Геть Вакарчука!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем npocmo, 28 чер 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. npocmo

npocmo дачник

коли будеш повертатися пізно ввечері додому... проходити повз людей напідпитку... згадай тоді... оцю свою байдужість до змісту реклами... )

2. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

чого ж ти тоді не проявляєш свою небайдужість до подібної реклами на бігбордах свого міста? там ще й не таке рекламують! Так ніби вперше в житті рекламу побачив)

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Колись я теж так реагувала, як ти. Потім згадала радянські часи, коли нічого не було, ні реклами, ні конкуренції, але ж були генделики й дядьки напідпитку. Й чим більше я думала про ту проблему, тим більше розуміла, що мої обурення такі ж поверхневі й безглузді як бодання стіни. Неможливо усіх порівняти під одну лінійку, та всіх навчити як один хоче. Тут доречно буде процитувати Кергуду:
    Істина в тому, що кожний має свій особистий шлях розвитку й повинен його пройти. Мені не потрібно намагатися змінити оточуючих. Достатньо самій робити так, як вважаю правильним, та вчити своїх дітей. А як відомо подібне притягує подібне. От і весь секрет.
    В мене в родині не було традиції випивати, я й сама не вживаю, тільки дуже інколи і дуже трохи. Моя донька взагалі не бачила мене з чаркою в руках. Свята ми проводимо не за столом, а наприклад, в театрах.
    Не треба нікому читати моралі, Моралі не любить ніхто. Змінюй суспільство через власну родину.
    От ти, особисто, скільком своїм дітям передав власний досвід і приклад, га? Так може над цим попрацювати, а не ганяти повітря порожніми звинуваченнями ;)

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

@npocmo, а ви вживаєте алкоголь? А інших пригощаєте, ну там на ДН чи пЄрвого мая, чи на день революції соціалістичної?

5. npocmo

npocmo дачник

1)в нас є 2 бігборди... один з соціальною рекламою, другий депутатський...
    2)на місцевому рівні я вільно висловлюю все шо думаю, у тому числі й про ганделики, і про рекламу, і багато іншого...
    а Вакарчук лізе з пивом через телевізор... (

6. npocmo

npocmo дачник

ні... взагалі не вживаю, і не поважаю тих, хто наливає іншим...
    пробував, мені не подобається стан сп'яніння

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я от теж сам не вживаю, але переагітовувати інших теж перестав, по перше то дуже невдячна справа, по друже чому я повинен лікувати когось безкоштовно....кожен живе як хоче, і кожен впевнений що він правий, не морочте собі і комусь голову порадами які йому не потрібні

8. npocmo

npocmo дачник

пригадалося... людина викидає сміття поблизу річки...
    на моє обурене зауваження - відповідь така:
    "так усі тут викидають"...
    я став боятися, шо накидають, стане традицією... а потім узаконять...
    може дешевше попередити...
    з алкоголем - те ж саме... вони лізуть з телевізора в кожну хату...
    не страшно? )

9. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

тебе б у велике місто - роботи б вистачило надовго))
    більше ніхто не лізе? от чесно, стільки реклами от в цю хвилину йде, а про пиво як спонсора того туру не бачила.

• Смішно Смішно x 1
  10. Latana Royal

Ми з першим чоловіком жили біля річки. Майже центр міста, 10 хвилин пішки угору, а внизу, біля річки, побудували нові багатоповерхові будинки.
    В тих будинках не дешево коштували квартири, а отже публіка зібралася солідна, АЛЕ! було кілька квартир, які дали тим, хто жив у власних хібарках на тому місті, те побудували багатоповерхівки. І от що цікаво: ті мешканці, які придбали за гроші квартири, охайно і обережно ставились до майна й свого, й суспільного, ремонтували не тільки свої квартири, а й приводили до ладу холи біля квартир та на сходових клітках. А ті кілька, кому квартири дали на шару, замість їх розвалених халуп, весь час смітили у ліфті, малювали на стінах, пасли кіз на клумбах, дозволяючи їм ламати молодесенькі березки, що інші садили.
    Ну й оці самі "діти землі", халупки яких ще залишилися поруч з великими новими будинками, усе сміття з двору носили до річки, створюючи там звалище.
    Чоловік одного вихідного дня одягнувся в старий одяг, узяв інструменти, мішки й пішов і вигріб звалище, вивіз машиною до сміттєвих баків. У наступний вихідний знову пішов прибирати коло річки... Я дивувалась, питаю: "Навіщо ти робиш ту безглузду роботу?"
    Він каже: "Я їх привчаю не складати тут сміття."
    " Як? Вони ж знову йдуть і кидають!" - не вкладалося в моїй голові. - "Чи не буде більш дієвим сказати їм, щоб не накидали?!"
    "Ну от уяви, - він каже, - підловлю я тут когось і почну його повчати того не робити. Він почне зі мною сперечатися, скаже, що тут всі так роблять, а я не витримаю й зацідю кулаком у його бидлячу пику. Він лежатиме зі зламаною щелепою й ще дужче, назло хотітиме викидати сюди сміття.
    А так, він прийде сюди за звичкою викидати сміття, а купи немає. Кине звичайно, озираючись, бо звик, але замислиться. Наступного разу спочатку прийде подивиться, чи є тут сміття, чи він на порожньому місці залишить і знову замислиться. Сміття притягне, але затемно, щоб ніхто не бачив. А вдень йтиме, дивитиметься на своє сміття й буде йому здаватися, що всі взнають чиє то сміття одиноко лежить біля річки. Й почне в ньому говорити коли не совість, так хоч побоювання що осудять інші".
    ;)

Останнє редагування: 29 чер 2016
    • Подобається Подобається x 2
  11. npocmo

npocmo дачник

1)тут має місце зіткнення двох світоглядів, двох культур...
    традиційне натуральне господарство практично не виробляє ніякого сміття... а міська культура - це пластикова тара, скло, будівельні неліквіди...
    2)я не згоден з тим, що ті люди отримали квартири на шару...
    але якщо вже уклали угоду - то треба інтегруватися, або продавати квартири та міняти місце проживання

12. Latana Royal

Питання не в тому, згоден ти чи ні про правила отриманя квартири тими людьми :)))
    Там інший висновок: якщо тобі не подобається, що хтось смітить в непотрібному місці, то візьми й прибери, покажи приклад, а не читай моралі :pardon:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. npocmo

npocmo дачник

один раз... а далі?

14. Latana Royal

Чому один? Стільки, скільки потрібно, доки інші звикнуть й погодяться з цим. :)))
    Чистота така річ, що її весь час підтримувати потрібно.

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А реклама проносного не обурює?

В самий раз?

• Смішно Смішно x 1
  16. npocmo

npocmo дачник

у вас є чудова нагода обговорити цю важливу тему у новій гілці )
    (я б заборонив рекламу ліків у другу чергу після алкоголю)

17. prius

prius Well-Known Member

Нє,постійно

18. prius

prius Well-Known Member

Чому?

• Тупо Тупо x 1
  19. prius

prius Well-Known Member

В моєму комплексі коли я купив квартиру жили в основному старші американці,зараж масово почали купляти квартири українці і полякі,паркінг в нас на двісті авто,завжди було чисто,баки для сміття через кожня 15 метрів,так нє ці свині викидають банки одразу на траву,а вчора гуляю зранку з псом, а на паркінгу лежать дві пусті фляжки з під львівського пива,зловив б хто це зробив,затовкав б в горлянку ці дві фляжки

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. npocmo

npocmo дачник

вам подобається працювати прибиральником?
    мені здається, що чисто там де не смітять...
    у т.ч. рекламою...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)