Генпрокуратура України часів Зе!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 4 вер 2019.

1. Шановний Зе-виборець, будьласка, дай собі відповідь лише на одне запитання: нарешті Порошенко заарештований і розстріляний. Всьо, його немає.
    Що далі?!

Ну що, за 5 років війни не помітили апокаліпсису. Гуляли. Танцювали.
    Втомлювалися від війни як могли.
    Не залишалися без продуктів.
    Без ліків теж не залишалися.
    А потім наслухалися клоуна, зробили його рульовим в шторм, і як трохи тряхонуло, що перестрашені в хламіну.
    Не шукайте тепер їжу і ліки. Їжте зелене гівно. Воно для вас лікувальне. І частіше обливайтесь зеленими сцякамі.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну как же ты живешь-то, совсем без мозгов?

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Погані справи в порохоботів.:cry:То Кравчук Іринці вправив мізки, то Льоху з генпрокуроршею затюкали. Життя-біль)

4. FB_IMG_1584440115118.jpg

5. Цього разу після виступу Зеленський вирішив не доганяти мене в залі, але підходили “слуги”. Кажуть, що “граюся з вогнем” і треба бути обережнішим.

Я відповідаю їм так. Пам’ятаєте цю історію? Коли вони прийшли за євреями, я мовчав, бо не був євреєм. Коли вони прийшли за опозицією, я мовчав, бо не був опозиціонером. Коли вони прийшли за мною, не було нікого, хто міг би мені допомогти.

Всі хто зараз мовчатимуть про політичні переслідування Софії Федини, Петра Порошенка, а судячи з усього і моє, знайте, що за вами теж прийдуть. Ми вже чуємо про “вішати людей”, “про м’якотілість і ліберальність”. Схоже, під вашу мовчазну згоду підростає новий “останній диктатор Європи”.

Змовчати означає підтримати злочин. Змовчати означає підтримати авторитаризм. Як можна думати про “обережність”, коли потрібно казати правду? Як можна мовчати, коли потрібно боронити свободу? Потрібно визначатися на якій ви стороні.
    Олексій Гончаренко

• Смішно Смішно x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та я і кажу - непривично це все...

Вже другий Генпрокурор (-ша), і обидва з юридичною освітою і стажем роботи в юстиції.

Юра може гордитися - під нього особисто Конституцію згвалтували. І за шість! годин зробили те, що роблять роками.

7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Отож... А віз ще й досі ТАМ

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Можна собі тільки уявити, як там в ГП зараз все тріщить і ламається.
    Було більш-менш все зконтактовано з Рябошапкою - тепер Венедіктову треба ублажати...

Це ж їм /прокурорам/ треба тепер перестати ЖИТИ ПО НОВОМУ, а ЗМІНЮВАТИ КРАЇНУ РАЗОМ.
    А як будеш змінювати, якщо все проплачено вперед?

Он, Гонтарєва і Свинарчук мусет відігралися;

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А як там Гєпа,ну і Допа? Жо-о-о...чи ще нє? А городське мітро?:)))
    Згадав себе в Харкові 50 років тому.Інститут культури,Бурсацький спуск,Благовєщенский базар...і ніякого метро та проблем.Файно було!:crazy:
    1970 рік...Площа Тєвєлєва,нині Тель-Авіва...концерти на площі.:yahoo:

!!!!2ab2нааа.jpg

• Подобається Подобається x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А тут ще й Льоха Гончаренко з трибуни ВР кричить-підганяє, що Венедіктова за три місяці в.о. в ДБР нічого не зробила, хоча мала б мінімум Порошенка посадити.

• Подобається Подобається x 1
  11. Шановний Зе-виборець, будьласка, дай собі відповідь лише на одне запитання: нарешті Порошенко заарештований і розстріляний. Всьо, його немає.
    Що далі?!

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

В тому то й справа, що можна тільки уявити.
    А насправді нічого там не ломалося і не тріщало всі ці роки, а йшло по накатаним стежкам.

13. Генпрокур - шльондра Портнова.
    Премьєр міністр - слуга Ахметова
    Голова ДБР - шістка Януковича
    Препіздент - фігляр Коломойського
    Люди , що з вами не так????????

14. Good man

Good man Обычный человек

Всё так. Средняя зарплата теперь 20 000 гривен. Средняя пенсия уже 15 000.
    Люди, разве не так?

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А пану Дятлу одні кури в голові.

16. Як же я пишаюся, що не потрапив у 73% довбойобів!

17. Silver bullet

Площа Тєвєлєва - то зараз Конституції) Метро завтра закриє Гєпа, бо йому пальчиком погрозили. А ви хто в тотой кумпанії трубачів, чи то саксофон)?

Останнє редагування: 17 бер 2020
  18. Silver bullet

Був би Юга генпрокуром, така лафа.Так ні) І з тої, що треба, партії, і кум, і своя в доску людина, що навколішках просила стати генпрокуром) От були часи!
    А що зараз? Наступ на свободу. На закон. Кошмар.

Останнє редагування: 17 бер 2020
а де твій аватар? :)