Ви рівень легітимності можете співставити всенародно обраного президента, і кулуарно вибраного? Нехай навіть і так званими нар. депами. Легітимність яких теж далека від бажаної. Звільнились - і правильно зробили. Бо не було потреби перебувати в тілі гниючого трупа під назвою "радянська армія". А я хіба такі питання задавав? До того ж я сам знаю, що це було цілком можливо. Особливо вже на прикінці 80-х. п.с. До речі треба спитати у ГРАНДа , яке у нього звання було.
А кажете, що вас там не було...) То ж вони і були придумані такими, як ви, для таких, як ви...Які завше за себе дбали, а не за інших...
Але ж такі як я були так і залишаємось, а комуністів з загородзагонами немає. І право на приватну власність таки священне. Принаймні в цивілізованому світі. А у Вас ні. А потім питаєте чому такі бідні.)
организаторы ГКЧП просто убоялись избранного президента России и последствия парада независимостей на постсоветском пространтве, угроза развала СССР стала реальной, ГКЧПисты и попытались остановить развал Союза... Вся хроника ГКЧП 19-25 августа 1991 года, до половины записей (новости, репортажи, фильмы) впервые в интернете, многое вы еще не видели