http://greenbloodgang.mmoguildsites.com тільки почали робити сайт) він ше андер констракшин але відгуки приймаються вже)
Народ ВИ задовбали! Ніхто Вам не каже сидіти і шпіляти ВОВ 24/7 ми нармальний народ! пєм пиво, вболіваєм за карпати, ходимо на вечерухи і концерти, зажигаєм до дівчати і тд. але це не заважає мені прийти одного разу включити комп і зробити з дружбанами рейд!!! ВСІХ КОМУ НЕПОДОБАЄТЬСЯ ВОВ НЕ ПИШІТЬ СЮДИ ! задовбали ВАШІ ТУПІ пості типу - це зло гімно, вилазте з монітолрів! чого вас це гребе не нравиться не бався ЦЕ ПОСТ ВИКЛЮЧНО ДЛЯ ЛЮДЕЙ ЯКІ ЦИМ ЦІКАВЛЯТЬСЯ! РЕШТА ІДІТЬ КУДА ПОДАЛЬШЕ!
Дивись! Чувак в ВоВ не бавиться, а троль трольом! Не хочеш життя просирати - не сиди на чужих топах і не хар людей. Від таких як ти нудить вже. А якщо ти на це відпишеш, то це ще раз підтвердить мою думку, що робити тобі в житті більше нема чого.
А для всіх бажаючих приєднатись до нашої компанії або просто поспілкуватись на тему WoW, яко хоббі - пишіть і заходьте на нашу сторінку на Facebook - Green Blood Gang. або пишіть мені в приват (особливо львівські) - вискочемо десь разом на пиво
Колись був такий демотиватор: підліток з вагітною дівчиною і надпис "КРАЩЕ Б ВІН КАЧАВ ЕЛЬФА" А взагалі ігри - це один з видів задоволення, а не сенс життя. Головне - правильно розставити пріоритети і тоді все буде добре і без крайнощів. Хоча, звісно, у кожного своє "добре"...
так вони ше бігають тут по Шевченківському гаю з мечами і думають шо вони ельфи, орки і шо їм по 800 років
де, скажіть мені, я теж побігаю... з.і. Після перерви в 1.5 року знову почав бавитись у се чудо-творіння.... Поки на піратці... Люди, де берете карточки (львів) і скільки зара коштує... знаходив від 70 до 150 грн за місяць гаму...
так вроді ж офіційно 20 долларів (160 грн) місцяь... це без знижок і різних спец акцій. Карточки в неті замовити можна
Хотів створити окрему тему на форумі "Комп'ютери", але нажаль не маю на це належних прав. Я сам гравець в World of Warcraft, але ось десь місяці 2 тому відмінив свою підписку. Але з радістю її б продовжив (особливо під час старту Mists of Pandaria), якби зібрались хоча б 10 українців і оформили власну semi-hardcore PvE гільдію, щоб мати в теорії можливість позмагатись з такими монстрами, як DREAM Paragon, Blood Legion чи Kin Raiders. Чого мені хотілося б від гільдії: 1. Всі гравці з України для можливості спілкування рідною мовою. До того ж більшість топових PvE гільдій однонаціональні (фінські, корейські, американські, російські). 2. Гільдію розмістити на малонаселеному англомовному (бажано PvE) сервері. Просто не люблю російський клієнт, необхідність обирати кирилічний нік, лаги в Stormwind'і і можливість бути зловленим агресивним PvP'шером з іншої фракції. Зате на малонаселеному сервері значно більші шанси отримати Realm First. 3. Високий рівень скіллу та культури спілкування гравців, знання власного класа/спека, знання тактик босів, вивчені професії, наявність мікрофону, стабільний інтернет та можливість рейдити за графіком 3-4 рази на тиждень. А також бажання змагатись за перші місця. В теорії, можуть долучитись і гравці, які ніколи не грали у WoW, за умови, якщо вони здатні дуже швидко вчитись, читати уважно гайди на сайтах та витратити на гру досить часу. P.S. Ось мій арморі (2 місяці я не рейдив, майже всі досягнення мої були здобуті в пуг рейдах) - http://eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Pallybunny/advanced
По-перше, раджу почитати Вам правила, у т.ч.: та По-друге, я зараз навчаюсь на 6ому році в університеті (і можливо останньому, якщо керівництво закладу зможе дозволити нам захистити диплом у цьому році) - 1ий рік маґістеріуму після 4ох років бакалаврату і 1ого року навчання за програмою спеціаліста (маю диплом про повну вище освіту). А ще я вже маю 2 роки стажу роботи і посаду Інженера-програміста. Тому маю прохання, не надсилати мене назад у школу, вдруге я не витримаю. І те, що я граю у World of Warcraft та отримую від цього задоволення, не дає Вам права судити про мою особистість. Всі подібні повідомлення прошу надсилати мені в приват, а ще краще - не надсилати. Дякую за розуміння.
Народ,давайте організуємо сходку у Львові воверів! якшо подібні сходки десь проходять,скиньте ссилку на групу вконтакті і т.д будь ласка.