Холєрик це просто слово.... Важливіше в яких обставинах якої реакції ви від себе чекаєте... Взагалі цікаво...от найдети ви гіпнотизера... загіпнотизує він вас і скаже шо ви вже холєрик....і як ви перевірите шо не надурив? Що саме ви сподіваєтесь відчувати?
Чисті холєрики точно є. Сам бачив. ---------- Додано в 08:23 ---------- Попередній допис був написаний в 08:07 ---------- По темі - жоден справжній гіпнотизер не стане колупатися і шось правити в підлітковій (чи дитячій) особистості тільки тому шо підлітку так захотілося. Так шо вам не до гіпнотизера, а до шарлатана. Гроші заплатите, він "погіпнотизує" і всі будуть довольні.
Вуйку,мені двадцятка на носі,я вже маю право сам собою роспоряжатися,а ви мені тут якісь бздури ліпите
То він був дуже "холіричний" коли ви його бачили.....а в інший час він може меланхолійно збирати квіточки......або флегматично морозитись і пити пиво))))))
Ну, але в відповідальні моменти проявляється властивий темперамент. Як буде компанія різних людей збирати квіти чи пити пиво — при чому тут темперамент, його не видно, всі будуть однакові. Хто тут бздури ліпить — видно ше з першої сторінки. В двадцять можна було б поцікавитись, шо таке темперамент і що таке гіпноз. Який вопрос, такий отвєт.
Чукча-прикордонник з"їв службового пса. Загримів на гауптвахту, вийшов - з"їв другого. Поклали його до шпиталю, запросили гіпнотерапевта. Той занурив чукчу у транс і каже: - Ти не чукча! Ти єврей! Євреї не їдять собак, євреї їдять курей! Повернувся чукча на заставу, пішов у наряд, офіцер за ним потайки стежить. Сів чукча і каже псу: - Я не чукча, я єврей! А ти не пес, ти - курка!
Ariks, зайдіть поспілкуватись в політичні теми на форумі. Там багато хто на холериків перетворюється, сама бачила
Ну не то шоб зовсім такі, але http://www.trizna.biz/umovy Попросіль її замість "не пий" казати "стань холериком" і думаю все проканає.
OLOLO А може хтось чув про Фільца Александра Орестовича,зав.кафедри психіатрії Львівського медуніверситету?
Гипноз - не панацея, он имеет свои ограничения. Как и любой инструмент, что-то он может, что-то - нет. Изменить характер и темперамент - нет. Знаете, в чем ваша ошибка (это я автору темы)? Вы пытаетесь идти легким путем. Вы просто хотите, чтобы какой-то специалист над вами поколдовал. пошаманил, и - вуаля - вот он, новый Вы! Классно! Но так легко и просто ничего не бывает. Курс вы взяли верный, но легких путей на нем нет. Вообще, все легкие пути ведут... сами знаете куда. Ещё Христос говорил: "Идите только тесными вратами". Ваш путь ведет не в психологию, она вам не поможет, просто не умеет ещё, а в духовную сферу! Для начала я бы вам посоветовал, просто для общего развития, почитать о жизни Будды, например. Перед ним стояла схожая проблема. Как бы вам скинуть файл?.. О, знаю! Я загружу документ в файлообменник! Вот вам ссылочка: http://turbobit.od.ua/9znc06qkc58g.html Лично от себя ещё советую отрывок из Книги Урантии: http://www.urantia.org/ru/kniga-urantii/dokument-196-vera-iisusa Но сразу вам скажу - работать над собой вам придется самому! Никакие гипнозы или танцы с бубном вам не помогут. Материалы, что я вам предложил - лишь начало большого, сложного, но безумно интересного пути! А как далеко вы решитесь по нему зайти - зависит только от вас!
Мені то шось нагадує зміну статі.......))))))) Звідки Ви знаєте що навіть якщо вдастя змінити темперамент вам то сподобається?
Я не питаю чи це можливо змінити чи ні.Я шукаю людину,що може мені допомогти. А чи сподобаєтся чи ні,треба вже говорити після зміни самого темпераменту.
Йоооой! Та ви, молодий чоловіче, вже стаєте холєриком....ще пару днів на ЛФ і без гіпнозу перекваліфікуєтесь Якщо в баню не відправлять, звичайно