ГКЧП в Украине...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Good++++, 1 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це було зроблено для того, щоб ПРУ прийшло до влади і не рухало його, Ющенка
    точно так само було зроблено Ющенком щодо Кучми

а взагалі-то це тягнеться ще з часів СРСР, коли номенклатура, нажахана до гикавки правлінням Сталіна, уклала угоду з Хрущовим, щодо того, що би не відбувалося - ніяких репресій
    тому і Хрущов покійно доживав віку
    в Росії трошки цю традицію порушили, але то таке

2. Luna

Luna Guest

А говорите - ничего плохого...Так таки трусость? А как же Милена, с мнением - хорошо вышло?
    Фигово вышло, ребята.

3. duncan

як це "які данєцкіє"? :)
    ті, які радісно верещали на дикунському збіговиськові в сєвєраданєцку :pardon:
    до чого тут правила форума?

4. Luna

Luna Guest

Открываем Одесский форум и смотрим. Любую тему, касающуюся языка. Да хотя бы "В какой школе будете обучать ребенка". Смотрим голосовалку. И ...
    Мне кажется, в Днепропетровске похожая ситуация. Но я могу ошибаться.

5. Luna

Luna Guest

Мы говорим о политиках или жителях донеччины? Я уточняю перед ответом.

Правилами запрещено коверканье названий городов. вам ли этого не знать.
    П. 2.8.

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Неправда. Еслибы меры по украинизации не принимались, никакого движения в нужном направлении - вытеснения русского языка украинским вообще не было бы. И чем бы это было лучше ?

7. Luna

Luna Guest

А ну скажи мне, какие позитивные сдвиги принесло это вытеснение русского? ГДЕ и в чем в Одессе русский вытеснен?
    Вижу только ущерб для украинского.

Факты. Пожалуйста.

8. duncan

ми говоримо про: ПРУ - як владу, яка зара ґвалтує Україну і про фанатів цієї ПРУ - мешканцях данбаса
    і жодного перекручення назви з мого боку немає
    згідно українських правил орфоепії - я написав цілком правильно :) :girl_angel:

9. Luna

Luna Guest

Дункан, в украинском языке нет слова Данецкия, и я убедительно прошу всех форумчан придерживаться п. 2.8. считайте это предупреждением.

Принято, речь о ПР. Но Донецк и область и ПР - не синонимы. На каком основании ГЕТЬ?

10. Inga

Inga Дуже важлива персона

Негативно и я восприняла, потому что у пацанов не хватило интеллекта опровергнуть это награждеие Бандеры более веской причиной, чем отсутствие гражданства.
    А поинтересоваться списоком награжденных и выяснить, что звание Героя Украины присвоено также героям ВОВ которые тоже не являются гражданами Украины, и что тем самым создается прецидент лишения и их звания Героев - это не тупость, не идиотизм нынешних властей?

Но открывать архивы и работать - облом. Зачем напрягаться, если можно просто запретить.

11. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

1. велика територія і людський ресурс - сила будь-якої держави. Карликові успішні держави - це скоріше виключення, що підтверджує правило. Подивітся на території основних гнравців - КНР, Франція, США, Німеччина, та ж Росія. плюс геополітичне значення - на перетині економічних і енергетичних шляхів (Туреччина - на Близький Схід, Росія - в Азію, Польща - в Європу). Використовується-не використовується ресурс - це питання друге і тимчасове.
    2. Економіка. Промисловість Сходу (це ж не тільки шахти, правда? :) ) - це вагомий елемент української економічної сили. В якому вона стані, та чиїм інтересам слугує - це також тимчасове питання, в розрізі історії. (яка в нас обов*язково буде). Країни об*єднують економіки за для успішності, а ми розділимо, бо не зійшлися в питанні Бандери? Вибачте, але навіть Іран з Ізраїлем співробітничають в економічних питаннях, хоч і таємно.
    3. Родинні зв*язки.
    4. Межі, по котрій розділяти, - немає. Якщо навіть в деяких регіонах буде більшість за розділ (сумніваюся), що робити з меншістю в цих регіонах? що робити з іншими регіонами? що робити з Києвом? побудуємо мур?
    5. дестабілізація. перетворення УРСР на Республіку Україна (із сформованим автономним адміністративним, економічним комплексом т.п.) - не можна порівнювати з побудувою двох держав на пустому місці. Ми досі будуємо. А що буде у другому випадку?
    6. "Миротворці" тут точно будуть. Скільки вони будуть, і що з цього буде - невідомо. Я не хочу жити в країні, де будуть шастати іноземні поліцейські. Не хочу жити в розрусі, в громадянській війні. Тим більше за для чого??
    7. Пробелми є, погоджуюся. але хвору руку треба лікувати, а не ампутувати.

12. Luna

Luna Guest

Угу.
    И зачем навлекать на себя негатив, будучи президентом, да? Зачем давать звание героя, проводя разъяснительную работу, отвечая на вопросы и претензии, да? Если можно в последний момент "хлопнуть дверью".

13. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Мадж, ну опять ты прикидываешься наивным и неосведомленным;) об этом месяц назад весь интернет трындел и никто, НИКТО, этого не опровергал.

Может Вова и не звонил суфлёрам Яныга, может порекомендовал при личной встрече... Это не главное. Главное, что Яныга заставляют совершать вещи, которые должны оттолкнуть от Украины мировое общественное мнение.

14. Mr. Blick

Пожалуйста. Теперь русскоязычные уже не смеются, как ты, когда кто-то на смешном украинском языке говорит, а скрежещут зубами в бессильной злобе. Разве не позитивный сдвиг ? :)

15. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

збіговисько (ви самі сказали) заідеологізованих + добре проплачених .. громадян - чи можна робити висновок про весь регіон?

16. Luna

Luna Guest

:))
    Офигенный сдвиг . Можно сказать, прям продуманный итог деятельности Правительства.
    Сомнительный, правда, но это мелочи)))

Блик, с такими защитниками и врагов не нужно)

17. Luna

Luna Guest

Розумничка!:good:

18. Mr. Blick

Дальше можно не читать. Сравнить США, Францию, Германию с Россией или Китаем ? Назвать их какими-то гравцямы. В домино, наверное. Мдя. %-)
    Пишите по-русски, все равно ваш менталитет вас выдает с головой. :))

19. duncan

згідно сучасного українського правопису тре писати (та казати) власні назви так, як вони вимовляються "на батьківщині", тому, наприклад, "Голос Америки" та "Вікно в Америку" ецетера кажуть "БИл КлИнтон", а не зрусифіковане "Біл Клінтон"... :)

оскільки та територія, яку раніше записували в українських підручниках як "Донецьк" та "Луганськ" (донбас) ніяка не українська, а щось середнє між російською (>95:wacko: та суржиковою (<5:wacko:, то й писати тре правильно - Данєцк, Луґанск, данбасс тощо! :)

20. Inga

Inga Дуже важлива персона

Голосовалка на форуме?
    Прикольно. :)):)):))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)