Гільдія WoW

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Chuchupaka, 14 вер 2010.

1. Chuchupaka

Chuchupaka Member

http://greenbloodgang.mmoguildsites.com

тільки почали робити сайт) він ше андер констракшин але відгуки приймаються вже)

2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Вилазьте з моніторів!!!!!
    Не пропадайте за тою фігньою!!!

3. Chuchupaka

Chuchupaka Member

Народ ВИ задовбали! Ніхто Вам не каже сидіти і шпіляти ВОВ 24/7
    ми нармальний народ! пєм пиво, вболіваєм за карпати, ходимо на вечерухи і концерти, зажигаєм до дівчати і тд. але це не заважає мені прийти одного разу включити комп і зробити з дружбанами рейд!!!
    ВСІХ КОМУ НЕПОДОБАЄТЬСЯ ВОВ НЕ ПИШІТЬ СЮДИ ! задовбали ВАШІ ТУПІ пості типу -
    це зло гімно, вилазте з монітолрів!
    чого вас це гребе не нравиться не бався
    ЦЕ ПОСТ ВИКЛЮЧНО ДЛЯ ЛЮДЕЙ ЯКІ ЦИМ ЦІКАВЛЯТЬСЯ!

РЕШТА ІДІТЬ КУДА ПОДАЛЬШЕ!

4. Templar

Такий для Вас сенс життя? Жаль, Ви його просираєте!

5. nastinka

nastinka відсутня

краще взагалі цю тему закрити. і повчити граматику ;)

• Подобається Подобається x 2
  6. Bomko

Bomko New Member

Дивись! Чувак в ВоВ не бавиться, а троль трольом! :haha:

Не хочеш життя просирати - не сиди на чужих топах і не хар людей. Від таких як ти нудить вже. А якщо ти на це відпишеш, то це ще раз підтвердить мою думку, що робити тобі в житті більше нема чого.

• Подобається Подобається x 2
  7. Bomko

Bomko New Member

А для всіх бажаючих приєднатись до нашої компанії або просто поспілкуватись на тему WoW, яко хоббі - пишіть і заходьте на нашу сторінку на Facebook - Green Blood Gang. або пишіть мені в приват (особливо львівські) - вискочемо десь разом на пиво :)

Вкладення:

8. Bomko

Bomko New Member

WoWScrnShot_122109_011143.jpg

Перед Ігнісом в Ульдуарі (horde side)

9. Osin

Osin Well-Known Member

Колись був такий демотиватор: підліток з вагітною дівчиною і надпис "КРАЩЕ Б ВІН КАЧАВ ЕЛЬФА" :haha:
    А взагалі ігри - це один з видів задоволення, а не сенс життя. Головне - правильно розставити пріоритети і тоді все буде добре і без крайнощів. Хоча, звісно, у кожного своє "добре"...

• Подобається Подобається x 3
  10. Tony

Tony Well-Known Member

так вони ше бігають тут по Шевченківському гаю з мечами і думають шо вони ельфи, орки і шо їм по 800 років о_О

11. comanche

comanche знайшовся

о_О де, скажіть мені, я теж побігаю...
    з.і. Після перерви в 1.5 року знову почав бавитись у се чудо-творіння....
    Поки на піратці... Люди, де берете карточки (львів) і скільки зара коштує... знаходив від 70 до 150 грн за місяць гаму...

12. Tony

Tony Well-Known Member

так вроді ж офіційно 20 долларів (160 грн) місцяь... це без знижок і різних спец акцій. Карточки в неті замовити можна

13. comanche

comanche знайшовся

тупанув, не глянув на офф сайті, а вони підтримують Віза Інтернет :) буду сьогодні бавитись...

14. Bunneh

Bunneh New Member

Хотів створити окрему тему на форумі "Комп'ютери", але нажаль не маю на це належних прав.
    Я сам гравець в World of Warcraft, але ось десь місяці 2 тому відмінив свою підписку. Але з радістю її б продовжив (особливо під час старту Mists of Pandaria), якби зібрались хоча б 10 українців і оформили власну semi-hardcore PvE гільдію, щоб мати в теорії можливість позмагатись з такими монстрами, як DREAM Paragon, Blood Legion чи Kin Raiders. Чого мені хотілося б від гільдії:
    1. Всі гравці з України для можливості спілкування рідною мовою. До того ж більшість топових PvE гільдій однонаціональні (фінські, корейські, американські, російські).
    2. Гільдію розмістити на малонаселеному англомовному (бажано PvE) сервері. Просто не люблю російський клієнт, необхідність обирати кирилічний нік, лаги в Stormwind'і і можливість бути зловленим агресивним PvP'шером з іншої фракції. Зате на малонаселеному сервері значно більші шанси отримати Realm First.
    3. Високий рівень скіллу та культури спілкування гравців, знання власного класа/спека, знання тактик босів, вивчені професії, наявність мікрофону, стабільний інтернет та можливість рейдити за графіком 3-4 рази на тиждень. А також бажання змагатись за перші місця.

В теорії, можуть долучитись і гравці, які ніколи не грали у WoW, за умови, якщо вони здатні дуже швидко вчитись, читати уважно гайди на сайтах та витратити на гру досить часу.

P.S. Ось мій арморі (2 місяці я не рейдив, майже всі досягнення мої були здобуті в пуг рейдах) - http://eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Pallybunny/advanced

15. Templar

Bunneh, краще б до школи ходили.

16. Bunneh

Bunneh New Member

По-перше, раджу почитати Вам правила, у т.ч.:
    та
    По-друге, я зараз навчаюсь на 6ому році в університеті (і можливо останньому, якщо керівництво закладу зможе дозволити нам захистити диплом у цьому році) - 1ий рік маґістеріуму після 4ох років бакалаврату і 1ого року навчання за програмою спеціаліста (маю диплом про повну вище освіту). А ще я вже маю 2 роки стажу роботи і посаду Інженера-програміста. Тому маю прохання, не надсилати мене назад у школу, вдруге я не витримаю. І те, що я граю у World of Warcraft та отримую від цього задоволення, не дає Вам права судити про мою особистість. Всі подібні повідомлення прошу надсилати мені в приват, а ще краще - не надсилати. Дякую за розуміння.

• Подобається Подобається x 1
  17. Народ,давайте організуємо сходку у Львові воверів! якшо подібні сходки десь проходять,скиньте ссилку на групу вконтакті і т.д будь ласка.

а де твій аватар? :)