Герої України (туцькалка)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем afterstep, 8 сер 2009.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

по-перше, я про це знав зі шкільних років.
    По-друге, працюючи в академічному інституті (гуманітарного профілю), а потім - на ТВ (інженером), зустрічався з багатьма обізнаними людьми. Не тільки з України.
    По-третє - в Штатах гостював в українців старшого покоління, слухав їхні спогади і - дивна річ - спогади різних людей з різних міст вкладалися в єдину систему.

Що Судоплатов, що Єжов, що Ягода, що Берія - лайно з однієї параші. Хтось із Ваший предків, мабуть, служив в одному відомстві з ними?

І що ВИ читали - "Мурзилку" за 1937 рік?
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=179145&postcount=1

Останнє редагування: 23 лют 2010
    • Подобається Подобається x 3
  2. Gambrinus

Gambrinus миється в бані

Боже-ж ты мой! Я, знаете, тоже не лаптем чанахи хлебал... Не нами произнесено "О времена!О нравы!"- это всегда будет произнесено о современниках ... Какое время-такие герои... Тут уж нам с вами выбирать- "На чьей вы стороне". Я на стороне своих предков.

3. Boris_Kiev

А я - на боці своїх. Котрих знаю поіменно починаючи з першої половини 17 ст.
    І мене чомусь історія совєтських "врєменщіков" і псевдогероїв не надихає.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я на стороні своїх.
    І героєм для мене завжди буде мій дід -окружний референт по ідеології ОУН-УПА(б).
    Який загинув в бою з бандитами- енкаведистами.
    І на стороні захисників своєї землі від окупантів.

5. Gambrinus

Gambrinus миється в бані

А я на стороне своего прадеда-казака "некрасовца". Который пережил румынскую оккупацию - дважды, с 1918-1940 и 1941-1944 в Измаиле. А его сын -(мой дед), бил немцев, которых на нашу землю всегда приводили галичане, сначала петлюровцы, потом будущие "герои" схронов и крыевок... Прадед оставался в Бессарабии с остатками (той-самой) "Брусиловской" армии- кстати! В которую стреляли херои "Макивки".

• Подобається Подобається x 2
  6. UDALA

UDALA Well-Known Member

Особенно радует геройство Бандеры , Шухевича и пр..
    Очень нравится это все жителям юга , и востока Украины.

7. Boris_Kiev

Знаю, знаю. Нещодавно займався заявкою на комутацію: Івано-Франківськ, вул. Бандери - Донецьк, вул. Леніна.
    Кому хто подобається.

8. UDALA

UDALA Well-Known Member

Почему же Ленина? Раздача ющенком героев бандерам и пр. , потянула за собой дальнейшие указания по переименованию улиц , проспектов , площадей именами этих самых...героев.

9. Gambrinus

Gambrinus миється в бані

Боря, а вы не занимались коммутацией в Одессе, в переулке Грибоедова ? Какие-то сволочи его переименовали в пер. Шухевича... За что ? Чем провинился Грибоедов перед укро.нацюками ? Кто такой Шухевич для Одессы ?! Скрывался там ? Так на юга все бандюки бегали... На всех улиц не хватит...
    Может найдется во Львове или Киеве улица для нашего Миши Японца ?

• Подобається Подобається x 1
  10. Boris_Kiev

А вулиця Кивалова вже є в Одесі?
    Ми з водієм якось в Харкові по приколу розпитували, де проспект Кушнарьова - тільки десятий пішохід зрозумів, що ми приколюємося. А держадміністрація харкова ледве відбилася від такої ініціативи ПР.

Gambrinus,
    Ви охолоньте і коли-небудь (не зараз) Вам підкажуть лінки на правдиву інформацію про те, за що і проти кого воювала УПА.
    Вам буде важко те переварити, але краще їсти сироїжки, ніж мухомори. :)

11. Mikr

Mikr Member

герои Украины

Или Екатерининской площадью назвать центр.площадь во Лювове! А что?! Одессе навязывают то.что ей и в страшном сне не снилось!

12. Gambrinus

Gambrinus миється в бані

Борис, не указывайте мне шо делать, а я вам не буду указывать куда идти...

13. Boris_Kiev

Не ображайтеся, але здибав я совєтську карикатурку зразку 1957 року.
    Називалася "Гаррі Трумен спостерігає".

Чоловічок стоїть у позі страуса, притиснувши до дупи бінокль і кричить: "Не вижу! не верю! Пусть мне русские докажут!" (мова йшла про перший совєтський супутник).

14. Gambrinus

Gambrinus миється в бані

Самокритично:good:
    Так шо спрашивайте...;)

15. Boris_Kiev

Я останні пробіли у цьому питанні закрив у 1989 році. Коли ще Інета у нас не було. І просто дивуюся тим, хто харчується російською пропагандою.

16. UDALA

UDALA Well-Known Member

Вам повезло , что вы не спросили в Одессе , где прошпект Бандеры , а то над вами бы здесь ...поприкалывались:haha:.

17. Gambrinus

Gambrinus миється в бані

Его бы сразу завезли на поля орошения, или на "Палермо":)))

18. renar

renar Well-Known Member

Ради интереса, Нестор Махно по Вашим понятиям на Героя Украины тянет?
    Обосную, в зоне влияния рубил в капусту всех кто не с ним и петлюровцев, и центральнорадовцев, и красных и белых. Вышел из крестьян, их интересы и защищал в меру возможностей.

19. Boris_Kiev

Електорат Януковича любить відразу "бакланку включать"?
    У нас таке практикують хіба що в районі ДВРЗ (Дарницького вагоноремонтного заводу). :)

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще на одного Героя поповнився список.
    Грицько Омельченко - безкомпромісний борець з педофілами!

а де твій аватар? :)