Глюк форума.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем admin_old, 11 тра 2010.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

мне вот подумалось: как было бы хорошо, если вдруг все действия нашей власти, все что они наворотили за последние 2 месяца, вот так же бесследно исчезло...
    как ночной кошмар, при утренних лучах...
    как и не было никогда...

2. bayard

осталось только подождать окончания, а я ну просто страшно терпеливый:))

3. Serena

Serena May Flower

сама такая...ничему жисть не учит..

4. Serena

Serena May Flower

[OFFTOP]тока на время и то..)))) [/OFFTOP]

5. Serena

Serena May Flower

[OFFTOP]хххх...ты ж тоже телец))))
    ну панятна..))))[/OFFTOP]

6. Serena

Serena May Flower

а было бы неплохо, скажу я тебе...

7. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ой, без вил боюсь что не обойтись.

8. bayard

[OFFTOP]а если учит, то очень больно потом:))
    телец тельца, видит издалека;))[/OFFTOP]

9. Serena

Serena May Flower

[OFFTOP]та утож))) :rolleyes:[/OFFTOP]

10. Shao

Shao Well-Known Member

Может, и можно. Но я не в курсе, как. Да и не делал бы этого: незачем портить первый известный мне случай выплаты проигрыша по интернетному спору.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На печі чи за пультом -нета.
    З роздумів про нашу ментальність.

[FONT=&quot]Українець по натурі неагресивний, бо Бог нагородив його достатніми запасами природи. Історія це підтверджує - чисто українські загарбницькі дії (без поводирства варягів чи москалів) були дуже поодинокими і абсурдними по задуму. Для прикладу згадайте безглуздий похід Тимоша Хмельницького в Молдову. Навпаки - вічне чекання нападу звідкись без планування своїх агресій породило в нас якусь знівечену і алогічну миролюбність. В сфері захисту своїх інтересів в нашого «героя» більша схильність до емоцій ніж до розуму, тому його супротив в основному приводив лиш до гайдамаччини чи махновщини з їх малопродуктивними наслідками. Ці емоції привили нам короткоплинний, імпульсний деспотизм, а не постійнодіючий, як у наших деяких сусідів. Хоча на даний час наш герой не здатний і на махновщину, бо він опустився до стану базікаючого раба, який вміє проявляти лиш "кухонний" героїзм, коли з кумом за чаркою обговорює високу політику - "От би мені автомат, я б цім паразитам показав". Після чого вранці, маючи похмільний синдром, він спокійно терпить знущаючогося над ним маленького начальника. Отже, як не вперта ментальність, але тисячолітня історія поступово (чи з явним зламом) з непокірливого древлянина робила раба, хоча він цього не помічав і продовжує на даний час себе помилково причисляти до вільних людей. [/FONT]

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[OFFTOP]ппц, це відколи приєднання земель з українцями до України є безглуздим? [/OFFTOP]

а де твій аватар? :)