Герої України (туцькалка)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем afterstep, 8 сер 2009.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

"За выдающиеся личные заслуги перед украинским государством в развитии военно-технического сотрудничества, возвышение международного авторитета Украины, многолетнюю плодотворную работу постановляю присвоить звание Герой Украины с вручением ордена Державы Бондарчуку Сергею Васильевичу - генеральному директору Государственной компании по экспорту и импорту продукции и услуг военного и специального назначения"
    Главная заслуга - продажа по бросовым ценам оружия...куму! :clapping:

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

а треба було Путіну?:scratch_one-s_head:
    Нєдосмотр....нєдосмотр...:nea:
    Янукович де був?:ireful1:
    Куди дивився?:ireful1:
    Айяйяй....:sad:
    Ну нічого...він тоту оплошность ісправіт.:sorry:
    Всьо решта продавати іно Путіну.:)
    І кальсони теж...:sorry:

3. Дальневосточник

Я - не оспариваю, что продавать оружие надо. И не оспариваю, что всем продавать, кто купит - Путин купит? Продавать! Саакашвили купит? Продавать! Но - по действительной цене.
    Я - о том, что героя дали - за продажу по бросовым ценам. Героя - за экономический ущерб Украине.

• Подобається Подобається x 3
  4. Romko

Судячи по тому,як успішно йшла торгівля в попередників Януковича,йому залишаєтьться торгувати армєйськими трусами і портянками. А чо... Можна в обход Путіна прямо в Китай...там армія велика...візьмут...

5. Дальневосточник

Кругом - враги?

Європарламент висловлює жаль стосовно рішення колишнього президента України Віктора Ющенка присвоїти звання Героя України лідерові Організації українських націоналістів Степану Бандері, який "співпрацював з нацистським режимом".
    Про це йдеться в резолюції, схваленій сьогодні на сесії Європарламенту у Брюсселі.
    Депутати Європарламенту висловили надію, що новий Президент України перегляне це рішення.
    "Сподіваємося в цьому контексті, що нове українське керівництво перегляне такі рішення, і буде дотримуватися відданості європейським цінностям", - написано щодо цього в проекті резолюції.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

А чому ж Ви не скопіювали до кінця?
    Як повідомлялося, депутати з фракцій Блоку Наталії Вітренко та Партії регіонів в Одеській обласній раді просять новообраного Президента України Віктора Януковича "знайти механізм і скасувати укази" Віктора Ющенка про присвоєння звань Героя України провіднику Організації українських націоналістів Степану Бандері та головнокомандуючому Української повстанської армії Роману Шухевичу
    http://ua.korrespondent.net/ukraine/1051151

Доречі де оригінальне рішення резолюції. Чи то проект? Таких проектів багато
    "Сподіваємося в цьому контексті, що нове українське керівництво перегляне такі рішення, і буде дотримуватися відданості європейським цінностям", - написано щодо цього в проекті резолюції.

Атака маргіналів. Аж смішно. Нехай Янукович знайде механізм. Нагадаю, ці звання не можна відібрати.

7. Дальневосточник

Шо сказала ната - равнозначно шо сказала фарион. Обсуждать маргиналов - слишком много им чести.

• Подобається Подобається x 2
  8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

КИЕВ, 25 фев – РИА Новости, Алена Мейта. Европарламент выражает сожаление по поводу присвоения звания Героя Украины лидеру Организации украинских националистов Степану Бандере, “сотрудничавшему с нацистским режимом”, и надеется, что новый президент Украины пересмотрит это решение. Соответствующая резолюция в четверг была одобрена на сессии Европарламента, передает украинское информагентство УНИАН.
    И чему ВЫ рады? Что в дерьме перед всей Европой?

9. syavych

syavych копач

Тим не менше в цій же резолюції дали добро і право на заявку на членство в Євросоюзі. З "дерьмом" би не хотіли зв'язуватись, а так, просто висловили свою думку з цього приводу. Ви ж також висловили на форумі своє ставлення до Бандери - і шо? Героєм від того він не перестане бути :pardon:

10. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Для Вас - может быть.
    Для меня - ничего не изменилось. Как я уже давно и неоднократно писал - фашист и убийца.

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

WIZARD,
    може нагадати Вам, якого кольору петлиці носили комуністи та вбивці? І біля якого (спортивного) магазину вони кучно живуть і місяцями не платять за свої досі неприватизовані квартири?
    Тобто ми платимо ще й за те, щоби в них було тепло в хаті.
    Я. Моя дружина.
    Моєму діду було "дуже тепло" в Середній Азії. А де замерз на лісоповалі дід моєї дружини - навряд чи комуністи-вбивці навіть в документах зафіксували.

Повстанці боролися за Україну. Спочатку проти німецьких фашистів, а потім - проти совєтських фашистів. А не проти німців та росіян.

• Подобається Подобається x 4
  12. Дальневосточник

Группы «бандеровцев» носили название по имени своего начальника. Их целью было создание самостоятельной Западной Украины. Для достижения этой цели они сообща действовали с немецкими войсками. Связь с нами осуществлялась II-м Управлением «Абвера» и Краковским пунктом «Абвера», который по указанию главного штаба вооруженных сил использовал «бандеровцев» на заданиях.

Сам БАНДЕРА находился в Берлине при главном штабе вооруженных сил. Я его однажды видел в Кракове, на совещании, а затем сопровождал его при переводе в Берлин, где я его передал полковнику «Абвера» Восток II в августе 1941 года.

http://scepsis.ru/library/id_2179.html

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось і все резюме.

• Подобається Подобається x 1
  14. Romko

Мдя....продовжим?
    Степан Бандера Автобіографія

15. PraV

PraV Well-Known Member

Какой был милый человек - евреев, поляков, русских и не согласных с ним украинцев любил до смерти.

16. Romko

Ага...:sorry:
    І штанята обпісював...:sad:
    І ябка крав...:sad:
    А потім котят мучив...:cry:
    ізвєрг...:ireful1:

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Значит - можно дальше "гадить"?
    А вообще-то, нам ведь жить вместе в одной стране еще долгёхоньео, я ТАК думаю, ТАК что надо заканчивать дрязги и не обращать внимание на то , кто , кому вешает какие-то железяки.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В тому, що жителі сходу і півдня не знають істрої України, не мають можливості дізнатись справжню історію, не винна Західна Україна.
    ЗУ не подобається теперішній типу президент, але це не завадило йому стати керівником цілої країни.

До речі, ви взагалі в курсі за що дають героїв України? Зокрема "за
    здійснення визначного геройського вчинку або визначних трудових
    досягнень". Тобто, герой не мусить догодити всім жителям України.

Так само ставлять пам'ятники. От у вас там стоять пам'ятники Леніну. Для нас він не герой, він невартий пам'ятника. І щось не біжите руйнувати ті пам'ятники, які не визнає друга половина країни.

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ябка жалко ......
    если ту в которой настоящая Украина (сиреч ЗУ) героически победила фашизм и боролась за освободжение всей остальной Украины - то такую историю ф топку, а данный о том кто сколько и даже с каким вооружением где - в большей степени доступны ... а вот выводы в чем победа Украины в убийстве 40-ка красноармейцев из Донецка или 40-ка Бандеровцев с Тернополя каждый для себя сам решает ...
    потому что он президент - большинства так и национальные герои не могут для меньшей части быть героями а для большей - ну помягче сказать - совсем не героями ...

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ви знаєте історію з книжок і московської пропаганди. А я знаю історію від реальних розповідей очевидців: від таких, як моя бабуся до таких, як Юрій Шухевич, з яким мала за щастя познайомитись. Відчуваєте різницю?

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

а де твій аватар? :)