Дівчатка знаю хорошого гінеколога в Чорнобильській(Рубель Марта Володимирівна).Кому потрібно пишіть в приват дам номер для запису)
А я знаю на Русових гінеколога, світило Львова, допомагає жінкам з бесплідям, та успішно виносити дитину, тай в загалі фахівець від Бога це завідувач Мартин Тарас.
Дівчата, хто що може сказати про Савчук Ірину Діонізіївну? Приймає у військовому госпіталі. Відгуків про неї не знайшла, тому незнаю чи варто іти.
Попопич Наталя Богданівна мій дільничий гінеколог - дуже нею задоволена. Згідна, що перед кабінетом вічно черга (в основному через те, що приходять пацієнтки не з її дільниці, або інші лікарі приводять своїх пацієнтів на огляд), тому вона приймає по талонах (сама робить запис, а частину талонів передає в реєстратуру), хоча і так вистачає "мені тільки спитатись","я тільки за аналізом","я вже 1,5 год чекаю!". До її призначень ніколи не мала зауважень - одна повністю нормальна вагітність (хоча прийшлось полежати на підтримці через токсикоз і тонус), зараз стою на обліку з другою. Завжди вислухає, пояснить призначення. Звичайно, потім по максимуму вичитую все в інтернеті. На УЗД ходжу постійно до Прокопчук Наталії, тільки там треба пережити декілька хвилин спілкування з її медсестрою - рідкісне хамство. Тому десь причину такого негативного досвіду огляду в Попович бачу в сукупності негативних факторів - не були впевнені, що є вагітність, а тесту не зробили, реально мало місце запалення - не надіялись же ви що воно саме пройде без лікування+стреси. В мене сестра приймала досить сильні антибіотики (від цистіту фурамаг) не знаючи, що була вагітна - а зараз здоровенька донечка, а в дружини брата вагітність завмерла на 9-10 тижні без будь-яких явних причин, дізналась коли почались різкі болі на 2-му тижні після завмирання. Так що не все від гінеколога залежить.
Дівчата, вчора повернулася до дому, мала складну операціюу Савчук Ірини Діонізіївни (Військовий госпіталь, Чехова). Була важка ситуація з котрої вона знайшла однозначно правильний вихід,дуже грамотний геніколог. Вдячна безмежно, не передати словами.
Дівчата, вчора повернулася до дому, мала складну операціюу Савчук Ірини Діонізіївни (Військовий госпіталь, Чехова). Була важка ситуація з котрої вона знайшла однозначно правильний вихід,дуже грамотний геніколог. Вдячна безмежно, не передати словами.
Поганого навколо нас багато. Але є і добре. Раджу гінекологію у військовому госпіталі (Личаківська, 26). Зараз потожно розвивається нова технологія. Повний комплекс обстежень. Ціни найнижчі і офіційні.
А я спочатку думала ставати на облік в ЖК на Виговського, але вкінці передумала і дуже з того задоволена)) Переконалася, що найкращі гінекологи все-таки чоловіки. Стала на облік в ЖК на Рапопорта, до лікаря Ігоря Яковича Кручка. Дуже добрий фахівець, класний лікар: уважний, спокійний, все пояснює і роз`яснює, жодного разу не "відмахнувся" і чемно відповідав на всі питання, якими я його "тероризувала" і при відвідуванні, і по телефону, і навіть в вайбері , завжди приділить увагу всім, навіть якщо його зміна вже закінчилася, а черга в коридорі ще ого-го. І ще дуже веселий, завжди пожартує і підніме настрій. Тому всім раджу - якщо хочете спостерігатися у фахівця, який уважно стежитиме за перебігом вагітності, при цьому не виписуючи не потрібних аналізів, медикаментів, то звертайтеся до Ігоря Яковича.
Дівчата, а що ви скажите про гінекологів в Медіс, мені подруга порадила туди звернутись, хочу ще у вас запитати. А то там і консультації платні.
Порадили мені славнозвісну Зореславу Городенчук. Прийшла на прийом, вже знаючи, які у мене є проблеми, хотіла почути консультацію і звичайно на огляд, так от огляд в її розумінні - це взяти один мазок, огляд тривав 1 хвилину, всі хто був у гінеколога, знають, що таке нормальний огляд, коли лікар прощупує пальцями і визначає стан шийки матки, так от загалом я була у неї 8 хвилин, 7 з них тривала розмова, а за огляд 1 хвилину я заплатила 350 гривень. Далі вона почала питати мене чому я не виходжу заміж і навіщо я взагалі займаюсь сексом, якщо не планую зараз вагітніти. Кожен нормальний гінеколог Вам скаже, що секс з єдиним, коханим партнером корисний для здоров'я жінки. Вона напевно цього не знає... Вона почала мене вчити моральних норм, сказала, що якби я була її дочкою, вона б заборонила мені спати з чоловіком без шлюбу, в питаннях сучасної контрацепції абсолютно не розбирається, порадила мені календарний метод, вже 4 мої подруги мають чудових але незапланованих діток від цього методу. Якщо Ви хочете відчути себе на прийомі в психоаналітика чи в священника, а не в компетентного лікаря, і викинути за 8 хвилин 350 гривень, то Вам сюди!
Привіт!не звертайтесь до цих молодих гінекологів!!!Прокопів Остап, Юлія Яремко, Юлія Дячкова в медінституті!!!(на жаль так склались обставини, що прийшлось з ними мати справу)В першу чергу вони тупі( я теж лікар,але не гінеколог,але таке враження що більше за них знаю!)відношення як до матеріалу!!!Протеже своїх багатих родичів!!!
Раджу Всім Всім вітання. Я двічі була на прийомі у доктора Людмили , мені порадила моя подружка з Тернополя, і в Франківську і в Тернополі мені казали що тільки оперуватись так як медикаментами таке не лікують, після першої консультації в Людмили Леонідівни 10.03.2016року і здачі всіх рекомендованих аналізів безкоштовно так як ми застраховані залізничники, через три дні ми прийшли на другу консультацію, після чого нам призначили лікування. місяць ми лікувались і вже скільки часу третій рік жодних проблем не маємо, і операцій не треба так як нам радили в Тернополі та Франківську. щиро вдячні та найкращі побажання.
Доброго дня дівчатка! А може хтось порадити гінеколога у Києві, дуже потрібно саме там? Подруга скинула ось це Гінекологія в Києві Консультація лікаря-гінеколога прочитала, начебто непогано. Але хотілося б розглянуті й інші перевірені варіанти.
Яремко Юлія гінеколог з медінституту дуже сподобалась, це розумна, чуйна та відповідальна лікарка!Два тижні тому лікувалась у неї, уся діагностика та лікування було на найвищому рівні, тепер спокійна за себе і свою майбутню дитинку, дуже вдячна за допомогу!!!