Геть Вакарчука!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем npocmo, 28 чер 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Мені це дуже не подобаєтся,але мені не подобается і жити в смітті

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Чисто там де прибирають. Там де не прибирають брудно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти поляк, чи з Казахстану як Васька, фіг поймеш взагалі.

• Тупо Тупо x 2
  4. Patrick

Patrick Well-Known Member

А в тебе певно все засрано по самі вуха. Що в брамі , що в помешканні один хрен - всюди брудно....але за то рідне своє.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

Піймати і нахрен депортувати , хай в себе в Бібирці срають.

• Тупо Тупо x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це еміґрант. Батьки його були еміґранти до Галичини, напів з Волині. А його вигнали з Франківська за якісь темні справи. Ось і він комплексує з Києва, чомусь на ЛФ, хоча до Львова не має стосунку. Галичину ненавидить, історії Львова не знає. Триндить бздури. Зрештою і до Києва він історично немає стосунку. Якийсь совєтський перекотиполе-іміґрантик цей Дзеко.

• Подобається Подобається x 2
  7. prius

prius Well-Known Member

Цілодобово сидить за компьютером,жирний ,брудний,ненавидить всіх крім потроха

• Смішно Смішно x 1
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Ворон, ну не всім повезло жити з діда прадіда в НЙ :pardon:

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

@prius, :facepalm:

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

@Hyligan Не всім повезло бути рагулями. :pardon:

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Ворон Ой не скажіть :mocking:. Рагуль він і в Америці рагуль, і реднеком стане хіба в третьому поколінні :)))

12. prius

prius Well-Known Member

@Hyligan а що таке рагуль

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

@prius, чесно, не знаю.
    Але думаю що з точки зору кацапа то всі українці, з точки зору міських то всі сільські, з точки зору рускоязичних то україномовні, для тих хто на Америці це ті хто залишились в Україні :))) Особливо полюбляють це слово люди які "піднялися"....втік з села, почав називати "місто" "городом" а шкарпетки"-"нАскамІ" і вже називає рагулями всіх хто каже "шкарпиТа" :mocking:

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо судити за Дзеком в США і подібними це чиста правда.

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Рагуль це колгоспник з села який виїхав до Києва і уявив себе репрезентантом українського народу. Це громадянин України молодого віку який ухиляється від мобілізації і захисту України від загарбників. А натомість сидить денно і нічно на форумах і хамить старшим панам, не виймаючи дилдо із ануса. Це маленький барига-колгоспник котрий уявляє що решта світу складається із таких же бариг колгоспників як і він. І якщо вони інакше виглядають, сповідують інші цінності або не дай боже живуть в інших країнах - такі ж бариги-колгоспники як і він але вміло маскуються. Рагуль ніколи не повірить що у світі існують не тільки рагулі і дзеки.

16. npocmo

npocmo дачник

панове, хто кричав, шо реклама - це нормально...
    питання: чи винні мені гроші користувачі, які в цій темі пишуть не по темі? )
    (ну я розумію, що особисті розборки підтримують кількісні показники... але не замовляв такого тут... видалити зайве не можу, а модератори мабуть корумповані)

• Смішно Смішно x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Рагуль це політтехнолоґія. Вона направлена на провокацію ненависті між різними частинами українського суспільства тоді коли суспільству необхідна консолідація. Між різними частинами України, або діаспорою. Провокація ненависті до іноземців взагалі, за виключенням росіян, з котрими рагулі найкращі друзі не дивлячись на війну. Рагулі є і серед політиків, і серед журналістів і серед інших соціальних та професійних груп. Особливо смердячих із показним пафосним патріотизмом іменують дзеками.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В цій темі є тема?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

От це в десятку, "рагулі", "волиняки", "вуйки", "закарпутці", "вишивата" якщо і не вигадано кацапами то вміло експлуатується....
    А от тут ви якраз робите те про що пишете в першій частині...

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі в реалі слово "рагуль" практично не зустрічається, взагалі перший раз почув його ввд Чорного кАбЄля тут на хФорумі, разом з "свідоміт" )

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)