Відповідь: географія Більшість одеських форумчан вважає, що Україна - це геноцид росіян. Є таке опитування.
Відповідь: географія Ну, не форумчан, а одеситів; не Україна, а конкретно західна Україна... В мене родичі в Одесі живуть, деколи буваю в них, минулого року їздив вперіод "тьорок" через памятник Катерини "секонд" - багато цікаво і нового почув про західну Україну... :naci:
Відповідь: географія Спеціальне заради Вас зв'язався за допомогою ICQ з друзями з інших регіонів Росії. Діалог з мешканцем м. Новочебоксарську, Чуваська Республіка: -Я-(13:02:38 20/05/2008) Вот скажи, пожалуйста: что ты думаешь про Украину и город Львов? -Він- (13:05:00 20/05/2008) o_O -Він- (13:05:05 20/05/2008) не грузи а -Він- (13:05:06 20/05/2008) )) -Я-(13:05:19 20/05/2008) Серьёзно... -Він- (13:05:32 20/05/2008) ничего не думаю Діалог з мешканцем невеликого містечку з Смоленської області: -Я-(13:22:30 20/05/2008) Вот скажи, пожалуйста: что ты думаешь про Украину и город Львов? -Він-(13:24:35 20/05/2008) к чему вопрос? -Я-(13:24:57 20/05/2008) Просто интересно. -Він-(13:28:04 20/05/2008) ничего -Він-(13:28:34 20/05/2008) пох на них
Відповідь: географія дуже чітке визначення.... на жаль. вони ніц не знають про нас. http://habrahabr.ru/blog/podcasts/42241.html послухайте..... це відгуки людини, яка сама приїхала та подивилася (на київ)... зверніть увагу на слова: "насправді тут зовсім не так, як нам розповідають" і "Україна -- майже офіційний ворог"...
Відповідь: географія Чому ж нічого? У Росії дуже відомі анекдоти про Львів... Знаєте про росіянина який шукав "останієвку" (тобто зупинку) й отак і не знайшов! :D Або про випадки у львівських трамваях? Повністю ця фраза звучить отак: "...мне кажется чертовски унизительным тот факт, что страна. которая меньше, страна которую тут у нас ТИПА не любят, страна которая, в общем, чуть ли не официальный враг, оказалась куда более культурной, чем мы с вами..." Це ж є гротеск, тобто своєрідний підкол усій пропаганди з російського телебачення... А взагалі мене більше запам'яталося: "...друзья наши украинские..."
Відповідь: географія Скільки гуляв, а нових росіян на ЛФ не з'явилося .... Географія - наука, що вивчає земну поверхню. (це я щоб не було офф-топу)
Відповідь: географія Ну ось я з'явився, не зовсім росиянін але якраз з Новосибірська вітаю всіх. якщо кому цікаво - питайте...
Відповідь: географія Перше. Росія там, за Уралом - а у нас Сибір. Друге. У Сибіру ДУЖЕ багато багато нащадків українців - з різних причин, моїх предків вислали з Подiлля. Нас складно назвати українцями - ми погано знаємо мову (нас в школах не учили, тільки усна), ми майже не знаємо звичаї - ми живемо у іншій середовищі. Третє. Росіянами нас назвати ще складніше - ми все-таки пам'ятаємо хто ми. Я один з таких. Написав і сумно навіть стало
Відповідь: географія ласкаво просимо! ви -- сибіряк, я правильно назвав?.. якщо правильно розумію, то зара ви використовуєте онлайн перекладач?... можу порадити, як один з непоганих: http://pereklad.online.ua/ цікаву тему знайшов: http://forum.academ.org/index.php?showtopic=112579&st=15
Відповідь: географія Напевно так. Хоча такої національності все-таки немає. Я ще і віртуальну клавіатуру використовую. PS. Я ж тільки вивчаю мову, будуть помилки - сильно не бийте
Відповідь: географія Майже о моїх. І прізвище Мороз, і канал рили - але не в Комсомольське а в Барабинськіх степях. Бабця і прабабуся розповідали як все було. Не так погано, але і хорошого мало. А може просто з часом спогади згладилися...