Гірськолижні курорти Карпат

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем KabMiner, 22 лис 2006.

1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Відповідь: КАРПАТИ)))

Щось ми від теми відхилились)))

2. Meg

Meg Well-Known Member

Порада одна-якшо замовляти пансіонат,то починаючи зі сьогодні-потім-шалені ціни і практично немає вільних місць.Це ж весною,літом і восени ціни більш менш нормальні,а взимку,та ше й на свята-в кілька раз дорожче.

3. шахрай

шахрай Well-Known Member

Яремча.
    Можу навіть номера телефонів дати,які приймають,..
    і дуже добре приймають на хати-біля лісу

4. Meg

Meg Well-Known Member

Так,до речі,я би теж рекомендувала в Яремчі відпочивати.А номери телефону є в неті-спеціальний сайт-дивишся фотки,ціни і обираєш-дзвониш або пишеш.

5. ГаЛоЧкА

ПЛІЗ, дайте, буду чекати)))

6. vasili

vasili Well-Known Member

Прикрасний комплекс "Мигове" у карпатах, там не був, але чув багато доброго, про ресторан-колибу, ціни не фантастичні, тобто реальні...
    http://www.migovo.com.ua/ukr/about/
    Відпочивав цього літа у Віженці на перевалі Німчич...сподобалось:)

7. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

А ми з друзями кожного року відпочиважмо в будиночку в Уричі. Нас велика компанія, десь людей 15, але всі дуже веселі, добрі і компанійські. Якщо Галочка з нами подружиться, то може поїхати з нами...:crazy:

8. ГаЛоЧкА

Галочка може з Вами подружитись)))

9. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

Я вважаю, що ми вже познайомились... :dance:

10. ГаЛоЧкА

;) ;)
    ;) ;)

11. Jasmin

Jasmin Well-Known Member

Шановні форумчани допоможіть порадою:)
    моя група (студентів) хочуть поїхати на вихідні на відпочинок у Славське.
    Порадьте куди саме краще їхати... можливо маєте знайомих з приватного сектору, була б дуже вдячна за координати:)

наперед щиро Вам вдячна:)

12. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Славське

http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/slavsko/residence/
    Користувалась цією базою. З того, що обирали - фото відповідали дійсності, ціни ще можна оговорювати. гарної поїздки!

13. Jasmin

Jasmin Well-Known Member

дякую за допомогу....

завтра з групою їдемо в Славське:crazy: база відпочинку "Мрія", колись була "Верховина".... ціни ну дуже заманливі.... умови казали теж гарні....
    як приїдемо розкажу як насправді;)

14. denyty

denyty Member

Гірськолижний курорт "Захар Беркут"

"Захар Беркут" знаходиться 1,5км. за Славським тут знаходиться найдовша в Україні канатно-крісельна дорога 2800м. перепад висот550м. найвища точка г.Високий Верх(г.Писана)
    http://www.zaharberkut.com.ua/

http://www.pysana.com.ua/
    схема трас :

15. dvin

dvin Well-Known Member

Відповідь: Гірськолижний курорт "Захар Беркут"

Цікаво, ціни помірні, у порівнянні з закарпатськими лижними базами. Ще хотілося би знати, чи є гірськолижні інструктори, в тому числі для дітей. І нема цін на прокат спорядження, це теж суттєво.

16. alex

alex Well-Known Member

І як там Славськ?Виправдав очікування?

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

О ми тут каталися зимою! Траси просто супер! В готелі не були, тому що маємо родичів у Славську, але знаю що ціни набагато крутіші ніж знімати кімнатку в часному доміку! Там є інструктори для кого захочите! Навіть є окрема маленька гірка на якій вчать дітей коритуватися бугелями(тим пінімаєшся на гірку) і там же вчать кататися діток! На горі можна і поїсти, там продають шашлики і всяке подібне! Там набагато краще ніж на Політеху(гора в Славську) А на Тросянці дуже легко заблудитися по трасах! Що до цін на Захарі, то по вихідних там Абонимент коштує 100 грн! А по буднях - 60! Так було минулого року. Щоб з нижньої станції піднятися на верхню, то треба приблизно 40 хв підніматися на підйомнику, а там вже на чубчику гори вибрати собі маршрут по якому кататися! Гора працює до 5 год вечора! Там ДУЖЕ КЛАСНО!

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ага, я теж люблю кататися:) Але того року ми не зможемо... Чи ризикнете?

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чула, що через ці 40 хв люди дуже незадоволені, бо замерзають, потім доводиться зігріватись гарячим чаєм чи вином, на що йдуть додаткові витрати і час.. Тому виходить кілька разів спуститись за ці 100 грн :sad:

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ні, 40 хв тільки на чубчик підніматися і потім коли гору закривають спускатися! А гарячі чаї і вина продають тільки на горі! А траси не йдуть аж до самого низу, тільки до середини і там є бугетя а не той двохмісний підйомник, хоча там лісом можна і спуститися до низу, але є місця де треба тільки йти там не дуже поїдеш! Мені дуже сподобалося, дуже шкода що цього року не покатаюся!

Додано через 3 хвилини
    Я би з радістю покаталася, але переживаю як я після літа на лижах себе почуватиму, всетаки трохи при забулося, а ще не дай Бог впаду і щось дитинці зроблю! Я краще потерплю цю одну зиму! Хоча ми плануємо поїхати щоб я просто подихала свіжим повітрям а чоловік покатався собі! Може швидше народжу і ще встигну покататися!

а де твій аватар? :)