ГКЦизм, Евросоюз, демократія, свобода слова

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Сергій аспірант, 15 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Єговісти не є християнами. Творячи свою секту Рассел побував скрізь - змінив півдюжини християнських течій, цікавився буддизмом і іншими нехристиянськими релігіями. Вів доволі розпусне життя (не таке правда як його послідовник Рутерфорд). Так що секту навіть з натяжкою християнською назвати не можна. Навіть доктринально.

• Подобається Подобається x 1
  2. yasam

yasam Well-Known Member

церква одна, інше - секти.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а чому не замислювались? чому крадій від ПЦ - будь ласка в депутати, педофіл від КЦ - будьласка (відразу скажу це не означає що усі крадії та педофіли але це не було б причиною ігнорування у сенаті) - я Вам скажу свою думку, бо СЄ намагаються дослівно слідкувати Біблії, а у суспільстві це не заохочується ...

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

І пішло поїхало.....:mocking:

5. artobstrel

ну це зрозуміло, з якої церкви не глянь, церква лише в них, але то не логіка, то забубон ..

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

як так? організація яка своєю метою ставить дослівне виконання Біблії не є християнами ???? який тоді критерій, ось папа Бенедикт (здається) в СС служив але він християнин?

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Так Біблії,а не дебільних журнальчиків,з не менш дебільними малюночками про тигриків з левиками,що жеруть травичку і особин,які радісно шкіряться на фоні палаючої церкви.

7. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Педро, де докази? Так рассел був обізнаний з релігійними течіями свого часу. Але жодний нормальний релігієзнавець не заявить, що унітарії - це не християни.

8. artobstrel

ну да, Біблії, щодо журнальчиків, ще жодного разу у спілкуванні з СЄ, на питання "чому?" не чув: "див. Сторожеву Башту за 1967 рік стор.7 5 строфа", усі посилання на Біблію ...

9. yasam

yasam Well-Known Member

Слідувати Біблії і слідувати Старому Завіту це різні речі. Ви самі говорили що стаття конституції ще не є конституцією .

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

бачу ви досліджували це питання грунтовно

10. Pedro

Артем, по дружньому скажу, вони не виконують слів Біблії. Вони вживають Біблію, точніше перекручену до невпізнаності Біблію, як інструмент закабалення членів секти. Я вже писав кілька разів, іноді в обідню перерву йду до центру міста повз їхній зал царства. Перед будівлею стоїть дошка з роскладом на тиждень міроприємств: робота серед населення, служба... І вивчення Біблії нема. Є вивчення башти.

11. yasam

yasam Well-Known Member

ви знаєте який корінь слова християнин?

12. Сергій аспірант

Здається був в "Гітлерюгенді".
    Нічого дивного, Гітлер же це не Янукович, міг посадити в концтабір чи розстріляти, от проти нього католики не дуже протестували. Більшість католицьких священників у концтаборах були з окупованих територій.

---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

Перепрошую, але такого розкладу нема перед жодним Залом Царства, такі терміни якробота серед населення і служба свідки Єгови теж не вживають.

13. yasam

yasam Well-Known Member

а ви не задумувались чому лише посилання, чому лише вибрані місяця? А ви кажете всю Біблію виконують.

14. Сергій аспірант

Зборове вичення Біблії - частина щотижневих зібрань. Доречі вивчення "Вартової башти" неможливе без звернення до Біблії.
    Дивно, що у вас нема притензій до традційних християн, де вивчення Біблії під час служб відсутнє.
    Якщо користуватись вашою логікою, то всі проповіді в церквах мають бути заборонені - бо слухання, чи читання промови це не вивчення Біблії.

15. artobstrel

ееее, посилання були на ті питання, які я задавав, тому і вибрані місця, у мене сьогодні є враження, що вони ближче за усі конфесії (які я знаю) до виконання Біблії, я можу помилятися, але ось з трьох сторінок ніхто нічого щоб це спростовувало не навів ...

16. Pedro

Наступний раз буду проходити, зфотографую і поміщу тут. Англійською з українським перекладом. На російську для вас не можу.
    Єдине, що мене вразило то те, що нема вивчення Біблії як в більшості християнських церков, а вивчення башти. Це показує, що башта набагато важливіша за Біблію для єговістів.

• Подобається Подобається x 1
  17. Сергій аспірант

Та будь яка стаття тематична - отже і посилання використовуються які стосуються теми.

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

Де ви бачили вивчення Біблії в православних чи католицьких церквах? Якщо це і відуваеться то явно не на церковній службі і для віруючих зовсім не обовязкове.
    Ви мали бути в курсі, що щотижня свідки Єгови проводять Школу Теократичного служіння, обовязковим пунктом якої є читання і обговорення уривку з Біблії.

23 грудня Читання Біблії: Об’явлення 7—14
    №*1: Об’явлення 9:1—21
    №*2: Як правдиві християни можуть виявляти гостинність (Євр. 13:2)
    №*3: Члени правдивої релігії люблять одні одних і*тримаються окремо від світу

18. yasam

yasam Well-Known Member

Не ображайтеся, але так як ви знаєте Біблію, я не дивуюся що ви робите такий висновок.

19. artobstrel

де там вивчення? на скіко я знаю вивчення можливе лише при обговорюванні - а в церквах - там лише зачитування Біблії чи я помиляюсь? в ПЦ - там взагалі лише пісняві молитиви слова не зрозуміти ....

20. yasam

yasam Well-Known Member

йдіть в УПЦ КП, там українською - все зрозумієте.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)