ГЕТЬ ВІД МОСКВИ!!!...???

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 жов 2011.

?

ГЕТЬ ВІД МОСКВИ!!!

Голосування закрито 23 жов 2011.
  1. Геть якумога далі та якумога швидше (ЗА)

100,0%
  2. "Хутко до москви". (проти)

0 голосів
    0,0%
  3. Флюгер

0 голосів
    0,0%
  4. Не знаю

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Таки дедушка Фрейд (или ФрОйд) был прав!:))

2. forester

forester Well-Known Member

Интересно, что же за такая "украинская национальная идея" не даёт Вам трезво глядеть на окружающие вещи?

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Як що "вєщью" Ви вважаєте Московщину, то це помилково. Московщина навіть не "вєщь", а аморфна , смердюча субстанція, як складається переважно із газу та нафти. Дивитись на цю суббстанцію як на "вєщь" і справді може лише людина яка перебуває в стані крайнього сп"яніння, а простіше кажучи - алкоголік.
    І стосовно тверезості. Коли про неї мичить мутірована корова з двома головами , та ще й при цьому рясно обдаючи оточуючих нестерпним перегаром - то це навіть не смішно.

4. forester

Как много пустословия!... А об "украинской национальной идее" ни буквы. Вы на простейшие вопросы можете ещё отвечать? А? Господин Гранд?

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Да, бывают в этой жизни и алкоголики. Не все же наркоманы. И надо бы оставить эту Московщину в покое - так нет же у вас на то никакой возможности, тянет получить дозу каждый день и всё! :rolleyes:

6. ГРАНД

Що саме цікавить Вас стосовно Української національної ідеї? я вже її формулював. Як що Ви провтикали цей момент, то це Ваша проблема.

7. forester

А Вы считаете, что я каждый Вас пост читаю? Нет, пан Гранд, у меня на глупости не всегда находится свободное время. Посему с Вашей национальной идеей я не знаком, и могу только о ней догадываться.
    Так, как же с "идеей -то"?

8. tanna

Та нечего там догадываться. Известна его идея. Бей *кацапов* - спасай Украину! Самое печальное то, что идея утопична в своей основе. И всех *кацапов* не перебьешь, и Украину спасать надо другими методами.

9. ГРАНД

1. За те вистачає глупості та часу, щоб питати про те, про що вже писано і сказано.

2.Ваша країна і Ви як її мешканець можете тільки огадуватись про інші країни та їх національні ідеї. При тому, що вони (національні ідеї ) вже давно поубліковані. То хто ж вам лікар?

Див. п.п. 1-2

Ось інша кацапка все як і належно кацапам спрощує, до самого примітивнішого. Мабуть передивилась раз на день "Ну пагаді" по 15 хвилин, замість того, щоб вивчити звідки беруться батони та ковбаса.
    Мабуть тому, жодного коментаря який би висвітив власну думку на всьому форумі від цієї кацапки не знайти. або хоча б відкритої теми, новини , тощо.

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Єдина причина цього у тому, що русифіковане населення України не дає нам жити. І каменюки у бік Московщини - то є каменюки в наших, приватних, москалів.
    Історія України після 1991 року - це, на превеликий жаль, історія боротьби з русифікацією у головах більшості населення України.

11. tanna

І як же ви боритесь? Ось так:

Ну-ну, боріться далі. Вся боротьба ваша - образи і брехня.

12. ГРАНД

Саме так. І це доволі ефективний спосіб. Чи Ви вважаєте краще було б вчинити погроми? Я думаю все ж таки краще так.

Ви і є брехня. Боролись, борімося і будемо боротись, аж поки не відсепаруєм вас, або не українізуєм. Вибір у вас не великий.

13. tanna

Совсем нет. Хотя если ваша цель - вызвать агрессию и выставить себя хамом - да, это эффективный способ.

Маньяк какой-то. :rolleyes:

Зря. У меня есть варианты, но вы не способны их осуществить.

14. ГРАНД

Моя мета вас відсепарірувати від Української України. І ким я виставлю себе при цьому - не важливо.

:rolleyes:

Ваші варіанти це розклад потягів на московщину та розклад руху літаків в тому ж напрямку. І я тут дійсно ні до чого.

15. tanna

А я никуда не собираюсь.

А туда тем более.

И прекратите это безобразие. Я вам не доверяю. Вы налепите кучу ошибок под моим ником. :ireful:

16. ГРАНД

Для того і стараюсь, щоб хутко засбирались.

Брехня. Саме туди. Там живут соплемінники та єдінавєрці. З якитми вас пов"фязують мільони сімейних зв"язків. Не до польщі ж Вам збиратись? А в Україні ваші януковичі з табачниками все зроблять, щоб було жити нестерпно. Але вони вороги українства і іншої України у Українців немає. тому з ними все ясно. вони вороги і будуть зачищені(політично), аж до втечі хто до московщини (Янукович) а хто до Ізраілю (Табачник ще при Кучмі туди дорожку протоптав)

Менше всього мене хвилює Ваш нік. А вести переписку ворожою мовою зі мною, я можу дозволити лише московськім москвинам. Їм простительно.

17. tanna

Та какая вам разница, на каком языке вести со мной переписку? Вы стали меня оскорблять, когда я разговаривала с вами исключительно на украинском языке, но это для вас не имело никакого значения. Нечего прикидываться.

18. ГРАНД

Різниця? Різниця велика. Московська мова ворожа. Москвин зовнішній ворог, тому коли він дописує своєю ворожою мовою цілком природньо. Аале коли громадянин України дописує українцеві ворожою мовою, то він автоматично позиціонує себе як ворог. Бо лаятись можна (ба навіть треба) виключно українською мовою. Навіть в такий спосіб державну , рідну мову зтверджуючи та розививаючи. але ворог на те і ворго щоб протиставляти своє бачення баченню візаві. Ви навмисно позиціонували себе як ворог, при тому підкресленно ігноруючи українську мову і принципово обираючи кацапську (тоб то ворожу). От би взяли та принципово перейшли на польську, литовську, ба навіть на іврит - було б куди оригінальніше та зрозуміліше. Принаймні виглядало б не вороже по відношенню до Української мови, а не до конкретної особи.
    Отже Ви самі себе позиціонували як кацапку, ворожу всьому українському, а тепер ще й жалієтесь. Несіть свого кацапського хреста вже до кінця. :))До хутора Михайлівського.

19. forester

Докажите.
    Большинство деятелей украинской (не Вашей) культуры разговаривали на обоих языках, а успеха добивались именно на российской "мове". С чего это теперь вдруг российский язык стал вражеским?

20. tanna

Так я вам целый стих запостила! Мало? Могу ещё.

Вы сами меня определили во враги. Вот и получите.

Неправда. Не определяла, но скоро пожалуюсь. За цитаты.

а де твій аватар? :)