Цутому Хата — японский политик, в 1994 году на протяжении нескольких недель занимавший пост Премьер-министра Японии.
[OFFTOP]))) І чому нас не вчили на філологічному факультеті, що робити у таких випадках? Просто не знаю. [/OFFTOP]
А Бістро, це коли москальський казак в Парижі на початку ХІХ століття робив за рогом будинку "по маленькому".
"Геть якумога далі та якумога швидше (ЗА)" За безграмотность проголосовало 100%. И это при любви к украинскому языку.
та немає ніякого вибору мені без різниці чи російські, чи україньські, чи ще якісь тільки глупа людина відмовляється від роботи через якісь свої страхи, забобони чи упередженість
ні, мова в темі йде про про можливість співпраці між мешканцями України та Росії і я вважаю, що з росіянами подекуди ліпше співпрацювати, аніж з (щирими) українцями
Я не працював з українцями, але порiвняння мiж росiянами та мешканцями будь-якої розвиненої країни - не на користь росiян. Або якщо взяти партнерськi програми в iнтернетi - в рунетi "кiдалова" бiльш нiж достатньо, я навiть уявити такого не можу десь в америцi.
бачте, а в мене іньший досвід тільки одна дамочка була ... дивною, так і не зрозумів, що вона від мене хотіла ))))