ГКЦизм, Евросоюз, демократія, свобода слова

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Сергій аспірант, 15 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Хулігане, Ви хоч самі усвідомлюєте який це з точки зору Біблії та взагалі логіки бред? "Бог каже - влада від його, але це не означає що її не можна змінити" тобто волю бога замінити своєю ... як я і казав, на сьогодні СЄ більш всього схожі на справжніх християн, бо сучасна "християнська" мораль, це вже діалектика: "БОг каже не вбий, бо лише йому належить життя людей, але це не означає що ми не можемо когось спробувати убити " ?

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Сергійко, хочете підтримати своїх російських братів то підтримайте Януковича, покляніться в вірності Путіну і перехрестіться в УПЦ МП....Думаю тоді вас покажуть навіть в програмі Кісільова, як справжнього українського патріота.

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

На все воля Божа...

• Подобається Подобається x 2
  3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Логіка залізна... .

4. artobstrel

))))

5. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Який вона має стосунок до майдану?
    Хоча, знайомий метод. Пшонка під час звіту в ВРУ теж Арсенича приплів - головне у правильному напрямку акценти змістити.
    Багато Ви чули політичних закликів з уст священиків на Майдані?
    Засуд насильства - так
    Заклики не піддаватися на провокації - так
    Заклики до єдності, любові і взаємопідтримки - так
    Молитва - так
    А от політичних закликів я не чула. Хоча, хто його зна, мо, щось і пропустила поодиноке...

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

оце справді маячня...

6. artobstrel

о! до речі, чи з точки зору Біблії правда що усе що було, буде це Воля Божа? бо я так не одноразово чув, але прямих посилань не бачив

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

спростуйте, хто проти? на сьогодні майже дослівне виконання Біблії я бачив/чув лише у СЄ,
    ГКЦ,ПЦ - вбивала та катувала людей, благословляла на вбивство, збагачувалась ...

7. Сергій аспірант

Звісно, що ні. Те що Бог допускає щось, не означає що він це спричиняє, або з цим згодний.

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Прямий.
    Арсенич не один такий, інема гарантії, що священників з такими ж поглядами нема на Майдані.

А в храмах вони цього не можуть робити? Тільки на Майдані? Ну якне крутіть, і що б вони не казали, юридично вони учасники акції протесту.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Він не може. Навіть якби хотів. В нього є лише одне завдання - пропагувати башту і через неї владу бруклінського антихриста, який для єговістів є богом, владою і авторитетом в останній інстанції.
    Запамятайте, то є жорстока тоталітарна секта. А тоталітаризм є не меншої сили ніж диктатура в Північній Кореї.

9. Сергій аспірант

Ви не були ні свідком Єгови, ні в Північній Кореї.
    На підставі чого такі заяви?

10. artobstrel

яким чином пос. Рим. 13.1 е пропагандою башти, фортеці, бункеру чи чогось завгодно?

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну чому? З тими знаннями християнства, які має Артем, для нього і іракські шиїти можуть бути християнами...:mocking:

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

Артем, я знаю ідеологію і політичні структури його секти не гірше від нього.
    Ось тільки чому ви його підтримуєте? Національна солідарність? Для них національності нема. Їх національність - раби брукліна.

12. Сергій аспірант

Ну до християнства вони точно ближчі ніж ви.

13. artobstrel

докази будуть? ось доказів як КЦ на кострах людей палить предостатньо, але до неї ставлення значно м'якіше, чому? ...

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

можливо але чи відрізняється вона суттєво від КЦ, ПЦ ?

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чому?
    Він ж не розказує ідіотських казочок,що Христа розіп"яли на стовбі.:)))

15. Сергій аспірант

Те, що ви не знаете нічого і поширюєте брехню, явам вже не один раз тут показував.

Які політичні структури мають свідки Єгови? Є політичні партії, які лоббіють їх інтереси? Є хоч один свідок Єгови в парламенті чи уряді?

16. yasam

yasam Well-Known Member

Тому що хіба останній виродок буде виливати бруд на свою сім'ю, а церква це сім'я, а не кілька інквізиторів і єпископ.

17. artobstrel

яка різниця? в Біблії є слова де вказано, що хрест - це лого Бога?

18. Сергій аспірант

Вам дуже рохоодиться на чому розіп яли? При тому, що в Новому завіті вжито слово саме із значенням стовп?

19. artobstrel

ну ми не дискутуємо у розрізі поганий/добрий, просто при піднесенні однієї церкви та пригніченні іншої тре чимсь це обґрунтовувати ...

20. yasam

yasam Well-Known Member

Та слава Богу що нема. Їх же ж ніде не беруть. От і ви за спеціальністю не влаштувалися, тому прописалися тут на форумі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)