ГКЧП в Украине...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Good++++, 1 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Давай еще раз, на бис, такскать!:)

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

С кем или точнее ПРОТИВ кого?:yahoo:

3. Luna

Luna Guest

Да уж конечно, нет. Миллионы мои глаза не видели. Миллионы говорят на русском и насильный перевод ан украинский воспринимать не могут позитивно ...
    Хотя и не без исключений, это точно. В общем-то, я Госкомстат и не упоминала. Но вы правы - говорить о миллионах права не имею, признаю и приношу извинения.
    Мой личный опыт и опыт моего окружения, языку навердили, именно неудачным внедрением.

4. Luna

Luna Guest

А может...не стоит?:rolleyes:

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вот, на карте все обозначено, что останется:
    Навіть з текстом від Бліка.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тут ви явно заблудилися, шановний.
    Нинішній жлобський люд в основній свої масі далі плебейських "хліба та розваг" не просувається. Підсвідомо чуть не написав замість "розваг" наркотиків, що було б теж вірно. Тому історичний процес для таких ситуацій і створив Моісеїв, які б повели заблудившийся народ. Більш детально про це читайте в новій темі "Пропоновані реформи".

7. ГРАНД

От наприклад мені українцю, і моєму оточенню українському ніякий досвід внєдрєнія щось українського, чи навколо українського ніяк нашкодити не взмозі. Просто тому, що я і моє оточення українське і не потребує ніяких омоднювання чи просування моєї мови по території власне України. А шкодить окремим особам, і їх оточенню, що таки потребує хоч якихось маніпуляцій з мовою. вона Вам чужа, а значить і Україна вам і вашому оточенню чужа. Це все рівно, щоб мені пропонували щось міняти в своїй матері щоб вона мені сподобалась. вона мені повинна подобатись в будь якому вигляді.Навіть в самому огидному.

8. Luna

Luna Guest

Повинна, обязана, должна, так и никак иначе..и вы говорите. что создается общество, а не стадо?
    Мне не может не нравится украинский язык, я его люблю с детства. А то, что с ним сотворили насильственным внедрением, меня возмущает.

9. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Прочитав сьогоднішні дописи. Практично одна "вода". Але ненависті хватить не на одну локальну війну. Люди добрі, і Ви хочете з такими почуттями побудувати щось більш-меньш цивілізоване? Правду кажуть що народ має ту владу яку заслуговує. Спочатку у влансих мізках протрібно лад навести. Бути трохи добрішими і стриманішими. Навчитись ладити між собою.

10. ГРАНД

Уточніть в чому виражалось насилля. Як що є конкретні приклади. Кількість постраждалих (матеірально) , кількість закатованих в буцигарнях, засуджених, вбитих (М.Чайка здається жертва навпаки московфікації), висланих насильно до московщини, позбавлених громадянства. Ну хоч що небудь, що вказувало б на насильство!!!
    Бо будь якого вчителя, що змушує учнів виконувати домашнє завдання з нелюбимого предмету (а вони майже всі нелюбимі, коли у дворі в футбола хлопці грають) звинуатити в насильстві над дитиною і за вуха притягнути формально до суду і в тюрму.

11. ГРАНД

А спочатку розділитись і відмежуватись високим муром. Щоб не повбивали один одного. А чи збігатись по новй, то час покаже.

12. olegp

olegp миється в бані

по тоталитаризму сталинскому соскучились?:ireful:

13. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

А что с ним сотворили?

14. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Это карта голосов за Ющенко? или что?

15. olegp

olegp миється в бані

а чому до маскви матушкі.,инщих вариантiв не бачите?

16. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Что тут непонятного, это раздел Украины по Гранду. Синяя России, красное Польше, Румынам и Венграм.:))

17. ГРАНД

Чому ж не бачу? Бачу. До Таджикістану, або до Придністров"я.:))

18. olegp

olegp миється в бані

по версии Гранда- карта 2 новых Украин, как я понял,голоса за Ющенко- красным

19. olegp

olegp миється в бані

та до Германии можно(один раз в виде трагедии, иной- в виде фарса, как пословица говорит),
    аккурат с столетнему юбилею:)) может и ранее

20. ГРАНД

Ви не праві обидва. Така сама карта вже не міняється з 2004 року і відтворюється і в 2006 на парламентських виборах, і в 2007 на парламентських виборах і в 2010 році на президентських виборах. Тобто стабільна , стійка тенденція до створення власне України і невідомого формування (умовно ПІСУАР), хоча літера "У" повинна бути видалена.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)