Гірше москалів тільки англо-сакси ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 29 тра 2012.

1. Varg

Varg Member

а яке може бути свавілля, якщо усе було спочатку обговорено, був дозвіл на проведення акції. А вже потім приїхали представники міськвлади з ментами, і показали заборону на використання будь-якої, у тому числі партійної символіки.

а потім ще 3 активістів у райвідділ безпідставно забрали...

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Харків зажди сі виділєв серед міст ПІСУАРУ, там освічені люди жиют, там найкраще технології розвинуті по українським міркам. Скіко бачив і чув харків'ян - цільні люди. Є звичайно мінуси на кшталт Гепи, Доби і інших жидокалмиків, але Харків я поважєю, на відміну від Одеси, Донецька і Севаса.

3. Gron

Gron тафгай

А що Ви крім нетівських холіварів знаєте за Одесу ?
    Спілкувалися з молоддю в вишах чи в побуті, з бізнес людьми, так я про Стрий висновок зроблю, правий буду ?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В.В.Путін:cofee:

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Спілкувавсі з одеситами, вони від суспільного жиккє досит відсторонені, білше в собі. Їк би не було, в кождого міста є загальний імідж, опесередковане значеннє всіх факторів.

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

А вы задумывались над тем, почему скот исчисляют по головам, а правительство - по членам ?

• Подобається Подобається x 3
  7. Comte Mouravieff

Comte Mouravieff миється в бані

а какой смысл делить мафию по регионам? в этом какой-то тонкий подтекст?

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

сорри, не туда

8. morze

morze Well-Known Member

Гірше англів, тільки сикси!

9. Varg

Varg Member

сподіваюсь це жарт:) чи ви справді так погано думаєте про харків'ян? (((

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Завтра в 16.00 английские фаны пройдутся по центру Донецка с гробом для бывшего капитана сборной Англии Сола Кэмпбелла. В гробу положат чернокожего фана.
    Так болельщики отреагировали на заявление Кэмпбелла в эфире телеканала Би-би-си о том, что те англичане, которые поедут в Украину "могут вернуться домой в гробу". Об этом корреспонденту Gazeta.ua рассказали фаны, живущие в кемпинг-парке Донецка.
    "Как он мог такое говорить? Он не может указывать нам, что делать. Украина - прекрасная страна. Донецк - классный город. Мы сами убедились в этом. А через его заявление сюда не попали очень много наших соотечественников", - возмутился Мик, фанат из Лондона.

По состоянию на 16.00 фанаты готовятся к завтрашнему маршу. В местном похоронном бюро они купили деревянный гроб за 150 гривен. Его крышку раскрасили в цвета английского флага. Также нарисовали плакаты на английском и русском языках "Сол ты не прав" и другие.
    "Нас здесь в кемпинге все устраивает. Цены очень низкие, пива много, местные приветливые, всегда приходят на помощь. Была история с двумя друзьями, которые застряли под Донецком. Их машина сломалась. Так на помощь им остановились 20 машин. Так что, Сол , ты неправ. Мы делаем то, что хотим", - рассказал инженер Бристоля Джейми.

• Подобається Подобається x 6
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
  12. Ростислав

Ростислав Вперед до мрії

Гірше Москалів ?
    мабуть Англосакси завжди гірші за москалів, бо це вони дали Гітлеру можливість розв'язати 2 світову, та це саме вони створили перший в світі концтабір для Африканських Бурів.

Але стосовно Євро 2012, я знаю що зірвати Євро 2012 намагався саме БЮТ, з метою тиску на Януковича.
    Я дізнався про це тут: http://pravo-kiev.com/production-studio-v-tv/

13. morze

morze Well-Known Member

Партія Регіонів, своїм мовним Законом, засрала все Євро-12! (читаєм тут!)
    Лондонська Олімпіада підкинула трохи позитиву -боксом!!!

а де твій аватар? :)