Коли на вулиці підходить циганка, краще до неї не говорити і не дивитися їй в очі. Просто іти, куди ішов, і вона відчепиться. Перевірено. Я взагалі стараюся не говорити з незнайомцями, максимум підкажу дорогу, і все.
біля Добробуту постійно циганки кучкуються, але я завжди проходжу і не дивлюсь на них... не слухаю, що вони говорять... а пам'ятаю в універі біля економічного йшли з пар, а там біля лавочок циганки ходили і от одній студентці нагадали... так так, що вона плакала аж заходилась.....після того я їх стороною, стороною обходжу. а ще мені не под-ся коли в маршрутки сідають в центрі, біля Південного на одну зупинку і водії їм дозволяють , видно бояться....на переході біля південного постійно просять гроші і так дивляться страшно...
Шахрайство за допомогою гіпнозу Доброго дня, шановні форумчани! Потрібна Ваша допомога. 3 грудня 2015 року жінка разом з напарницею за допомогою гіпнозу змусили мою дружину принести та віддати їм всі гроші, які були в квартирі (дуже значна сума). Шахрайок піймали, є їхні паспортні дані. Якщо Ви або ваші знайомі постражали за подібною схемою, і якщо звертались до міліції та писали заяву, дуже прошу відгукнутися. Мій номер телефону через приват (Василь)