ГКЦизм, Евросоюз, демократія, свобода слова

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Сергій аспірант, 15 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а чому Ви вважаєте що я саме Біблію знаю гірше за Вас? чи не Ви від мене почули як , коли і з чого була створена Біблія?

2. yasam

yasam Well-Known Member

Я почув версію викладача атеїзму, а не факти.

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Ви про те, що за вашо версією "кастян сварганєл біблію"?

3. artobstrel

за моєю?????? можете самі з'ясувати яким чином, коли і ким було сформовано біблейській канон (за одно дізнаєтесь що то таке) можливо я дещо спрощено привів лише Константина, але це не міняє загальної концепції ... але те що Ви навіть про це не знали - каже що Ви про Біблію знаєте ну дуже мало ...

не тре мені приписувати зайве ...

4. yasam

yasam Well-Known Member

це не смішно... хочеш завалити мене дєтским лєпєтом?

5. artobstrel

так, стоп, давайте повернемося до обговорювання питань, а не до, хто на скіко, знає бо відчуваю що зараз буде, срач ...

6. yasam

yasam Well-Known Member

чого зразу в ліс?

7. artobstrel

бо це стандартний прийом "типа християн"
    - Бог є!
    - звідки знаєш?
    - щоб ти здох падла а ще в тебе дід - жид ...

) не в ліс - а повернення до теми: люди щось наголошують, ви у тому числі, маю бажання дізнатись чому, на підставі чого і т.і. ...

8. yasam

yasam Well-Known Member

після того, як обізвали мене неуком, ще й

ом?

9. artobstrel

не неуком, і після того як з'явилося "моє знання Біблії"

людей які себе вважають християнами, не виконуючи Біблійні заповіти. не знаючи основні канони нібито своїй віри ... ознаку таких я привів у диалогу вище ...

10. yasam

yasam Well-Known Member

Основний канон це одне слово: любов. Мудра людина може ним послуговуватись і більше нічого не треба. Проте Христос "розжував": "Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю, і всім своїм розумом, і свого ближнього, як самого себе". Для декого цього достатньо і вони розуміють, декому потрібно "розжовувати" далі.

11. artobstrel

тут спробую заперечити: канон - це збірка текстів яка богонатхненна, питання за якою ознакою цей канон обирався, ким, коли, чому він різний - це питання відповіді на які когось зміцнять у вірі а когось розчарують в ній ...
    любов, це - може бути головною ідеєю, але то тема для обговорювання ...

12. yasam

yasam Well-Known Member

Читайте за посилання Уки. Обережно, там многа букаффф

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

АЛЬО!!!!
    А давайте трохи дивитися на назви тем. В цій гілці канон - точно офтоп.
    Хоча, я так і не зрозуміла, про що вона :)

• Подобається Подобається x 1
  14. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Про те як греко-католики ставляться до свободи совісті, віросповідання і слова. Адже на ці свободи лежать в основі сучасної європейської цивілізації.
    А то виходить , що кричать за ЄС, а з другого боку вимагають заборонити группу Догнала, хоча вона має право на існування, якби до неї хто не ставився. Ну і звісно ставлення до свободи слова гарно видно на цьому форумі.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Показово,що ви підтримуєте кагебістських стукачів і антиукраїнську організацю.
    Показово,що ні разу вами не було сказано кривого слова про мп і ерефію взагалі.

http://youtu.be/QL_9cnZklsw

16. Сергій аспірант

Ромко, чого ви з мене ворога робите? Назву теми читали?Там щось про РФ є?
    Та я сам схиляюсь до думки, що група Догнала пов'язана з Росією. Чому? Бо провідний сектознавець Росії зробив вигляд, що вперше почув про цю організацію від мене. Прямої відповіді чи вважає їх сектою, він мені теж не дав. А перегляд россійських ресурсів сектознавчої тематики підтвердив підозри - групу Догнала там жодного разу не назвали сектою.
    Але не варто забувати, того, що навіть за умови звязку керівництва УПГКЦ із спецслужбами Росії, їх послідовники ні в чому не винні і не підозрюють про мету діяльності УПГКЦ. Тому провокувати конфлікти з цією групою не варто, як іпробувати переслідувати їх. Найкращий методот боротьби з ними - ігнорування, припинити згадки про них в СМІ, не вступати в полеміку. Тоді сенс групи Догнала пропаде сам собою.

17. artobstrel

умгу, ворог ату його!

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А ще Сергій любить цитувати сайти МП зокрема і російські взагалі. )

• Подобається Подобається x 1
  19. Сергій аспірант

Люблю. правда ви інформацію з них ігноруєте.
    І мене особисто обурю, чому українські спецслужби не реагують на діяльність Апологетичного центру при Іонівському монастирі, чи візити в Україну Александра Дворкіна, який за дивним збігом обставин, опинився в Києві саме на початку Майдану.
    Так що не треба мене звинувачувати в підтримці РПЦ МП чи РФ, я противник того що робить Росія в сфері державно-конфесійних відносин. Це свого роду духовна некромантія чи некрофілія - спроба оживити давно померлу ідеологію клерикалізму і великодержавного царизму. Зараз Росія повільно, але неухильно перетворюється в авторитарну державу фашистського типу. Так само як і в Німеччині переслідують свідків Єгови, геїв, тільки замість евреїв - нелегальні мігранти із Середньої Азії то мешканці Північного Кавказу.

20. Сергій аспірант

Я був правий, УГКЦ дістало попередження від влади. Тому є підстави вважати, що українська влада буде закручувати гайки у сфері державно-конфессійних відносин. Цілком вирогідно, що відповідні закони, знову спишуть з россійських.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)