ГЕТЬ ВІД МОСКВИ!!!...???

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 жов 2011.

?

ГЕТЬ ВІД МОСКВИ!!!

Голосування закрито 23 жов 2011.
  1. Геть якумога далі та якумога швидше (ЗА)

100,0%
  2. "Хутко до москви". (проти)

0 голосів
    0,0%
  3. Флюгер

0 голосів
    0,0%
  4. Не знаю

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Мало.

Ні не можете. Бо це буде не щиро. І Вам для цього треба чинити над собою насилля, щоб вичавлювати із себе не рідну мову.

Та отримую не я , а Ви. Я як був Українським Українцем,- ним і залишаюсь. А Ви фактично змінили позицію і стали кацапкою. Якою по природі і народженню і були. Кацапка в Україні.

Ви можете скаржитись скільки хочете, і кому хочете. Суті... вашої суті це не змінить.

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Это правда. Мне действительно легче писать на украинском языке. Я очень давно уже ничего не пишу на русском. Все бумаги на работе - исключительно на украинском языке. Но что делать? На войне как на войне. :rolleyes:

Specially for you.

3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Первый вариант - однозначно. Чем быстрее, тем лучше

4. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Ну как же Москвину-то без Московщины, :rolleyes:

5. Inga

Inga Дуже важлива персона

Гранд, Вы действительно рускоговорящее дитя мегаполиса :)

Вы пользуетесь плохими онлайн-переводчиками и к тому же в этих переводчиках пишете не правильный русский текст

Суті... вашої суті це не змінить
    Нужно было писать не сутИ и не сущностИ, а сущностЬ (не изменит (кого?что?) сущность)
    т.е.
    сущность... Вашу сущность это не изменит

потом идете в правильный онлайн-переводчик и оказывается
    что сущность - сутність

и получаете:
    Сутність... Вашу сутність це не змінить

:)

6. ГРАНД

Ви не читали твір Дж.Лондона "Зов предків"? Так от я, як той собака Бек, головний герой твору.;):))
    Мені на нього начхати. Ті кому адресовані мої пости їх чудово розуміють. І цього цілком достатньо.

Дякую за навчання. Але це і справді їхньої (можливо і Вашої) сутності (суті) не змінить.

7. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Гранде, знов закортіло відхреститися від відповідальності? Знов плач Ярославни про ворогів українства в Україні - руських, кацапів, московськомовних і т.д.
    А де українці? Картоплю саджають, сапають, копають? (Метафору Корчинського пригадали?)
    Чи то не українці "свєю хатою з краю" дозволили Януковичам і Табачникам (Литвинам, Олійникам, Могильовим, Лєвченкам) творити бєспрєдєл в своїй країні?
    Чому малесенькі Грузія, Естонія, Латвія, Литва (і в них панували царі-кацапи, більшовики, КДБ, і в них зараз "прикметникові" руські складають ненайменший відсоток населення), чому вони спромоглися досягти того, що в Україні залишається бути нездійсненною мрією?
    Чесно, по-чоловічому відповісти можете?
    А сваритися "ой Одарко, гді буде, перестань бо вже кричать" з Танною та Інгою - це тільки пару випускати.
    Що болить воно за Україну, розумію. І в мене, кацапки, через Януковича і Табачника теж болить. Але не там ви шукаєти полегчення свого болю.
    І звиняйте, що повчаю.

8. ГРАНД

А проголосувати?;) Чи "зов предків" не дозволяє?

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

Мова - це просто спосіб спілкування. Чому ж вона ворожа?

Це приблизно як взяти арабські цифри і сказати: "Арабські цифри ворожі, бо я ненавиджу арабів". %-)

10. ГРАНД

Можу. Одним словом. СТРАХ! Тому і волаю за кожної нагоди НЕ БІЙТЕСЬ!!!

А я з ними не сварюсь. Це вони вважають що сваряться зі мною. А я їх тільки ніжно покусюю.:)) Трошки сильніше, трошки слабкіше, по всякому. а вони від цього шаленіють. :))

Нічого-нічого. повчайте-повчайте. Я люблю коли мене повчають. І з всього масиву повчань я ретельно відбираю раціональне.:rose:

п.с. і не кацапка Ви зовсім. В класичному розумінні кацапства.:pardon:

11. ГРАНД

От дурні євреї. Бо музика то є музика. І ворожою бути не може. А вони до цього часу категорично забороняють виконання на території Ізраілю творів ґеніального Ріхарда Вагнера. Не знаєте чому? А я знаю. Бо євреї мають добрячу пам"ять.

Так то ж цифри. Ними не виголошують смертні вироки цілим поколінням твоїй нації. Не плутайте Боже з праведним.

12. olegp

olegp миється в бані

ну, Вы сравнили:)):rock::))

13. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

«Танго смерти»

Во время пыток, истязаний и расстрелов в концентрационном лагере "Яновский" (г.Львов), всегда играла музыка. Оркестр состоял из заключенных, они играли одну и ту же мелодию — «Танго смерти». Автор этого произведения остался неизвестным. В числе оркестрантов были — профессор Львовской государственной консерватории Штрикс, дирижер оперы Мунд и другие известные украинские музыканты.

Накануне освобождения Львова частями Советской Армии, немцы выстроили круг из 40 человек из оркестра. Охрана лагеря окружила музыкантов плотным кольцом и приказала играть. Сначала был казнён дирижер оркестра Мунд, дальше по приказу коменданта каждый оркестрант выходил в центр круга, клал свой инструмент на землю, раздевался догола после чего был казнён выстрелом в голову.

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

їхав я нині з Тернополя до Львова лоховозкою “Москва - Ужгород”
    мало того, що за квиток здерли втричі дорожче, ніж зі Львова до Тернополя, та ще й дихати не було чим -- як сауна з циганами :bad:

може й справді "геть від Москви"? :rolleyes:

15. ГРАНД

Лоховозкою кажете? Сауна з циганами кажете? Дихати важко було кажете?
    Ну-ну. Скоро ще крутіше буде. молже це Вас до тями приведе?
    Інший погляд (5)

http://www.youtube.com/watch?v=x5wIL-fzdSo

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ні. Це зробило населення півдня та сходу, яке ще ті "українці". Дивимось мою тему "усі негаразди від русифікованого населення".

Як раз тому, що там більшість населення на 91 рік складали люди антирадянські й антиМОСКОВСЬКІ налаштовані. А тих, що за москву вони ще й законами о громадянстві приструнили.

17. olegp

olegp миється в бані

не надо врать, з Тернополя до Львова шо лоховозкою “Москва - Ужгород, шо вашей местной лоховозкою В ВАГОНЕ ОДИНАКОВОЙ КАТЕГОРИИ-одинаково, у УЗ ЕДИНВЫЕ ТАРИФЫ

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Олегп, вот нифига. Тарифы разные. От Киева до Днепра запорожским поездом в купе ехать ДЕШЕВЛЕ, чем от Киева до Днепра в купе днепропетровским поездом.

19. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

может быть фирменный паровоз или скорый?

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А я вот каждынный день хожу то в сторону Москвы, то от неё. Правда, всего километра полтора. Но всё же...

а де твій аватар? :)