють брати "на лапу" від студентів та батьків?:D Ну і респектабельність все ж таки...:D
Відповідь: Голодомор і євреї МАУП найбільш фінансово успішний ВУЗ країни який розкрутився за порівняно короткий час (особисто я взагалі не думав, що таке можливо у нас в країні). Піарять самі себе - це назвиається реклама, і в бізнесі без неї ніяк. Ну а що стосується якості освіти, мда, а яка потрібна якість освіти в країні де міністром юстиції можна стати не маючи не тільки вищої юридичної освіти, але в просто вищої освіти. МАУП дає освіту адекватну запитам ринку.
Відповідь: Голодомор і євреї Ну сидять "випускниці" касирками у "кредитній спілці". Те саме що при совку "розстрочки на телевізори" виписують. До нас така "випускниця" просилася кур"єром - бігати до податкової інспекції та Київенерго. Рівень - мало місця ! (а Головбух - пишу з Великої Літери - за освітою - інженер-приладобудувальник).
Відповідь: Голодомор і євреї 1)А що випускницю ВУЗу можуть відразу взяти головбухом (МАУП є молодим ВУЗом, його випускники ще не мали часу вийти на якийсь рівень)? Особливо якщо вона зі сторони, а не родичка когось із власників чи керівників підприємства? 2) А що поганого в тому, що касир має вищу освіту? Нехай навіть не дуже якісну. Це ж краще ніж відсутність освіти взагалі, чи не так? Проблемою для розвитку кадрів у нашій країні є слабка економіка. Професіоналом можна стати тільки в процесі трудової діяльності, ніякий ВУЗ готового професіонала не дасть.
Відповідь: Голодомор і євреї Випускники "нормальних" ВУЗів після двох років роботи просто бухгалтером вже можуть претендувати на посаду головного бухгалтера. Самі знаєте, чиї дипломи котуються. Ну можна й труси продавати на ринку з вищою освітою. А диплом МАУП повісити поруч із свідоцтвом платника ПДВ Самі розумієте, що я мав на увазі. Якщо рекрутери цінують МАУП нижче плінтуса - це і є найкращою атестацією.
Відповідь: Голодомор і євреї 1) Наскільки результати 2-х років роботи залежать від ВУЗу? Очевидно, що не на 100%. Подивіться на нашу еліту, ну різні там приклади можна приводити: одні з дипломами, інші без, треті з купленими (в прямому розумінні цього слова). 2) Стосовно думки рекрутерів не в курсі, але знаю, що жоден випускник МАУП не йде на біржу праці, вони своїх працевлаштовують. Вважаєте, що краще коли випускаються українофоби?
Відповідь: Голодомор і євреї KabMiner - багато в кого з "еліті" дипломи взагалі радянського зразка. І що? Не чув, доречі, жодного випадку, щоб хтось той диплом викинув чи попрохав вважати недійсним.... Словом "самі знаєте і розумієте"