Гірше татарина може бути лиш москаль

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 15 лют 2014.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

невже ...

Бамбуче, щось Вас накрило з "несенням світла" у темряву наших душ, от дочекаєтесь що на кожен Ваш допис мимо теми або трололо - будьмо доколупуватися у форматі алаверди ))) ....

• Подобається Подобається x 1
  2. Tarass Kaliiita

Tarass Kaliiita миється в бані

Мусульмани - це гірше жидів і москалів!

Брати, в Криму ці брудні тварини вже скоро начнуть обрізати наших дітей і убібівать жінок. Брату вибили зуб на вулиці і сказали, що термін сюди увійде Туреччина. Вони кричать і вимагають почати погроми в церквах, ламати хрести, відрізати геніталії нашим дівчатам і пацанам. Починається вакханалія. не можна втрачати часу - треба об'єднуватися і вбивати брудних Муслімов! З півдня Мусліма, з півночі Росія! Давайте битися, з нами європа!

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Тому пишеш з московського ІР?

4. Mixrud

Mixrud Well-Known Member

Вообще Георгиевская лента - это знак который вешают на авто автолюбители Москвы на майские праздники. Это символ памяти воинов СССР, павших в борьбе с Гитлеровской Германией.
    Все 4,5 млн автомобилистов ездят по Москве с этими лентами - у кого в салоне над. У кого на ручке двери, на антенне.

Уже лет 15 такая традиция - выдается бесплатно на всех заправках. Говорят кто-то у Вас нацепил. Что это означает я не знаю. Смею заверить, что с Московскими автолюбителями и данью памяти павших воинов, ОНИ ЯВНО НЕ ИМЕЮТ ОБЩЕГО.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В тилу у врага.

І не знімають більше.

Я би запустив колекцію одягу від Юдашкіна - георгієвські краватки, георгієвські підтяжки, георгієвські шкарпетки і т.д.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не плутайте "георгієвську" з "гвардійською" чи "за побєду...". Імперці зараз носять стрічку з медалі "За побєду над Гєрманієй". Різниця в кольорах - жовтий та оранжевий.

а де твій аватар? :)