ГКЧП…. 20 лет

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем andrzej, 18 сер 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Комуністам - так.

2. ГРАНД

Ви рівень легітимності можете співставити всенародно обраного президента, і кулуарно вибраного? Нехай навіть і так званими нар. депами. Легітимність яких теж далека від бажаної.
    Звільнились - і правильно зробили. Бо не було потреби перебувати в тілі гниючого трупа під назвою "радянська армія".

А я хіба такі питання задавав? До того ж я сам знаю, що це було цілком можливо. Особливо вже на прикінці 80-х.

п.с. До речі треба спитати у ГРАНДа , яке у нього звання було.

3. bars

bars Well-Known Member

А кажете, що вас там не було...:)) То ж вони і були придумані такими, як ви, для таких, як ви...Які завше за себе дбали, а не за інших...

4. ГРАНД

Але ж такі як я були так і залишаємось, а комуністів з загородзагонами немає. І право на приватну власність таки священне. Принаймні в цивілізованому світі. А у Вас ні. А потім питаєте чому такі бідні.:))

5. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

6. bars

bars Well-Known Member

:)):)):))

7. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Процитирую слова одного из пользователей

8. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Не первая.

9. dimko87

dimko87 Member

организаторы ГКЧП просто убоялись избранного президента России и последствия парада независимостей на постсоветском пространтве, угроза развала СССР стала реальной, ГКЧПисты и попытались остановить развал Союза... Вся хроника ГКЧП 19-25 августа 1991 года, до половины записей (новости, репортажи, фильмы) впервые в интернете, многое вы еще не видели

а де твій аватар? :)