ГКЧП в Украине...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Good++++, 1 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Luna

Luna Guest

А чому ВИ - украинцы, а Оникс - нет? Гран пардон?
    Потому что Украина?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

добре, повторю: завдяки цим мешканцям усі ми (та наші діти) повинні будуть жити з цими слугами народу
    буз данбаса скільки би ПРУ набрала?
    5%?
    10?

3. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ребята занимающиеся на Западе политикой далеко не дураки. Почему бы им не помочь России затянуть потуже на шее петлю кавказских проблем? Для этого достаточно дать возможность России почуствовать себя большой и настоящей.
    Чтоб наступить на грабли по-большому и по-настоящему.

4. Luna

Luna Guest

Ооо, знакомая песТня. Москали уже не так виноваты, теперь жители других регионов козлы отпущения?
    Донбасс - 95 % избирателей??????
    Ой, не надо...

И снова-таки, если Вам и вашим детям тут плохо - решайте и отделяйтесь.

5. duncan

а я не про пані Онікс ;)
    якби більшість Данєцка були хоча би частково схожі на пані Онікс, ця тема ніколи б не виникла

але і ві Львові є комуністи, нацболи, бон-хеди :pardon:

6. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

где-то посередине - 7.5%

7. Luna

Luna Guest

О, теплее. Так вот, Оникс в Донецком регионе не одна. И во Львове есть представители ПР. Кстати, летом прошлого года портретами Януковича была обвещана вся Ивано-Франковская область. Договорились? Ганьба на ваши седые головы)))
    а Вы решаете за всех.

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

9. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Не 95 конечно, но победу уголовнику они обеспечили. Не забывайте что Восточная Украина более плотно заселена.

10. duncan

Вам відома кількість виборців данбаса? ;)
    уся Західна Україна менша

11. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

[OFFTOP]
    чето вспомнился рассказ соседки. (стояла возле подъезда, невольно стала слушательницей). какая она вся умная и сильная баба, как бы она "выбилась в люди", карьеру сделала бы (потягивает пиво), да вот не дали. муж бросил, двое детей оставил. если бы не они, то она бы.. балласт мешает.
    [/OFFTOP]

12. Оникс

Оникс Well-Known Member

Він зробив дуже велике зло Донбасу і усій Україні. Він підписав меморандум з Януковичем , чим зголосився на невтручання у діла донецьких, дав їм затвердитися і згуртуватися. Він зрадив дуже багатьох людей, які відкрито цого підтримали, бо мали надію, що прийшла влада, а не розмазня. Ющенко є провідником ПР, її охоронцем і співавтором їхньої перемоги.
    Тут миють кістки Донбасу і його мешканцям. Сумно... Бо свою недолугість, політичну короткозорість, громадську відстороненність і свою провину хочуть перекласти на дві східні області. Не соромно? Та якби тільки всі ми проголосували, як один, Янукович не пройшов би! І ПР не пройшла б. А у нас десь 30% мешканців не дали свій голос за Януковича.
    Не Донбас, а вся Україна привела ПР до влади. Не буде Донбасу - Ви зможете вирішити проблему? Ні, вже не зможете! Бо самі винні. Бо самі дали владу, привели людей Януковича в усі області. Невже Ви цього не розумієте?
    Невже ви не бачите, що нас чекає на місцевих виборах?
    Ще до виборів президента, я казала, що не можна допускати до влади ПР ні за яку ціну. Я казала, що у другий тур вийдуть тільки Юля і Вітя. І голосувати треба тільки за Юлю, бо буде дуже велика біда.І не тому, що я Юліна прихильниці, а тому, що прогноз - це частина моєї роботи. А я свою роботу знаю добре. І моя нелюбов до ПР, базується не на примхах, а на інфромації. яку не викладают в неті.
    І ще я знаю і люблю Донбасс. І беспредметне базіканні про тих хто живе у моєму рідному краї вже, перепрошую, дістало.
    Зараз всі розумні - знайшли винних...
    Всі противсіхи, непішови, ющенколюби, свободоборці... Янукович - це ВАШ президент. ВАШ!!!
    Невже ви ще до першого туру не розуміли, що ні у кого з демократичного табору немає ніякого шансу, НІ У КОГО? Окрім Юлі...
    У одному з своїх постів я написала, що знаю, як буде голосувати Донбас, одна надія на центр і захід. І що?
    А тепер Донбас винен? У чому? У тому, що ви були сліпі і глухі? Що не зуміли розгледіти, яке зло більше і до чого приведе ваше політичне невігластво і впертість?

13. Luna

Luna Guest

Сожжем её напалмом)))

В Одессе рейтинг ПР тоже высок.
    ЗУ проще отделиться самой. Объективно. Чем чекрыжить области от Украины.

14. Luna

Luna Guest

И что? Была бы ваша ЗУ единой ...а так - ганьба!:p
    Знакомая история. От этого и стыдно за наших, вечно кто-то им виноват.
    Бревна из глаз повынимайте, судьи.

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Лучше подарить этот балласт России. Пусть сами чистят нужники в головах, которые они забили идеологическим мусором.:)

16. duncan

і скільки проголосувало за ПРУ? ;)
    і, до речі, дякую за прекрасний приклад :rose:

ві Львові купа бігморд з гарантом переср**ої конституції, всім львів’янам він до одного місця
    а як в Данєцку реагують на Тимошенко, Ющенка?

17. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Даже сейчас ? :))

18. Luna

Luna Guest

Ети вашу, щедруны какие))
    А я считаю балластом тех, кто делит области на СВОИ и ЧУЖИЕ.
    Все виновных ищете.

19. Luna

Luna Guest

Не в курсе. В Одессе разрисовывают ВСЕХ, уж больно бумага хороша.
    Прекрасный пример продажности, согласна с Вами.
    Было стыдно. Все такие принципиааальные, аж страшно.

20. Luna

Luna Guest

Мы говорим о выборах, а не о сейчас.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)